Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna seara fetelor!
Cam slabuta activitatea pe-aici...si eu reusesc abia seara dupa ce adorme sa intru sa va citesc.
Shobo, nu e nici o poza :(
Magga, m-ai amuzat tare cu Madam!
Lavinia, ma bucur ca e bine Natalia si daca vii in Buc. stabilim intalnirea sa te vedem si pe tine, k?
Kris, imi pare rau ca ai avut asa o copilarie...si pe noi(pe mine si pe sora mea) ne mai altoia tata, mai tipete...si eu sunt total impotriva acestei educatii si incerc si eu cat de mult pot sa ma stapanesc si sa-l vad fericit pe Vlad, cu toate ca face si el la prostioare de ma ia capul!
Wow, 50 de pampersi pe saptamana??? F. mult!
Eu il tin fara pampers cat stam in casa...azi a fost culmea de tot, a facut mult pe el si pipi si kk , dar a facut si la wc sau olita pipi de multe ori. Parca nu a baut multe lichide azi, dar face pipi destul.
Crinutza, mai ai febra? ai racit, ce ai facut? Poate schimbarile astea de temperatura din Saudi in Germania sunt de vina si pt. mucisorii lui Rayan.
Fetelor, am si eu o intrebare:
Mi-a recomandat Dr.Stanciu Septilin sirop, a folosit cineva? Este recomandat pt. intarirea imunitatii dupa o bronsita in special.
Faza e ca nu se mai fabrica/nu se mai gaseste de 1-2 luni, decat sub forma de comprimate si nu stiu ce sa fac. Adica in prospectul de comprimate este recomandat si la copii(nu specifica varsta) 1-2 comprimate pe zi si ma gandeam sa-i dau 1 pe zi...o fi bine?? ca si compozitie este aceeasi ca si siropul. Voi ce ma sfatuiti?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Cateva poze de azi facute la repezeala:http://community.webshots.com/album/556183911eNggRB
Bubu, nu stiu ce am, nu sunt ok. Aseara m-a durut capul ingrozitor si dupa 3 Algozoane ( asa le zic eu)nu a trecut.
Shobo, tot astept sa dai share si tu nimic...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Shobo spune:
ia vedeti acum pls:
http://new.photos.yahoo.com/dradetchi/album/576460762359134850
aseara dupa ce am pus linkul au venit niste prieteni si n-am mai intrat.. .scuze.
sper ca acum se pot vedea, nush ce naibii am facut ca eu imi amintesc ca il facusem share..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BESTUTZA spune:
Bubu , incearaca sa ii dai Imuno royal!LA noi a functionat!
Crinuta,
Bine ca se cad pozel ca am ami incercat sa intru si nu se putea!Pai cu cine sa semene?
Shobo!Super tort!Concurenta gospodinelor,da?Facui si eu o budinca ieri!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Shobo spune:
crinuta, l-am vazut pe pianistul mic si scump!
vai ce mi-ar placea sa avem si noi un pian... chiar, te lasa sa canti la el sau se suie peste tine pe clape? Codrin asa face cand stau la computer, nu prea ma lasa sa stau mai mult de 3 min sa zic... ca se suie peste mine :)
fetelor, la mine de ceva timp bun nu mai apare decat emoticonul cu rasul tavalit pe jos, acela rosu care se rostogoleste, in rest NIMIC!!! tb sa apas pe "show entire smile list" ca sa obtin pe oricare altul. de ce, ce s-a intamplat???
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
El canta toata ziua, eu nu am timp, si pana o acordez nu pot canta la ea.
Ieri vroiam sa ii fac poza in timp ce " canta", insa... cum ma vedea cu camera lasa pianul si venea la mine.
Shobo,
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
BESTUTZA spune:
Am reusit sa punem si noi ceva poze!
O sa ami punem si cu Tudor!
Si noi tare ne-am dori!Tudor e fascinat de muzica..ceea ce nu se paote spune despere sora-sa care nu e asa incantata..ce-i drept nici nu prea i-am pus ...
Noi am luat de la tragul de carte un pian cu un fel de partitura si fiecare nota de pe ea e colorata cu noata de pe clapa..E ff bun pt nepriceputi!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
PatriciaArdeleanu spune:
Bestuta, e tare frumusica pletosica cu ochi negri! ce mare s-a facut!
Crinuta, vazut si micul pianist. eu cred ca seamana mult cu tine, chiar daca are culorile tatalui, formatul predomina de la tine.
Kris, nu pot sa imi imaginez ca unii parinti se pot comporta asa...batai asa crunte..sint curioasa, acum cum este relatia cu parintii tai?dar cu sora ta?
cel mai rau e cind se fac diferente intre copii. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
Bestutza, dar e o mandrete de fata! seamana fff mult cu Tudor si amandoi cu tine. deci nu iti pot spune ce mor de placere cand ii vad pe amandoi dormind in patut, ah ce incep sa-mi doresc inca un copil, insa pana pe la anu imi mai acord timp de gandire... hotarare..
pupici
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, super tortul!
ce se ascundea sub sutienul ala? fondant?
ochiul meu de nepriceput zice a a iesit destul de bine pentru un novice si cred ca a fost si gustos, nu?? Patricia si
Rebecca (05.02.05)