Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Crisnemes spune:
Neata si de la noi.
Victor a framantat din nou toata noaptea partzuri desi el dormea. Am pus mana pe burtica lui si sa linistit dar cum lua mana cum incepea din nou sa se foiasca.
Voi ati depus la primarie actele pt concediu ingrijire copil?
A primit cineva banii?
Acum am vazut la stiri cum niste nesimtiti de deputati nu vroiau sa voteze legea cu "trusoul bebelusului" in valoare de 150Ron.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
putzuruca spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI NOROC pt Rares-Gabriel si Vlad-Alexandru.
LA MULTI ANI Sandra!!!!!!!!. Iti doresc ca de azi sa ai parte doar de cer senin si oameni care te iubesc in jur. Sa te bucuri de bebelina ta si sa fiti fericiti impreuna.
Dori, cuminte bebelus mai ai...
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gripo spune:
SANDRA,LA MULTI ANI FERICITI! sa-ti dea domnul numai bucurii, sanatate si iubire.
PUTZURUCA, da, mey, e cuminte, nu pot sa ma plang, as fi chiar nesimtita. Legat de colici, mai are si al meu unele jene, dar am inceput sa-i scot deja din medicamente, ii dau o masa da, una nu, si vad ca reactioneaza chiar mai bine, decat inainte. KK face singur, in sensul ca inainte se tot chinuia si scancea, acum, de 2 zile, il gasesc deja "rezolvat", intru in dormitor si ma ia de nas....mirosu' aferent.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Crisnemes spune:
[blue]"LA MULTI ANI!" SI MULTA SANATATE SI NOROC pt Rares-Gabriel si Vlad-Alexandru.[blue]
LA MULTI ANI Sandra!!!Iti doresc sa ai parte doar de cer bucurii si sa te bucuri de bebelina ta si sa fiti fericiti impreuna.
Mai nou si Victor are probleme cu kk. Daca pana acum facea de 2-3 ori pe zi acum face o data la 2 zile si asa mult se screme saracutul si mai si murdareste tot ce apuca
Poze
POZE YAHOO
gripo spune:
CRIS, tu parca aveai botezul sambata asta, nu?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
ramomar spune:
neata fetelor,
LA MULTI, MULTI, MULTI.... ANI SANDRA! MULTE BUCURII, MULTA DRAGOSTE, FERICIRE SI TOT CE-I MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA!
LA MULTI ANI SI PT. RARES-GABRIEL SI VALD-ALEXANDRU! SA CREASCA MARI, CUMINTI SI SANATOSI!
fetele pt vorbele frumoase si incurajatoare.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
anangel_lexi spune:
La multi ani pentru cele 3 luni, Rares Gabriel si pentru cele 2 luni Vlad Alexandru. Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani, Sandra! Sa fii fericita si sa te bucuri de bebelina ta!
Noi am avut o noapte tare agitata pentru ca Maria a tusit muuuult, desi nu se trezea de la tuse, dar noi amandoi eram cu ochii pe ea sa nu se inece. Off, ni se rupe inima amandurora cand o auzim cum tuseste. Sper din suflet sa-i treaca cat mai repede.
Ralu, imi cer mii de scuze dar cred ca intalnirea ramane pe alta data. N-as vrea sa ia si Alexia raceala de la Maria.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Crisnemes spune:
Da Gripo - noi avem notezul sambata!
Poze
POZE YAHOO
ramomar spune:
gripo ce bine a dormit Bubu al tau, asa da baietel
katia am vazut ce frumos doarme katia, e o scumpete . Si Patri doarme tot la fel cu manutele, dar vorba lui Itzy, cand tresare da din ele de mama focului.
noi acum stam cuminte in patut si sugem pe deget ca tare bun e...nicicum nu o pot obijnui cu suzeta.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
Crisnemes spune:
Lexi- multa sanatate Mariei.
Poze
POZE YAHOO