**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu sunt bine, nu am facut nici un control in spital, am stat degeaba. De abia astet un comtrol, sa vad ce mai face bebe! Am vazut atatea cazuri rele acolo de ma luase o durere de burta, cred ca pe fond nervos. Triplul testul meu cade cam de Craciun, nu stiu cum sa fac...trebuie sa vb cu doctorita.
Va pup pe toate!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti?
Este cumva vreo regula de scriiere a mesajelor pe acest forum?
Eu am mai scris 2 mesaje astazi de dimineata si vad ca inca nu au fost afisate..

In rezumat era cam asa:
Voi cam de cind ati inceput sa luat vitamine? (Elevit sau altele)

Va mai scriu o data datele mele poate ma treace si pe mine cineva(care poate si stie cum) in listuta

UM 06.08.2006
DPN 24.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

IrinutzaS, primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai greu. Acum am vazut si celelalte 2 mesaje ale tale. Scrie repede inca 6 mesaje sa ajungi la 10 si sa scapi de moderare - atunci o sa-ti apara imediat ce le scrii.

Vitamine eu am inceput sa iau de prin saptamana 8. Si eu sunt mai plinuta de fel, dar vreau sa aiba bb de unde sa isi ia vitamine. Dupa nastere, vad eu cum dau jos kg acumulate.

Referitor la datele tale, eu nu ma pricep, dar sigur una din fete ti le va trece in listuta.

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

CHOWPERSA, multumim pt sfaturi si informatii. Pe mine nu m-au mai suparat migrenele in ultima vreme, insa tot am tras o sperietura in week-end. M-am trezit peste noapte caci simteam nevoia sa merg la WC si cand am deschis ochii am simtit ca se invarte toata casa cu mine. M-am ridicat, am fost la baie, am luat o ling. de miere, am baut apa si timp de 30 de minute ametelile tot veneau, plecau si reveneau. M-am gandit ca e o posibila hipoglicemie, cu toate ca seara mancasem binisor. Daca am vazut ca nu-mi trece si chiar imi e rau, m-am dus la frigider, am mancat un sandwich + baut o cana de lapte si abia atunci ametelile au disparut. Ciudat, la prima sarcina nu m-am lovit de asemenea simptome... Aveti si voi grija sa mancati ceva daca vi se intampla acelasi lucru.
Carrie, eu cu oboseala sunt ceva mai bine, chiar daca nu a disparut 100%. Cred ca e imp si faptul ca am +12 sapt de sarcina. Felicitari pt BB2 miscaret la eco!
Sa stii ca si eu m-am suparat pe Matei. In week-end mi-a mazgalit peretii chiar daca n-a avut creion la indemana. A vazut el ca masinutele pot lasa urme pe pereti si era f incantat de treaba asta. Pe urma mi-a luat peria de par cu zimti metalici si mi-a facut o padure de urme pe perete. Am innebunit cand am vazut, nu alta. Noroc ca avem lavabila si am sters. Dar de ce oare nu inteleg piticii astia ca nu e voie? Uf.
Imi pare nespus de rau pt cazul lui Claudiu. Dumnezeu sa-l odihneasca! Eu deocamdata nu mai suport sa ma uit la umanitare. Mai urmaresc doar cazul lui Andrei caci ii cunosc parintii. E ingrozitor sa fii parinte si copilul tau sa fie la limita intre viata si moarte, dar-mi-te sa-l si pierzi.
Business, sunt alaturi de tine. Stiu ca e greu sa fii gravida in trim I si in plus mamica. Eu am insa noroc cu bona si sotul.
Corap, felicitari pt motzul baiatului! Hehe, i-a placut micutului tau Pacientul Englez, asa-i?
Dideip, felicitari pt baietel! Vad ca nu esti prea entuziasmata, dar lasa, nu fii suparata, si baieteii sunt super draguti, mai ales cand vin sa te !
Ralucami, burtica creste de jos in sus, datorita expansiunii uterului. Exista si un fel de masuratoare a lunii de sarcina, in functie de numarul degetelor (puse pe latime pe burtica) intre punctul cel mai de jos si cel mai de sus.
chiquitita, welcome back! Ma bucur ca ai scapat de spital si ca esti bine.
Mcrissa, calendarul din linkul tau seamana cu fisierul Excel facut de mine.
Irinutza, bine ai venit in grupul nostru. Nu stiu de ce s-au pierdut mesajele tale anterioare... Elevitul mie mi-a fost prescris inca din saptamana 8. Sarcina usoara!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

De vitamine nu imi fac probleme pt ca maninc foarte multe fructe intre mese.

Chiar azi ma interba un coleg cum de pot sa maninc 3 portocale o data

dar cred ca totusi am sa iau si eu vitaminele alea...
ca de ce nu facem noi pentru bebelush.... dar ma gindeam totusi sa mai astept pina dupa revelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Liviana nu ne-ai uitat pe niciuna, ai scris cate ceva pentru toata lumea, ce frumos. Ai vazut ce nasol este cand pierzi o zi sau chiar doua, cat ai de citit? suntem rapide, nu?
Iti multumesc din suflet pentru felicitari, asta este este baietelul meu si deja incep sa il iubesc(sotul meu , dupa ce am iesit de la doctor si ii dau vestea, ma intreaba nu cumva era si o fetita prin burtica? ca parca eu eram mama Dolores sa am vreo 5 piticoti ascunsi in maneca si ii scoteam cand vroiam eu).Doctora mi-a spus sa-mi fac programare la echo morfofetala la Dr.Ionescu de la Altmedica, ati auzit de el?Ma rog, nu ma poate primi decat in Ianuarie si pana atunci sa mai sun eu.Am incercat si la Medlife la Dr. Pelinescu si la el cam aceeasi problema.
Spuneti-mi va rog pana la cate saptamani se poate face (am inteles ca trebuie facuta intre 18-23 saptamani)echo si unde ma puteti trimite si pe mine(eu stau prin zona Berceni). Va multumesc.

Paula17+
http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Haha, Dideip-> mama Dolores! M-am amuzat teribil. Curios ca sotul isi dorea atat de mult o fetita, de regula majoritatea vor baieti. Lasa ca o sa fie fericit cand se vor putea juca impreuna cu masinute sau cand isi va cumpara si o jucarie care sa-i placa mai mult lui decat puiului. Nu stiu sa-ti spun nimic de Dr Ionescu, poate stiu fetele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Ibelciug si sotul meu isi doreste foarte mult fetita desi suntem la primul copil.

Dar nu stiu de ce presimpt ca vom avea un baietel
Si in plus la testul ala chinezesc mi-a iesit tot baiat(desi nu mi se pare prea relevant).

Oricum sper sa aflu pina la Craciun ce am in burtica...

Pentru mine poate sa fie orice primul copil pt ca in final mi-as dori sa am pereche. Dar e cum o vrea Dumnezeu!

Cum pot sa fac sa imi apara si mie garviduta cu numarul de saptamini la sfirsitul mesajului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

IrinutzaS, in stanga in "meniu" poti sa alegi "profil personal" si acolo sa iti completezi in semnatura numarul de saptamani. Semnul de graviduta este [ gravi] (fara primul spatiu)

14+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici
Intru sa va salut si eu.Saptamana asta sunt pe drumuri,dar sper sa am putin timp sa va citesc.
FELICITARI mamicilor de bietei.Se pare ca sunt mai multi baiete deocamdata.Or mai fi si pentru noi sau incepe sa ploua cu fetite?!!
PT Ralucami in legatura cu sarcina oprita in evolutie.Din pacate e adevarat.Eu asa am patit .Se oprise in evolutie in jur de 14-16 saptamani si eu am aflat pe la 20 la ecografie.Si nu am simtit nimic.Asteptam doar sa miste si nu a miscat.Nu ma acuz de nimic fiindca la prima sarcina fiind nu stiam ce si cum.Doar burtica nu prea crescuse,ceea ce nu e un semn si parca era mai moale.V-a scris asta nu ca sa va supar si doar sa va confirm ca da,se poate.
Va pup

poze
Iri +13 si Iris

Mergi la inceput