Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, eu caut in disperare job pana m-oi apuca de business ceva.
Daca auzit orice ( doar in Bucuresti) va rog sa imi spuneti.

Si azi mi-a spus sotul ca la ei se pregatesc astia sa le faca " surprize" si nu se stie nimic. Le pot spune de pe o zi pe alta" la revedere".
M-a apucat panica, serios.

Amaya, multumesc de compliment. Chiar ma intrebam ce faci de nu postezi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, e un super-scump Andrei al tau. Daca ar si M la fel... Of, sa-l vezi ce ghionturi ne da cu picioarele, pe ta-su l-a lovit in pct sensibil de n ori pana acum, pe mine in burta... dar, ce sa mai zic? Astept sa creasca si sa-i vina mintea la cap.
Hehe, crinuta vad pe figura lui R cat e de buna pizza. Si lui M ii place mult. El ii spune "pita".

Well, eu am revenit ca sa va dau linkul catre noul nostru album, in care veti putea vedea Aventurile lui Matei cu pestele, Filme preferate, Nazbatii in parc, In vizita la verisor si Luminile aprinse pe 1 Decembrie. Enjoy!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, daca incepi sa te stresezi si sa te agiti nu o sa obtii nimic in plus. Linisteste-te si ai sa vezi ca o sa gasesti o rezolvare cat de curand, doar esti fata desteapta si mai ales ai "motorul" (Rayan) langa tine ca sa te propulseze si sa iei cea mai buna decizie. De angajat cred ca este o perioada tare slaba acum in decembrie si pana prin martie asa ca mai degraba incearca sa gasesti ceva solutii alternative intre timp. Oricum imi intind si eu antenele dar ar trebui sa dai mai multe detalii despre ce ti-ar placea sa faci.

Eu n-am prea avut timp zilele astea sa si scriu, abia am apucat sa mai citesc, fiindca am avut musafiri zi de zi pana-n noapte.

Liviana, hai mai ca l-am vazut pe Matei in poze si e un dulce si un zambaret...te topeste efectiv. Eh, si Andrei ne mai gratuleaza cu cate un ghiont sau cate o palma insa el e lipicios rau dupa aia si un smecher si jumatate de uiti in secunda doi ca te doare ochiul/nasul/etc. ...ne invarte pe degete!

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Am o solutie alternativa, dar e in stadiu de proiect.
Parca am innebunit. Stau pe net pana la 3-4 dimineata si caut. Ufff

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/556204796gibpdm

Ia vedeti cum se ascunde Rayan...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mai, mai, Liviana, ce fecior ai tu acolo! abia astept sa iti vad si fetita!
Pestele ala era viu??

simona, cind a ramas sa fie petrecerea? eu vin. mai trebuie sa trimit email?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Liviana, tot pita zice si Rayan ;)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, ai un baietel frumos foc, sa nu il deochi, dar e chiar tare frumushel!
asa blond cum e, mi se pare ca aduce putin cu Codrin uneori, unde mai pui ca sunt nascuti si in aceeasi zi.. ma uit la tine in poze si nu-mi vine sa cred ca ai alt bb in burtica, imi amintesc acum despre sedintele noastre de gym la Giulesti.. stii btw ca Cerasela a nascut, are pereche acum?? stii cat isi dorea ea sa faca si un baietel, uite acum ca il are. M-am mai vazut cu Iulia dc o mai stii si sa vezi ce mare a crescut si Thea, fetita ei!
hehehe, amintiri... de pe vremea gym-ului de gravide :))

crinuta, bafta la job!!! sa-ti poarte noroc oachesul Rayan!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Am vizionat si eu baieteii: Rayan, Mateiut..sunt tare scumpi! Si au un zambet! Hmm, trebuie deja sa-mi aleg un ginere...!

Shobo, dar si tortul sotului tau arata super! Felicitari!

Simona, imi pare rau ca bona vrea sa va paraseasca! Si noi vom veni negresit, vorbim pe msn, zilele astea. Vladutz ce mai face? cum se mai simte?

Bubu, Patri, va multumesc pt compatimiri! Relatia cu mama mea e asa si asa. Acum vine si ma i-a in brate, vrea sa ma alinte..dar mi se pare atat de falsa..si nici nu sunt obisnuita cu astfel de gesturi din partea dansei. Tata mi-a altoit o palma in timpul facultatii!, Cauza: pt ca eram indragostita! si cand l-a cunoscut pe actualul sot, si-a cerut iertare. Iar cu sora mea e ok, e singura! E f rebela, dar sunt momente cand ne intelegem. Acum nu ma mai deranjeaza diferenta, mai ales ca am familia mea, care e implinita!

Magga, scumpa tare "madam"!

Va imbratisez!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, .

Liviana, v-am admirat si eu pozele. E un scump.

In rest, de cand am venit in Romania Rayan adoarma tarziu si se trezeste devreme.
Macar in Saudi adormea el pe la 23, dar se trezea tot pe la 10-11.
Cel mai bine a dormit in Germania, in sensul ca adormea pe la 21-22 si se trezea pe la 9-10. Aerul de munte, ce sa-i faci.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput