Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Beatrix abia acum am vazut pozele voastre(nu stiu cum de mi-au scapat ca le-am vazut pe toate cand le si anuntau fetele, numai ca n-am zis intotdeauna).E un scump Eric!El si Vladut al lui Eloise cred ca sunt cei mai parosi din trupa!Frumosi foc!
Lakioana in Capraru scrie ca la 3 sapt apar lacrimile, dar dupa cum stii fiecare copil e diferit, asa ca exista mari variatii....la noi la ambii pitici au aparut la 2 saptamani.
Cucuoancea incearca sa-mi trimit mie un PM si-ti raspund sa vedem dc nu ti se activeaza asa!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Cucuoancea incearca sa-mi trimit mie un PM si-ti raspund sa vedem dc nu ti se activeaza asa!
Vad ca s-a activat, dar m-a nedumerit "Le puteti ACTIVA aici. In acest mod nu veti mai primi mesaje private" Adica cum nu voi mai putea primi mesaje?!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Monique_new spune:
Buna dimineata sau buna ziua ca e cam ora prinzului.
Noi ne laudam. Am dormit de ieri de la ora 4 dupa amiaza pina azi dimineata la 8.30 aproape in continuu doar cu pauzele de masacred ca a recuperat somic la greu. Acum este in voce, se cearta cu "cineva" nu se stie cu cine.
Roxy..noi am depus dosarul acum cam o luna si cu toate ca ne chemase pe 20-21 ni s-a spus ca platile se fac in ultima sapt a lunii.
katiaasa sta si soricica mea mai ales cind iese afara.Cu minutele deschise.Sint haiosi foc.
Mai fetelor cind se regleaza si oransmul nostru dupa nasterea asta.Iar ma doar burta de parca mi-ar veni ciclu.
Ma uitam la bebita mea care in afara ca pe zi ce trece scoate sunete diferite parca si intelege ce ii spuiea are si o fata expresiva asa...parca nici nu ar fi bebe ci un omulet mai mic....sau asa sint toti si ma asteptam eu sa fie mai "nedefiniti " asa pina la o virsta.
Deja are personalitateca sa nu zic ca gingureste de zor iar cind e nervoasa ca acum chiar tipa ...dar asa pe niste tonalitati nu stiu cum sa spun.Cred ca isi consuma energia dupa acel lung somnic.
Pupici
POZE CU PRINTESA
POZE BOTEZ
Monica si bebe Cosmina
pufymic spune:
Poate au gresit si aia cu "in aceste fel...." au trecut-o la Activare in loc s-o treaca la Dezactivare....
Ti-am trimis eu un PM, vezi dc l-ai primit!
Pupici!
lakioana spune:
Noi avem 2 luni si 1 sapt...si nu avem lacrimi...
Oare este normal?
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
matahut spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Poate au gresit si aia cu "in aceste fel...." au trecut-o la Activare in loc s-o treaca la Dezactivare....
Ti-am trimis eu un PM, vezi dc l-ai primit!
Pupici!
Da, da, a mers!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
gripo spune:
ILEANA, m-am gandit la ceva. Tu l-ai culcat pe LUK singurel in camera lui, de mic, de la cateva luni? si daca da, inseamna ca nu ai mai trecut prin stressul cu mutatul singur in camera, nu? si ce tot faci, de nu mai apari p-aci? sunteti bine?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
RO ANA spune:
Voi ce faceti, iesiti cu bebei la plimbare?Eu parca as merge cu el un pic, desi pana in parc fac 20 min.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
gripo spune:
Eu sigur ies, dar mai tarziu, ca-l asteptam pe tati sa mergem sa luam cadou pentru nasi.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Multumim din inima celor care ne-au transmis urari pe paginuta noastra!
As avea o intrebare, cu iz de paranoia: de ieri bebe este foarte agitat. Desi are pofta de mancare iar temperatura cel mult 37.3, Dudu nu reuseste sa doarma mai deloc: atipeste 15-30min, dupa care incepe sa tipe. Ieri seara cand i-am pus supozitor(ca numai asa reuseste sa faca kk), a facut foarte lichid, si nici dupa aceea nu a reusit sa se linisteasca. Noaptea trecuta a dormit insa foarte bine(de la 23 la 6), iar acum dimineata am luat-o de la capat. Ce ma nelinisteste este si o stare de apatie pe care pare sa o aiba: nici de jucarii sau cantecele pare ca nu mai are chef, asa ca zilele trecute. In plus, mi se pare ca transpira cam abundent la capusor, dar doar pe partea dreapta(azi dimineata cearsaful era umed, iar aseara si azi dimineata, in timp ce ii dadeam sa manance i s-a udat parul de parca facuse baie, desi se sprijinea de mine exact cu partea opusa celei in care transpira). Oare este cazul sa ma ingrijorez? A mai avut vreunul dintre bebei stari similare?
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici