Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Shobo

Bestutza, dar e o mandrete de fata! seamana fff mult cu Tudor si amandoi cu tine. deci nu iti pot spune ce mor de placere cand ii vad pe amandoi dormind in patut, ah ce incep sa-mi doresc inca un copil, insa pana pe la anu imi mai acord timp de gandire... hotarare..

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Asa, asa, poate s-o implini si visul meu...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Intru si eu in graba, sint la servici si am multa treaba

Azi bona mi-a spus ca vrea sa plece, ca mai sta pina gasim pe altcineva . Stiti vreo bona libera?

Cine vine la petrecere, imi trimiteti un mail pe adresa

danielv @b.astral.ro (FARA SPATIU)

? sa va trimit adresa si sa stabilim detalii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fondant, Patricia. e dupa reteta Nataliei. f gustos blatul, excelent pandispanul din suc de portocale si usor de facut. insa sanii mai mult de efect, mie nu prea imi place la gust fondantul si chiar l-am indepartat in farfurie.. oricum se lucreaza greu cu el pt un incepator ca mine.. sutienul a fost facut din crema de unt cu zahar pudra si colorant Wilton.

crinuta, m-ai visat cu bb2? eram gravi sau deja nascusem? poti sa-mi zici si dc faceam fatza, pls??!! .. deh, asta e marea mea frica!...

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

aoleu, Simona, asa face si a mea... nici nu stim cum sa o mai dam cu ea... acum doar tragem de ea cat o mai merge. speram cat mai mult. e femeie buna, serios, insa tare bolnavicioasa si nefericita e cu ai ei ac si asta o da peste cap total, offf..

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vai Bestutza cat de scumpi sunt cei doi fratiori dormind unul langa celalalt. Eu ma gandesc cu groaza ca pe Matei v-a trebui sa-l tin departe de surioara lui la cat de nabadaios este el. Sigur n-o sa am incredere sa-i las sa doarma impreuna. Ai noroc de 2 copii cuminti, sa-ti traiasca!
Shobo, ce tort cu ochi i-ai facut sotului! Mai, mai! Cred ca sigur i-a placut.
Haha, crinuta deci pe Shobo o asteptai sa ramana gravida? Dragut tare pianistul tau.
Vad ca vorbiti de copii cuminti care asculta de vorba, de inarmare cu calm si de rezultate cu olita. Ei bine, noi nu ne putem lauda cu nimic din aceste aspecte. Matei e obraznic cand e cu noi acasa, il apuca isteriile cand face lucururi interzise si daca incercam sa-i explicam ca nu se poate, mai rau racneste. La fel racneste cand e vorba de schimbat pampersul, noaptea e agitat rau si nu reusim sa-l adormim decat daca ii spunem foarte ferm "inchide ochii" si "taci". Orice vorba calda, mangaiere, cantecel, pacaleli cu vorbe si jucarii nu tin la el. In plus aceste 3 zile ne-a disperat cu mancarea, a facut o groaza de mofturi de nu mai stiam ce sa-i pregatesc si cu ce sa-l momesc. In concluzie, cele 3 zile libere mult asteptate nu au fost chiar odihnitoare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Na hai sa va zic visul. Am visat ca Shobo si Ingerasa au anuntat cam incelasi timp ca au ramas insarcinate. Ingerasei i-am spus visul deja.

Shobo, cum iti pleaca bona? Offf...

Patricia, esti tu o draguta, dar de la mine are doar fruntea si ceva din ochi, dar nu culoarea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

crinuta, pai am scris in pag anterioara, e bolnavicioasa si nefericita rau cu fam ei... fi-su care ii fura banii si sotul ce ii face viata calvar ..
dar a mea inca nu pleaca, Simonaa zis ca-i pleaca.
cica cea ma buna bona mi s-a spus ca e vaduva sau divortata

ce mai face ingerasu? are de gand sa-ti implineasca visul curand?

Mergi la inceput

Ingerasa va incepe serviciul din 21 decembrie, asa ca sper sa scrie iar la noi si ne va spune ea ce si cum.
Si mie mi-e dor de ea si de Bianca.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/556203146TscqQR

Poze noi de azi cu Rayan mancand pizza. Na, ca acum va ametesc cu pozele, dupa ce saptamani in sir nu v-am aratat nimic ;)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, ai ditamai barbatelul acolo...e un dulce Rayan!

Shobo, frumos tort, felicitari pentru design!

Sirimie, Shobo, imi pare rau ca aveti probleme cu bonele...e pacat ca sunt atat de nehotarate si nu te poti baza pe ele.

Bestutza, ce comori ai! sunt niste copii superbi...abia astept sa am si eu o poza cu ambii mei pui!

Liviana, daca nu ne-ar obosi copii nostrii atunci n-am sti ca avem copii, nu!?! Si Andrei a fost tare in verva in week-end-ul acesta prelungit insa de dimineata nu nimerea mai repede usa la cresa, se vede ca i-a fost dor de gasca lui.

Cum va spuneam zilele trecute, am inceput sa-l obisnuim sa adoarma iar singur insa nu ne prea reuseste fiindca in momentul in care iesim din camera se pune pe "plans", il pun in ghilimele fiindca sunetul este sfasietor insa cand nu mai rezistam si intram la el baiatul meu nu are nici o lacrima, dar e asa de dulce fiindca de la usa ne ia de mana, ne duce la patul lui, se intinde intr-o parte si cu o mana bate usor in cealalta perna si ne spune "'tai aici...aici!". Offff, slabi de inger suntem noi parintii, fac piticaniile astea ce vor din noi. Oricum, noi incercam in continuare...va anunt cand si daca reusim!

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput