**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 21
Vali5 spune:
chiquitita, bine ai venit acasa! Cum te mai simti? 
mcrissa, poti sa imi dai si mie link-ul unde ai facut testul ala? De curiozitate... ![]()
Valentina
17+
Poze
Amely spune:
Valentina multumesc!
Dideip, felicitari pt. flacaias...e minunat!
sa stii ca si noi (in special eu) ne-am dorit fetita, dar acum cand am aflat ca va fi baietel, nu ne mai dorim decat sa fie sanatos si sa se nasca la termen. In plus, avem motiv sa visam... ca la a doua sarcina va fi fetita, nu-i asa?![]()
Ralucami, parerea mea este ca persoana care ti-a povestit ca a pierdut sarcina dupa nu stiu cate saptamani in care n-a simtit absolut nimic, bla-bla-bla... ori e cam rautacioasa (iarta-ma ca imi permit sa spun asta) pt. ca asemenea lucruri nu se povestesc unei gravide, ori invidioasa, ori pur si simplu inventiva. No offense! Tu incearca sa nu dai importanta acestor povesti "horror" si sa te concentrezi pe bebele frumusel din burtica ta, ok?
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+ 
mcrissa spune:
am gasit link-ul unde iti spune in ce zi (aproximativ) il simti prima data pe bebe, in ce zi incepe sa ii bata inimioara si un calendar pe saptamani:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Mcrissa
14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
nicoll spune:
Buna gravidutelor!
Felicitari celor care stiu deja ce va fi bb, si eu sunt ft curioasa dar mai am de asteptat putin. Eu am avut acum cateva seri niste sangerari, rosii seara si maronii dimineata, m-am prezentat urgent la medicul meu care m-a linistit ca bb e ok, misca si nu se vedea sa fie vreo problema pe undeva. A zis ca poate sa fi fost vreun rest de la ciclu, sau din cauza efortul(ma cam obosisem in ziua aia) sau chiar in urma
. A mai avut cineva sangerari sau dureri in urma
?Eu asa m-am speriat ca nu mai am curaj deloc sa 
In schimb a vazut ca sunt constipata si m-a intrebat cate lichide beau pe zi, si m-a certat ca nu beau suficient. A zis ca in perioada sarcini trebuie sa bem obligatoriu minim 3 litri pe zi. Pai eu abia daca beau 1,5 litri
.Mi-a prescris 2 tablete de magneziu pe zi si multe multe lichide. Si mi-a mai spus ca si cola si sticksurie contribuie la constipatia mea, asa ca grija mare ce mancati.
Nicoll
10+
dideip spune:
Fetelor, doctora mea mi-a spus ca trebuie sa-mi fac programare pentru tridimensionala la ALTMEDICA la Dr. Ionescu, stiti ceva de el?
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
Amely spune:
Nicoll, noi tocmai ce am
aseara (
) dar nu am avut nici un fel de pb, adica sangerari sau alte neplaceri. Doar ca... eu nu prea am gustat din plin momentele, ba chiar m-am ales si cu ceva usturimi pe moment. Posibil sa fi fost de la prezervativ (la un mom am renuntat la el) sau poate am fost prea stresata/grijulie sa nu fac rau lui bebe?...nu stiu... Drept urmare nu cred ca vom repeta prea curand experienta, spre dezamagirea sotului![]()
Fetelor... eu ma simt din ce in ce mai plina, mai balonata, abdomenul meu e tot mai tensionat si simt nevoia sa merg la toaleta din ce in ce mai des. Si totusi burta inca nu e f mare. Dar discomfortul creste pe zi ce trece. Este clar ca nu mai incap in pantalonii obisnuiti, chiar daca dimineata mi se pare ca incap, pana plec de la birou, simt nevoia sa deschid toti nasturii
.
Apropo, am vazut ca intrebati de unde mai cumparam hainute de graviduta. Eu mi-am comandat cateva articole de la Tarafashion, printre care o camasa cu burtica si snur reglabil la spate, cateva tunici cu talia sub sani (oricum se poarta genul
), o rochita neagra petrecuta si o fusta lunga de jeans cu burtica elastica din bumbacel, si sunt ff incantata de cum imi vin. Si partea buna e ca pot fi purtate si acum, si peste 6 luni cand va fi burtica mare
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+ 
Vali5 spune:
Si noi am
aseara, si a fost super ok
. Dar acum o saptamana am avut si eu senzatii destul de ciudate si usturimi... si apoi am avut un rau general... nu stiu de la ce a fost, dar s-a speriat sotul si a zis ca nu mai facem toata sarcina. Dar l-am convins eu aseara destul de repede sa trecem la actiune ![]()
Valentina
17+
Poze
mcrissa spune:
vali5 ai facut testul?
si sotul meu e destul de sresat sa nu pateasca bebe ceva.dar cand e vorba de
nu mai zice nu.
eu acum sunt foarte
si stau mult la baie, iar el da tarcoale pe la usa si ma intreaba daca sunt bine ca ii e frica sa nu pateasca bebe ceva.asta de cand am avut sangerarile la inceputul sarcinii.si cum ma doare burta putin ma intreaba :"dar te-ai uitat?sangerezi?mergem la doctor?".e atat de dulce si de atent cu mine![]()
Mcrissa
14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
Vali5 spune:
Da, mcrissa, mi-am facut testul. Multumesc pt link
! M-am luat cu alte treburi si am uitat sa iti spun ce mi-a iesit la test. Cica ar trebui sa il simt pe bebe pe 3 decembrie. Poate imi face un cadou de ziua mea
!
Valentina
17+
Poze