**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 24
mcrissa spune:
buna burtici cu bebici!
am vazut ca s-a discutat ieri mult despre oprirea din evolutie a sarcinii.din cate am auzit eu exista semne intotdeauna.din pacate am cateva cunostinte care au trecut prin asta.au fost semne , dar ele nu au stiut sa le interpreteze : oprirea brusca a starilor de greata, voma, ameteli, sanii care nu mai sunt la fel de vigurosi.nu trebuie neaprat sa te simti rau.dar nu ar trebui sa ne gandim la asa ceva.
lbelciug foarte neplacut cu ametelile astea.m-au suparat si pe mine si zi si nopate pana cam acum o saptamana.intr-adevar cel mai bun remediu e sa mancam ceva.maine merg la doctor si o sa-i spun de ameteli.ma gandesc sa nu fie de la o tensiune prea mica si stiu ca daca ai tensiunea mica in timpul sarcinii nu-ti face anestezie epidurala.cat despre programul de 6 ore o sa intreb zilele astea la HR ca si eu as vrea sa ma intorc la munca mai repede.
brambushca bine ai venit la odisee!iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
pepsi felicitari pentru bebe miscaretz!ce ma bucur cand vad mesaje cu mamici fericite!!!
eu maine merg sa fac eco pentru translucenta nucala.am emotii.sunt putin ingrijorata ca de cateva zile ma cam doare burtica.nu pot sa fac diferenta daca e de la intestine sau de la bebe.
Mcrissa
14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Felicitari noilor venit in odisee
.
Liviana de cand e asta cu 6 ore? Luna trecuta cand am fost la medicul de familie m-a intrebat daca vreau sa imi dea program redus de 6 ore. Si am refuzat. Da o sa intreb iar cand ma duc. Cred ca nu e decat un zvon, asa cum a fost si cel cu medicamentele compensate (eu am luat luna asta toate medicamentele compensate).
Vali sa dea Dumnezeu ca mos Nicolae sa ne aduca un baietel. Da nu ma supar nici daca e fetita ca stiu ca va fi frumoasa, o bruneta (ca mami) cu ochi verzi si parul cret (ca tati). Am vazut ca ai trecut la 17 saptamani. Felicitari
Mica
15+
Poze
cristinamaria spune:
'Neata burtici!!
Am fost ieri la eco
si l-am vazut pe nazdravanul meu! Facea tot felul de giumbuslucuri de abia a putut sa-l masoare! Important e ca este bine sanatos , m-am cam speriat doctorul pt ca s-a tot uitat la nas si gurita si la cat de paranoica sunt am intrat in panica! Eu am insa o programare la Pop pe 17 Dec si abia astept sa-l revad!!
Am vazut ca una peste alta si voi sunteti bine!
Chiqui bine ai revenit!!
Irinutza si Brambusha
... tare ma bucur cand vad cum creste listuta noastra!!
Ralucami tu stai linistita si nu-ti mai face ganduri negre! Din pacate si eu am pierdut o sarcina anul trecut in sapt7 si am vazut la eco abia in sapt 10 timp in care mi-a fost greata aveam sanii tensinati si durerosi.. practic toate semnele de sarcina! Nu vreau sa te sperii vreau doar sa-ti spun ca nicio sarcina nu seamna cu alta asa ca mai bine ne traim propriile senzatii si facem schimb de impresii fara a face comparatii!
ibelciug , nu lucrez in HR dar pot sa-ti spun sigur ca exista posibilitatea de a-ti lua program redus in sarcina daca nu tesimti bine! Pt asta dr tau trebuie sa-ti dea trimitere la medicul de familie si el iti va da recomandare de program redus!!
Va sarut si va doresc o zi frumoasa!
cristina
17+
mica0307 spune:
S-a deschis un subiect foarte interesant aici in odisee.
Indemnizatia ...despre prenatal
Va recomant sa cititi. O sa aflati lucruri interesante si importante.
Mica
15+
Poze
pauly spune:
buna dimineata burticute,
eu am dormit cam agitat , am visat mult plus ca am fost forate balonata(am mancat eu ceva ieri si nu s-o digerat usor)....asa ca m-am chinuit o noapte intreaga.acuma ma simt binisor.azi ma duc sa-mi cum par balansoar ptr mamicute si nu numai, o sa fie foarte bune ptr alaptat si ca sa te relaxezi, are o perma groasa de-a lungul lui care te face sa te simti ca intr-un nor.abia astept.
cristinamria ,pepsi ma bucur ca v-ati vazut puiutii si sunt bine.va inteleg fericirea ce va umple sufletele cand ii vedeti cum misca, ii un moment deosebit.
mica sa-ti aduca Mos Nicolae ce va doriti,poate un baietel..
pupici fetele,
11+
dideip spune:
Buna dimineata gravidutelor, cum va simtiti astazi?Sper ca va este bine si va doresc sa va fie bine pe tot parcursul zilei. Eu revin la stresul de ieri,va rog sa-mi dati un doctor unde pot face echo de 20 de saptamani(morfologie fetala care am inteles ca se face pana la 21 de saptamani)si pana acum am sunat la 2 doctori care nu sunt in Decembrie prea mult pe la spital. Dr Ionescu care mi la recomandat doctora mea este pe 8 dec si pana ianuarie nu il mai gasesc(eu fac 20 saptamani pe 16 dec deci saptamana care urmeaza este la fix, dar nu este doctorul)si la Doctor Pelinescu care ma putea programa tocmai pe 9 ianuarie si deja este prea tarziu. Va rog ajutati-ma si dati-mi un doctor bun. Va pupacesc pe toate.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
dianalaura spune:
Salutare fetelor! Sunt noua aici pe forum, dar sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi. Nu sunt trecuta inca pe lista, dar pana in luna mai mai este timp nu?!
Da, am uitat sa ma prezint
: Sunt Diana, am 27 de ani, sunt din Zalau si sunt la primul
. Cat priveste datele, UM 16.08.2006, DNP 23.05.2007, (asa iese la calcul) dar doctorita zicea ceva de 27.05.2007, DN 07.07.1979.
Ce ziceti, ma primiti si pe mine in club? 
dia
poohy spune:
lavi02! 
M-ai gasit! Intai vreau sa zic ca am vazut pozele cu cele 2 "zgamboaice" ale tale si sunt niste adevarate domnisoare elegante :)))
Si pozele de la botezul lui Naty au fost admirate pe aici ;) A crescut asa mult in numai cateva luni :)
Sper ca voltaren-ul ala cu care mi-am dat pe glezne sa nu aiba nici un efect.
Mie mi se pare in continuare ca simt pe bebe... In ianuarie o sa stiu mai multe - daca e o domnisoara sau un domnisorel :)
Trebuie sa marturisesc ca eu chiar ma gandeam la tine cand m-a pocnit frica asta de nastere - ce curajoasa ai fost si mi se facea si un pic rusine. Parca ieri s-a nascut Silviuta :) Iar eu am devenit o mare fricoasa.
Multa sanatate pentru voi si piticoace 
Anca
14+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
ManuC1010 spune:
dideip eu ti-as recomanda sa mergi la CMU la domnul doctor Iosup.
Stiu ca este in decembrie. Eu am programare pentru 28 decembrie
pupici si bafta
16+
dideip spune:
ManuC1010, poti sa-mi dai un nr de tel de la CMU, PLEASE?
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip