Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 29
V. Erica spune:
Buna fetele,
Am aterizat si io pe-acasa, mi-am indeplinit datoria de "mosh": am cumparat o papusa si o caravana cu masini. Abia le-am dosit ca eram cu mandra dupa mine
...
M-ati omorat cu ispravile copilasilor! Am vazut si eu poze ieri: pe Matei, Ilinca, Rayan, Rebeca si Vladutz (Simona). Dragalasi totzi!
Shobo, frumos tortul. I-am trimis si eu unul asemanator lu` cumnata-miu acu` doi ani. Ce i-a placuuuutt
!
Bubu,
Vladutz cu cootzei!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Shobo spune:
hehehe, ma bucur ca v-a placut tortul :))
eu i-am luat ceva lui C de ieri pt mosh, ba am si probat-o pe el (o salopeta de fash) si e putin fixa la coapse cand sta pe vine... dar, deh, ce sa fac, era cea mai mare masura, pt 2 ani..
sotului nu stiu ce sa-i iau, mai ales ca-l cheama si Nicolae :)
mie nici atat ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
nu mi-a rasp nimeni dc la voi va apar emoticoanele in pagina de raspunde la subiect??? mie NUUU, de ceva vreme, nu stiu ce s-a intamplat ca tb sa apas neaparat pe Show entire List ca sa obtin vreunul... si e asa de enervant!!!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Bubu, am ras copios cu papashuuuuuu si cootzei nuuu 

PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, stiu si eu
daca ar veni asa, ar fi bine, caci altfel inca nu am curaj.
pe de alta parte nu mi se pare corect, ca vreau sa mi-l doresc la fel de mult cum am dorit=o pe Rebecca.
shobo, eu vad ca inainte lista.
Deci cind e intilnirea? joi?
Am facut si eu o vizita pe la "Z" si am luat citeva body si o pereche de pantalonasi f frumosi pt Niculae.
Pentru noi, mai vedem, si pentru dl sot, care si el are unul din nume de serbat maine
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Shobo, mie imi apare numai cel cu banner-ul desprecopii.com si atat...eu oricum am deschis mereu lista completa asa ca din cauza asta n-am observat diferenta.
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
bubu05 spune:
Ho, ho, ho!
Am aterizat si eu! Am fost cu sotul dupa cadouri la Auchan si am fost f.f.multumita si impresionata, chiar imi place mult hipermarketul!
Si la noi moshul Nicolae e f. darnic:
-pt. Vladut am luat un banc de lucru, adica o masa cu surubelnite, clesti, suruburi dintr-un plastic gros si multe altele, va fac maine o poza sa-l vedeti. Plus cootzei, hi, hi ca poate zice da! Ma bucur ca v-a amuzat! Dulciuri kinder, sosetele, un hanorac frumos, un costumas de la mama si sa vedem inca ceva de la soacra. O gramadaaa!
-pt. mami: 2 bluze mumoase
de la Kenvelo, e o promotie, al doilea produs are 50% reducere
-pt. tati un mp3 pt. masina
Shobo, la mine apar emoticoanele alea. Iar va petreceti maine!
Lavinia, abia astept sa vin la intalneala, dar sa fie pe la 18 sa aiba timp soacra sa ajunga sa stea cu Vlad.
Simona, o sa-ti dau e-mail!
Amaya, ce dulce a fost Andrei cu manutele pe pleoape! cand fac faze din astea chiar ca nu poti sa te mai superi!
Liviana, noi luam pauza cu cresa, poate prin aprilie-mai il ducem iar, sa treaca iarna.
Patricia, eu zic sa astepti sa treaca sarbatorile si apoi sa incepeti cresa. Nu cred ca ai vrea sa se imbolnaveasca de Craciun, Doamne Fereste! Eu eram asa de convinsa ca Vlad e rezistent la raceli...dar uite ca nu poti sa stii niciodata. Cand ma gandesc acum cat am tras si cat a suferit mititelul...Sa dea Domnul sa nu se imbolnaveasca Rebe!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Mamaaa, dar chiar ca sunt darnici mosii la voi. La noi o sa fie mai modest, doar cu dulciuri&fructe pt Matei din partea lui mami si tati caci in rest... nu trag sperante.
Bubu, bancul ala de lucru nu cumva e pt copii mai mari? Parca vazusem si noi ceva de genul asta la Auchan dar ne-am zis ca M nu va sti sa le desfaca.... Cu cine o sa stea Vladutz daca tu incepi serviciul?
Shobo, la mine se vad ok emoticoanele. LMA pt sotz maine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lbelciug spune:
Crinuta, e in Titan, vezi detalii aici: http://www. auchan. ro/
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)

Rayan