**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 23
brambushca spune:
Buna burticilor!
Sunt o mamica de mai-iunie si m-as bucura mult sa ma primiti in odiseea voastra. Va urmaresc pasiv destul de demult si am trait din umbra toate emotiile, temerile si bucuriile voastre. De azi m-am hotarat sa particip si eu activ la discutiile voastre si poate sa va ajut cu sfaturi si sugestii.![]()
Oana
12+
lbelciug spune:
Fetele, lucreaza vreuna din voi in HR?
Am auzit ca s-ar fi scos din nu-sh ce lege partea cu programul redus la 6 ore pt. gravide. E adevarat? 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
pauly spune:
brambushca bine ai venit printre noi.sa ai sarcina usoara si un bebic sanatos.
Ibelciug i-mi pare rau dar nu stiu nimic despre problemuta ta, nu te pot ajuta din pacate.
pupici
10+
mica0307 spune:
Buna burtci,
Azi am fost la un curs toata ziua si nu am trecut deloc pe la birou sa va citesc. Acum am ajuns acasa si am citit tot ce ati scris azi.
Dideip felicitari pentru
.
M-am programat si eu pentru 6 decembrie la eco. Poate vine mos Nicolae cu un cadou frumos
Pupici,
Mica
15+
Poze
lavi02 spune:
poohy 
Te-am identificat dupa DPN. 
Am citit ce-ai scris la topicul asta.
La majoritatea medicamentelor nu s-au facut studii care sa dovedeasca a fi OK in sarcina (studiile astea sunt f greu de facut, e greu de gasit gravide voluntare, etc), dar nici nu s-a dovedit ca dauneaza. In cazul astora, daca ai luat - asta e, n-o sa intrerupi sarcina din cauza asta, dar e bine sa nu mai iei de acum incolo. Si eu am luat cate ceva pt raceala in primele saptamani de sarcina cu Natalia si dr mi-a zis la fel, sa nu mai iau.
Pe de alta parte sunt unele medicamente la care studiile pe animale au dovedit mutatii la feti - si de-alea brr! n-am luat. Scrie pe prospect.
DidiAlex iti ramasesem datoare cu un raspuns: am fost pana la urma cu fetita la dr Stamate, care a fost binevoitor dar a zis ca el nu face eco de cord asa ca m-a trimis la conf dr Dumbrava, tot la Budimex, care a si ascultat-o si i-a facut si eco si a zis ca e OK copilul, si ca sufluri sistolice cum a auzit pediatra pot sa apara la copii in conditii de stres, anemie, efort fizic, etc. Fara sa fie patologice. Iti datorez niste 

Pepsi spune:
buna fetelor, vin si eu cu veti bune, am fost la medic si la eco si totul e ok cu bebe meu, e tare miscaret, am fost ff emotionati, mi-a dat sa fac tot felu de teste, m-am programat deja la eco de translucenta nucala + singe, la eco de 20 saptamini(cind vom afla si sexul), si alte teste de singe(o lista). sintem tare fericiti.sanatate la toata lumea, inca ma chinuie greturile.
Flavia
+11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
arcadia spune:
Gravidute dragi, vad ca pe mine ati uitat sa ma treceti in listuta, dar nu-i nimic
, mai dau o data datele: UM 3.07.2006, DPN 10.05.2007, DN 5.04.1981.
Azi am fost la consult si....
o sa am un
baietel!!! 
Va pupic pe toate si sarcini usoare 
mami
16+ si 
Vali5 spune:
Buna dimineata!
IrinutzaS, in cate saptamani esti?
piticasigogosica, imi pare rau pt sarcina pierduta!
Ai aflat cumva motivul pt care s-a oprit din evolutie?
Felicitari pentru saptamanile implinite!
brambushca, bine ai venit in odisee!
Bineinteles ca te primim si abia asteptam sa ne spui mai multe despre tine si despre bebicul tau. In cate saptamani esti?
lbelciug, eu nu am auzit deocamdata nimic legat de scoaterea programului redus pentru gravide. O sa ma interesez si eu si daca aflu ceva te anunt.
mica, iti tin pumnii pentru echo din 6 decembrie - sa va aduca Mos Nicolae ce va doriti!
Pepsi, tare ma bucur pentru fericirea voastra! Sa va traiasca bebe miscaret! Si... o sa treaca si greturile... ![]()
Va las acum, sper sa mai pot intra si mai tarziu ca am multa treaba azi. Pupici la toate fetele!
Valentina
17+
Poze