Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
gripo spune:
RAMO, merci.
CRIS, si noila fel. Ai emotii?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Neata si de la noi.
Voi ati depus la primarie actele pt concediu ingrijire copil?
A primit cineva banii?
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Cristina, eu am depus dosarul in 6 noiembrie. Nu stiu daca au fost asa de harnici si sa fi bagat deja banii, caci am optat sa mi-i vireze pe card si inca nu am verificat cardul.
Tu ai primit?
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
gripo spune:
Legat de banii astia, eu stiam ca dureaza 2 luni pana iti vin. Numai bine, ne revenim dupa sarbatori, multumita banilor astia.
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
LEXI, dar cand tuseste, rupe? adica merge spre vindecare?
ILEANA, ILINCA ce mai face?
VARSTA RADU ANDREI
putzuruca spune:
Ramo, asa de repede???? La noi dureaza vreo 2-3 luni pana trimit banii sau ii vireaza in cont. Si eu am optat sa-mi bage pe card dar luna asta expira cardul.... Tre sa sun sa vad cand mi-l skimb.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
ramomar spune:
putzuruca doar am depus dosarul, banii nu cred ca au intrat (ziceam ca n-am verificat cardul). si eu stiu ca dureaza vreo 2-3 luni pana sa-i primim. Sau tu la ce te-ai referit cu "asa de repede?"
Vorba lui Dori tare bine ne vor prinde dupa sarbatori.
mexxa spune:
Buna dimineata si de la noi...
Deci sa ne laudam si noi putin...seara Sebica a adormit in patut singurel...a dormit acolo toata noaptea...sa trezit numai cand ii era foame sau vroia suzeta...si doarme si acum...de aseara de la ora 21:00...auleu sa nu il deochi...
De ieri a mai invatat ceva...cand da sa planga zice "meee"..si e asa de dulce Aseara a sunat si bunica din Italia iar cand la auzit sa topit toataaa....
Daca vorbiti despre banii aia "cadou" care tii da ca ai nascut..noi am depus actele pe 16 luna asta si suntem programati intre 20-25 dec...sa ii ridicam.
MamiLili foarte frumoasa povestea...am citit-o cu mare placere.
Sandra LA MULTI ANI...multa sanatate...fericire va dorim si sa va bucurati toata viata de momente frumoase alaturi de scumpa voastra bebelina.
Rares Gabriel si Vlad Alexandru LA MULTI ANI pentru lunitile implinite si multa multa fericire ...sa cresteti mari..voinici si sa va bucurati parintii.!!!
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
RO ANA spune:
LA MULTI ANI pt Rares-Gabriel si Vlad-Alexandru, sa fiti sanatosi, norocosi si sa va faceti fericiti parintii.
La multi ani Sandra!
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
putzuruca spune:
Ramo, ai zis ca n-ai verificat cardul si am crezut ca la voi primaria se misca repede si trimite banii in luna depunerii dosarului. De asta te-am intrebat "asa de repede?"
De dimineata m-am trezit cu gatul inflamat. Am niste amigdale cat nucile si am luat un tantum verde. Sper sa treaca si sa nu ajung la antibiotic, si mai ales sper sa nu-i dau si Deei.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
ramomar spune:
putzuruca, gata am priceput. Nu se misca asa repede...
Ai grija cu gatul. Multa sanatate.
si eu am fost luna trecuta cu gat rosu si racita rau, dar Patri nu a luat, poate nu o sa ia nici Deea ta.