Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
RO ANA spune:
Uffff, ma dispera vremea asta.......Parca vad ca nu putem iesi la plimbare si sa vezi agitatie prin casa.Noroc ca i-am luat un centru de activitati de care se arata destul de interesat.Sper sa mearga........
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
Mirabelac spune:
Sandra
Vlad Alexandru, Rares Gabriel
Lili frumoasa povestea nasterii.
M-am distrat de dimineata cu fi-miu, l-am dus in sufragerie sa aierisesc camera si i-am bagat suzeta in timp ce eu faceam curatenie. A inceput sa urle la un moment dat si cand m-am dus la el era cu suzy in mana si o tot baga si o scotea fara sa vrea, plangea ca nu-i statea in gura
Noi azi mergem la vaccin, speram sa fie ok.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.
eloise spune:
SANDRA La multi ani!, iti doresc din suflet tot ce-ti doresti si tu! Multi pupici tie si bebelinei!
A, si sa treci mai des pe la noi ...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
eloise spune:
LA MULTI ANI Rares Gabriel si Vlad Alexandru!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU
matahut spune:
Bun, bun, dar uite ce scrie:
Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment DEZACTIVATE.
Le puteti ACTIVA aici. In acest mod nu veti mai primi mesaje private
Activeaza mesajele private.
Dezactiveaza mesajele private.
Puteti activa mesajele private oricand revenind in aceasta pagina de configurare
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Le puteti ACTIVA aici. In acest mod nu veti mai primi mesaje private
Adica cum nu o sa mai primesc mesaje private?!
POZE CU PUI DE CUC
lakioana spune:
Fetelor...cand apar lacrimile la bebei?
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
beatrix spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Sandra, la multi ani fericiti, multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca!
La multi ani, sa creasca mari, sa fie sanatosi si pt Rares-Gabriel si Vlad-Alexandru!
noi am avut o noapte un pic agitata dar am dormit bine spre dimineatza si am recuperat! azi-noapte la 1 a facut kk in premiera singur!
inainte de masa i-am dat ceai de musetel tot in premiera! a baut 70 de ml si dupa vreo 10-15 minute s-a produs evenimentul!nu stiu cat a ajutat dar o sa repet si azi sa vedem ce se intampla!
daca se repeta o sa ii dau la o masa si ceai si lapte ca daca nu-i e foame nu bea ceai de nici o culoare! ma dispera faza cu termometru sau supozitor!
Alexxia, te inteleg perfect la faza cu termometru ca si eu am aceeasi problema! sa vedem daca si azi merge cu ceai de musetel sau a fost o coincidentza!
Eloise, multumim de complimente! nici cu Vladutz nu mi-e rusine! e un scump! din cauza parului, toti care-l vad zic ca e mai mare! aa! bineinteles ca nimeni nu ma crede ca n-am avut nici macar o arsura in timpul sarcinii!
ieri am vazut o parte din site-urile cu bebei, Armand, Mariutza, Ami, David, Katia ..... ! super frumoase! sper sa-mi gasesc timp intr-o zi sa scriu macar povestea nasterii!
va pup acum ca ma cheama minunea mica....dar revenim!
o zi faina!
Beatrix si Eric
matahut spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Fetelor...cand apar lacrimile la bebei?
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Unii au din prima zi (Ana mea...), altora le apar in jur de 6 saptamani. Marucai de vreo 2-3 saptamani i-au aparut lacrimute la plans!
POZE CU PUI DE CUC
osna spune:
buna dimineata si de la noi
LA MULTI ANI VLAD ALEXANDRU pentru cele 2 luni si RARES GABRIEL la implinirea celor 3 luni!!sa cresteti cuminti,sanatosi si sa va bucurati parintii.
noua deja ne-au aparut lacrimile de pe la 5-6 sapt si cand plange ii curg pe fata si mi se face mila de el si imediat il iau in brate.
ieri am fost in oras am mai cumparat cateva decoratiuni pt geamuri si ceva globuri pentru pom.mate se arata foarte incantat de mosulicii lipiti pe geamuri dar nu-l tine mult.
de vreo sapt isi linge si suge manuta la greu.daca i-o scot si vreau sa-i dau suzeta incepe sa urle.azi noapte m-a trezit cat de tare se auzea cum o suge.dar nu a plans,daca nu a avut tzitzica a gasit manuta.
fug ca s-a pus pe plans la el in camera
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei