Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
alexxia spune:
Neata mamicute.
Am inceput sa scriu la 8:00 si uite ca reusesc sa postez la 10:00.
Noi suntem dupa o noapte agitata. Thea n-a dormit bine deloc, abia acum dimineata dupa ce i-am provocat un scaun ( cu termometrul ) s-a linistit si a adormit. Nu stiu ce sa mai fac nu face kk singura, dar nici constipata nu mai pot spune ca e pentru ca scaunele sunt foarte moi. Nu-mi place deloc ca trebuie sa folosesc termometrul .
Katia pupic de la noi pentru bebelina dulce si frumoasa
Mirabelac si Thea a inceput sa manance mai rar noaptea ( cam la 5-6 ore ). Incep piticii nostrii sa-si faca program , ura
Cristina noua ne-au spus cand am depus dosarul ca bani ii vom primi dupa doua luni.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
floricika spune:
Buna dimineata
Noi am avut o noapte mai agitata, David nu s-a trezit deloc dar s-a foit, mai vroia suzeta si tot asa...Mi-e un somn de nu mai pot si am la treaba azi, sigur nu apuc sa dorm...
Eu am depus actele pe 16 noiembrie si mi-a zis ca banii vor venii intre 10-25 ianuarie.
Poze
nicolstoy spune:
LA MULTI ANI celor nascuti pe 23
Eu am depus dosarul pt indemnizatie in octombrie si mi s-a spus ca vor veni undeva intre 5 si 25 decembrie.Beeetoooon,tocmai buni de cheltuit de sarbatori,cred ca ma voi rasfata putin
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
mephala30 spune:
La multi ani Sandra!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
pufymic spune:
Sandra
bebicilor nascuti in 23!
Noi am avut o noapte acceptabila....pana pe la 5 cand a inceput foiala...iar la 8 a fost trezirea oficiala!
Vad ca ziceti de bebici ca au inceput sa pape mai rar....noi cred ca suntem pe invers....pana acum cerea sa pape la 3 ore, acum la 2 ore jumate urla de foame....si lapte am gramada...curge ca la robinet, tasneste din san ca dc il scapa din gura tot il shpritzuieste pe fatzuca....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Sandra
bebicilor nascuti in 23!
Noi am avut o noapte acceptabila....pana pe la 5 cand a inceput foiala...iar la 8 a fost trezirea oficiala!
Vad ca ziceti de bebici ca au inceput sa pape mai rar....noi cred ca suntem pe invers....pana acum cerea sa pape la 3 ore, acum la 2 ore jumate urla de foame....si lapte am gramada...curge ca la robinet, tasneste din san ca dc il scapa din gura tot il shpritzuieste pe fatzuca....
Pupici!
Stii ca asa am patit si eu la Ana si am ajuns la concluzia ca fiindca niciodata nu apuca sa goleasca sanul (fiindca era prea mult laptic) nu ajungea la cel consistent si i se face foame mai repede. Cine stie!?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Spuneti+mi si mie cum sa fac sa imi apara PM, deci sa imi activez Pm-ul?
POZE CU PUI DE CUC
mexxa spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Spuneti+mi si mie cum sa fac sa imi apara PM, deci sa imi activez Pm-ul?
POZE CU PUI DE CUC
Da trebuie sa il activezi de la Profil personal...
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
matahut spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Da trebuie sa il activezi de la Profil personal...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra... [/b][/i][/right][/size=1]
Pai am trecut pe acolo dar nu m-am prins!
Nu m-am prins ce trebuie facut!
eloise spune:
MArina, tot acolo in stanga paginii unde e caseta aia mica unde gaseti si "Profil personal" ai si "Mesaje private", penultimul din lista. Intri, apoi click Options, si selectezi "Activeaza mesaje private"
Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut
EU