**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 25
Vali5 spune:
mica, multumim pt informatia cu subiectul despre Indemnizatie prenatal! 
cristinamaria, felicitari pentru nazdravanul tau! Nu te mai speria ca dr s-a uitat cam mult la nas si la gurita, daca era ceva rau iti spunea el, fii sigura. 
Fetelor, cine o trece si pe arcadia in listuta. Eu nu ma pricep... si nici nu am parola... ![]()
pauly, si eu m-am balonat aseara si aveai ditamai burtoiul. Ziceai ca sunt in luna 6...
Dar dupa o repriza pe "tron" m-am mai desumflat...
Valentina
17+
Poze
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Vali ce hainute ti-ai cumparat? Ai gasit ceva frumos???
Mica15+
Poze
Da, mica, am gasit multe lucruri frumoase pt gravide - nici nu ma asteptam, credeam ca toate vor fi stil sac. Mi-am luat o salopeta raiat foarte draguta. Eu credeam ca salopetele care le poarta gravidutele sunt salopete obisnuite, dar m-am inselat - asta e un pic elastica, are doua randuri de nasturi si cred ca o sa ma tina pana la sfarsit. Mi-am mai cumparat un costumas pentru sarbatori - pantalon si un fel de vesta care se imbraca pe cap si are un cordonel pe care il strangi in functie de cat este talia de groasa.
In luna decembrie vor fi o groaza de cheltuieli, dar in ianuarie sigur ma duc sa mai imi cumpar - aveau tot felul de costumase, pantaloni, fustite, care mi-au placut.
Valentina
17+Poze
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Vali cum faci modificari in listuta??
Mica15+
Poze
Am dat editare si m-am uitat cum sunt trecute celelalte fete din listuta si am facut si eu la fel pentru arcadia.
Valentina
17+Poze
IrinutzaS spune:
Buna Fetelor!
Cum va simtiti azi?
eu cred ca am racit un pic
, m-am trezit cu o usoara durere de git si cu nasul infundat! Sper sa imi treaca repede cu ceaiuri.
Legat de chestia cu 6 ore, nu stiu daca e vreo lege care sa zica asa ceva dar ceea ce stiu e ca la mine la firma sigur poti sa lucrezi cu 6 ore si sa fii platit ca si cum ai lucra 8.
am o colega cre trebuie sa nasca in martie si deja lucreaza cu 6 ore si mai am o colega care are un baietel de 1,5 ani si inca lucreaza cu 6 ore pina implineste baietelui 2 ani.
14+