**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragi mamici,
Intru si eu sa va spun ca am fost saptamana trecuta la eco si cei trei nazdravani ai mei sunt bine! Cresc umar si umar si nu se lasa nici unul mai prejos! Sunt chiar marisori pentru cele 10 saptamani!
Inca nu m-am decis pe care din cei doi medici sa-i aleg (ca eu merg inca in paralel la doua doctorite), dar acum m-am apucat de studiat ce-i cu sectiile de neonatoogie din cele doua maternitati din Iasi. La tripleti e important sa-mi iau masuri si pe partea asta!

Pauly, sa ne spui si noua de unde iti iei scaunul, ca la Iasi e tare limitata oferta si am gasit niste preturi la ele de mi s-a facut rau!

Felicitari fetelor care stiu deja ce culori de hainute sa cumpere! Si eu abia astept sa aflu! Macar pentru unul dintre ei!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

msemcu, chiar ma intrebam saptamana trecuta ce mai fac mamicile de gemeni si tripleti din odiseea noastra. Ma bucur esti bine si cei trei nazdravani ai tai cresc si sunt cumintei!

mica, ti-am trimis un mesaj privat.

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am vazut.. Am si inteles cum se editeaza.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, 4 milioane o echografie 4D??????asa de mult?

Paula17+
http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Sunt asa de stresata cu echografia asta ca am visat si aseara.Dupa cate am inteles se face pana in a 21 saptamana dar sunt si alti doctori care o fac pana in 23.Am sunat la 3 clinici cu chiu cu vai am reusit sa-mi fac programare(suntem intr-adevar multe gravidute si asta este imbucurator.....creste natalitatea Romaniei. Dar mi sa parut 4 milioane cam scumput, sper sa merite banii acestia.

Paula17+
http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello ladies!
Pauly, programul de 6 ore cred ca e spre interesul tuturor fetelor din grup care locuiesc in Ro. O gravida in sapt 37 mi-a spus ca inca mai e valabila partea cu programul redus la 6 ore pt gravide si plata integrala. Cica e scris in OUG 96/2003 art 13, dar eu n-am gasit inca textul integral. Unde iti vei pune balansoarul? Banuiesc ca stai la casa....
Pepsi, ma bucur ca ai vazut bebe-ul la eco si ca e bine, sanatos. Succes la urmatorul eco si tinem pumnii sa-i vezi sexul.
Vali5, merci frumos. Ma speriase o mamica cum ca s-ar fi scos aceasta prevedere (Mica, nu stiu de cand) si ma intristasem rau pt ca e tare bine gravida fiind sa scurtezi programul fara sa-ti fie afectat salariul. Mica, ce doctor bun ai tu ca ti-a propus acest lucru inca de la o varsta mica a sarcinii.
MCrissa, sa-mi spui si mie te rog ce afli de la doctor in leg. cu ametelile. Eu sper sa nu mi se mai intample. Nu stiam ca la tensiune mica nu e buna epidurala. Succes la eco!
CristinaMaria, multumesc pt info.
WOW, Msemcu, de cand asteptam un semn de la tine sau mamicile cu 2 samburei. Ma bucur tare mult ca cei 3 nazdravani cresc "frateste", unul langa altul. Sanatate multa si succes in decizia privind alegerea doctorului. Vei face cezariana?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare..

ma..de dimineatza deschid si DC si vad ultima postare a lu' lavi02 mai precis la ciresici, sa imi stea inima in loc de bucurie. Ma gandeam ca fata o sa ne fie colega si noi o sa avem o adevarata Mamma tutti dar se pare ca nu.
Lavi, tu sa fii sanatoasa si cele 2 zmeoaice si ma bucur ca nu are Silvia ta nik grav. E drept ca io am fost la Mircea pt eco la rinichi.
poate cand mai ai timp mai arunci un okii si pe aici si ne salvezi cu niste sfaturi.

Eco asta nu e cam mult ? Si spuneti ca au cerere ca la balamuc...

Mari, sa va traiasca puitzii? Cum te mai simti? vorbesti de ei parca ii vezi la TV.

Io am la 14,30 programare la gine. sa vad ce imi mai spune.

Si, Bun venit noilor mamici!!!!!!

Nicoll, unde esti?

Alexandra 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, daca tu ai inteles, te rog lumineaza-ma si pe mine. Incepand cu 1 ianuarie 2007 si pana nastem vom primi:
-indemnizatie de 600 lei/luna
-stimulent de 100 lei /luna ?
Eu stiam ca indemnizatia se da copilului, deci evident dupa ce ai nascut.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Dideip unde este 4 mil eco 4D? Este intradevar cam mult.

Liviana medicul meu de familie este tot la CMU. Este dr Elisei si este un super dr. Chiar se intereseaza de mine, mi-a dat nr de tel mobil sa il sun de cate ori am nevoie, ma cheama in fiecare luna la el, se uita pe analize, ma imi da si el altele, ma cantareste, tensiunea etc. E super dr.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Liviana eu stiu ca exista:
- pentru mamaici - 6 mil lei/luna
- pentru bebe alocatie 2 mil lei/luna

Nu am inteles cu acea indemnizatie de 1 mil, daca se acorda cat timp stai acasa sau daca te hotarasti sa mergi mai devreme de 2 ani la serv.

Si iar nu imi mai este clar cu acele 126 de zile de concediu (din care min 42 dupa ce nasti). Sunt obligata sa le iau si inainte? Ca asta ar insemna inainte de a naste sa stau vreo 4 luni acasa.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput