Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
kris spune:
Bestutza, ti-am admirat si eu cele 2 minuni! Cand ii priviti uitati de toti si de toate! Sunteti o familie implinita! Are niste ochi superbi! Si e o grasunica minunata!
Ieri am privit pozele Biancai de la Botez, pe la 6 sapt..si mi s-a facut asa un dor de bb mic! Mi-au dat lacrimile cand am revazut-o asa mica! Dar si acum ca e o d-ra in devenire!
Fetelor? si pe cand intalneala cu Lavinia si Crinuta, dar si celelate care au placere si mai ales timp?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Buna!
Crinuta, e tare scump Rayan! Exact asa se ascunde si Vlad prin sifonier, iar in poza cand papa pizza seamana leit cu tati ![]()
Liviana, mi-au placut pozele voastre, f. frumoase artificiile iar matei e un scumpic!
Bestutza, e o frumoasa Ilinca! seamana mult cu Tudor si cu tine...de fapt si cu tati!
Shobo, mi-a placut tortuletul, ti-a iesit f. bine!
Simona, si noi venim! imi pare rau ca pleaca bona...
Amaya, legat de dormitul singur si noi avem acum "probleme". De cand a fost bolnavior eu am dormit la el in camera sau cu el mai ales cand avea febra, iar acum trebuie sa stau pe canapea cu el pana adoarme, ca altfel urla...eu inca nu am inceput sa-l las iar singur, vad eu ce fac...
Aaa, faza tare:
Vlad, ce vrei sa-ti puna mami, pampersul sau chiloteii?
Raspuns: Papashuuu! Cootzei, nuuuu!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Oana, tare dulce Vladutz! Sa stii ca si noi tot pt pampers optam, dar numai dupa ce uda prima pereche de chilotei.
Asa ca : "traiasca pampersul!" 
si buzunare mai subtiri, ![]()
albume foto
sirimie spune:
Am vazut si eu poze cu Rayan si Rebecca si Matei si Bia, niste scumpi. Bubu, ce m-a distrat ce ai povestit de chilotei
Am ris si la povestea cu petele ![]()
krisVladut e bine, multumesc de intrebare, e mincacios. As vrea sa ne intilnim in WE, poate veniti pe la noi, vorbim.
Patricia, Bubu sa imi trimiteti mail ca sa va scriu adresa mea, nu as vrea sa o scriu aici.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lavinia345 spune:
Eu ajung in Bucuresti miercuri seara.Asa ca sunt pentru intalnire joi,vineri sau sambata dupa-amiaza.
Cine este doritoare,haideti sa stabilim de acuma cand,unde ca sa stiu si eu ce fac.Nu stiu cat o sa pot intra pe net din Bucuresti,asa ca prefer sa stiu din start.Eu propun La Mama,daca aveti alte propuneri ascult,dar as prefera sa nu fie pizza.Nu prea mai pot manca fast food,iar la noi in Ro cam la toate restaurantele fac pizza din conserve.Si mi-e pofta de papanasii de la La Mama...dar sunt amatoare si de chinese,mexican,romanesc.Sau daca vreti ne intalnim doar la o cafea sau o bere,fara lunch/dinner.
Din cate am inteles,doritoare sunt urmatoarele:
Crinuta
Patricia
Amaya
Kris
Bubu
Si io offcourse.
Haideti,inghesuiti-va,nu mai stati la coada!
Lavinia
Natalia
crinuta spune:
Helloooooooo, ce e cu linistea asta pe aici?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, 
simona, poti sa imi trimiti adresa pe danana_me@yahoo.com si o sa iti dau reply de ok? a ramas 17 ca data?
of, rau cu bonele astea. mai bine de noi cu cresa.
eu astept de la o zi la alta sa ma cheme pentru fisa medicala si sa incepem. ma intreb oare daca e bine sa incepem inainte de sarbatori.
Kris, eu ma bucur ca ai depasit situatia si esti fericita in familia ta.
v-ati pregatit de mos??
ce la aduce puiutilor??
cit despre vise de sarcina, e cam de rau
ca am cam inceput sa ma visez pe mine iarasi inscarcinata, ceea ce nu am mai visat niciodata de cind am nascut (inainte visam frecvent, chiar nasterea in sine)...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Lavinia, sunt de acord cu propunera ta! Abia astept sa ne cunoastem!
Patri,
! Sa te pregatesti, poate vine bb2! ![]()
Simona, cu mare placere! Ramane sa stabilim prin telefon detaliile.
la Vladutz cel mancacios.
La noi Mosul vine cu : o papusa si pijama de la mami, o masinuta cu telecomanda de la tati, hainute de la bunici( pantalon, caciulita + fular, body- alese tot de mami) , fructe si "bobo" de la toti...Aaaa si de la matusa-bona, o jucarie frumoasa si pufoasa de plus, de la sora mea o carte cu cuburi + ratiusca cea urata..sa mai continui...de la mama mea 1 mil...CAM BOGAT...nu, dehhh daca am fost cumintele..
Lui mami si lui tati, nimic... chiar de dimineata vorbeam ca pt noi nu avem ce pune in cizmulite.. si la bunici am pregatit cate ceva..Poate vine mosul de la socrii si pt noi..ca cel de Craciun a venit cu banuti in avans, dragii de ei...
Gata..m-am laudat!
De dimineata o intrebam: cine va veni astazi la Bia? si ea: " mosul" abia in asteapta!
O ZI MINUNATA SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE V-ATI DORIT!
albume foto
Amaya spune:
Buna dimineata mamici...si taticul Alex (care e cam disparut in misiune!?!)!
Eu azi am fost sa "donez" sange pentru un nou set de analize si am venit cu o foame groaznica.
Abia astept sa stabiliti ziua si ora intalnirii, de data asta fac tot posibilul si ajung. Daca ati vrea sa veniti la Plaza ar fi minunat
!
La noi mos Nicolae a fost mereu conform traditiei, adica dulciuri, fructe si o atentie mica-mica (sosete, manusi, etc...chestii de genul acesta), cadourile consistente vin la noi de Craciun... si chiar acum pleaca mosul la cumparaturi
.
Bubu, la noi merge tare rau schema dar inca sper sa revenim pe calea buna. Aseara nu vroia sa adoarma de nici o culoare si se tot ridica din pat si bocanea in pereti si striga pe toata lumea....m-am dus la el si i-am spus "taci!", a tacut..."inchide ochii!", el radea la mine...ii spun "inchide ochii sau plec si te las singur" si baiatul meu se prinde cu degetele de pleoape si le obliga sa stea inchise...am zis ca mor de ras, era asa de dulce ca imi venea sa-l mananc...si a stat cu palmele pe pleoape cateva minute si a adormit...cum pot sa ma supar eu pe el, ziceti si voi!?!
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lbelciug spune:
Fetele, va multumesc pt complimente. Imi creste inima cand le primesc.
Daca ati sti voi ca deja fetele au inceput sa vina la usa noastra... deh, daca baietul le si pupa, ele mai vor si deci ii cauta compania.
Aseara m-a luat de capot, m-a tras la usa si striga "Ai a Tanda", adica "Hai la Alexandra", vecina noastra de 1 an si 2 luni. Am iesit pe sala cu el si s-a dus tinta la usa ei, a batut nerabdator la usa si chiar a tras de clanta pana a deschis vecina. 
Patricia, pestele nu era viu, insa proaspat, sotul il curata si M a sterpelit unul din punga. O sa vezi si fetita, dar mai e oleaca de asteptat. Si eu sunt curioasa daca "iese" tot blonda ca M sau bruneta ca mine....
Haha, deci te-ai visat insarcinata? Asta e un semn bun.
Sa nu ma
pls. ![]()
Shobo, cum as putea sa uit sedintele de kineto cu Cerasela? Ma intreb daca voi mai putea merge si de data asta... Nu stiam ca are si un baietel, dar ma bucur mult pt ea. De Iulia chiar nu-mi mai amintesc, sorry..
Haha Bubu, ce nostim e Vladut cu cootzeii! Cand mai merge la cresa?
Kris, ce bogat e mosul pt Bia! Se pare ca a fost fetita cuminte. Bravo ei.
Si eu l-am intrebat pe Matei: "ce aduce Mosul, Matei?", iar raspunsul a fost: "O baba"!
Am murit de ras!
Ca noutate: M are o simpatie noua in materie de povesti: Alba ca Zapada si cei 7 ptitici. A invatat sa si cante "Ai ho, ai ho lalala". I-am pus filmul de la Disney cu piticii si de atunci e nedespartit de cartea cu aceeasi poveste. O cere pe "pada", adica pe Alba ca Zapada.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)