FIV 91
Raspunsuri - Pagina 16
Kariris spune:
Am citit noi, astea mai curioase si sfatoase, pe niste site-uri si forumuri americane cum ca ananasul ar fi bun dupa ET si ca ar ajuta la implantarea embrionilor.
Eu am citit despre bromelina continuta de ananas si am aflat ca este o enzima digestiva cu ajutorul careia digestia proteinelor se face de 1000 de ori mai repede. Ananasul e un fruct foarte nutritiv si foarte usor de digerat recomandat in cure de detoxifiere, cure de slabire tonic sexual (dupa parerea unora). Eu in cartea mea nu am gasit nimic despre bromelina si endometru ori implantarea embrionului, insa dat fiind faptul ca e un puternic detoxifiant si grabeste digestia proteinelor poate ca tocmai prin asta ajuta dupa ET. Cred ca scapi de constipatie din start si un organism detoxifiat natural e un mediu bun pentru embrioni. (asta e umila mea concluzie)
Dupa ce mi-am cumparat ieri 10 ananasi babani , m-am apucat sa citesc sa vad la ce sunt buni. Ideea e ca foarte multi acupuncturisti, naturisti de peste ocean recomanda femeilor aflate in procedura fiv in dieta de dupa ET ananas. Or sti ei de ce...
Cu toate ca n-am aflat inca legatura directa intre bromelina si nidarea embrionului ii voi manca pe toti 10 ca m-am convins ca rau nu au cum sa-mi faca, dupa ce am citit si m-am consultat si cu 2 biologi.
Multzamita?
Inca un pont: nu beti nimic rece din frigider dupa ET, toate bauturile la temperatura camerei...
danuda spune:
lachione super explicatia, multumesc !!! Acum inteleg de ce nu se mai gaseste fir de ananas. Trebuie sa recunosc ca nu prea obisnuiesc sa mananc ananas crud, mai cumparam cam 1, 2 conserve/an, dar alea au o tona de zahar, acum sunt dispusa sa fac orice ca sa-mi implinesc visul. Vreau sa ma documentez sa vad cum pot sa scad valoarea FSH-ul prin ceva naturist, adica sa incerc sa mai pacalesc si eu putin mersul vietii.
lachione iti tin pumnii si ma rog pentru tine, ma rog pentru toate fetele de pe forum sa vina cu vesti bune cat mai curand !!!
la toata lumea
venera_h spune:
adypuiut, bine ai venit si multa bafta! Sa vedem ce protocol vei urma, eu personal nu stiu cum se procedeaza la Cluj.
alexi22, cred ca e ft bine!! Foliculii sunt multi si endometru pare ft bun. Tu unde faci de te-a chemat in ziua 5 de stimulare, ca pe mine abia in ziua 8 m-a vazut prima data la stimulare?
sheritra, succes, ce productie super pe ciclu natural!!!! Nu era mai bine in cazul asta sa faci et cu embrioni proaspeti si sa-i pastrezi pe ceilalti? Oricum se spune ca cei congelati nu mai sunt asa buni ca cei proaspeti.
kla78, succes, stai cumintica, sa stea bebe in burtica!
ralust, felicitari!! Nu te-a pus sa repeti testul? Oricum, ecografia iti va confirma sigur. Ce este sabyc?? Tot cu doctorii de la Giulesti? (Niculescu-Cocei)? Am vazut ca ai zis de Nordmedica, de aia intreb. La mine prima incercare a fost nereusita si ma gandesc ca poate incerc a doua oara in alta parte. Acolo cat costa??
adypuiut spune:
O sa va tin la curent cu ce tratamente continui si sper din tot sufletul sa reuseasca din prima pentru ca nu mai am puterea sa o iau de la capat.Cred ca pina la urma sa ne auda si pe noi DD.ca sa fim si noi fericite.
galuscuta spune:
la raport. In ziua 5 de stimulare endometru de 6,5 si 12 foliculi pe o parte de 13,11,9,6 si vreo 10 de cealalta parte.Dr zice ca e foarte bine si de data asta am sanse sa se prinda.Doamne da!! Voi face punctia sambata 2 decembrie ,dupa toate probabilitatile . mi/a spus ca femeile cu ovare polichistice sunt predispuse la hiperstimulare , asa ca aveti grija...Maine am un alt control sa vedem cum evoluez , asa ca o sa va scriu maine.
Bey fete , da rau e fara jumatatea mea...ca sunt solo pana joi ,nici nu mi/am inchipuit ca e asa naspa fara sotior .Pe joi 30 noiembrie implinim 4 ani de casnicie. As fi avut o viata fericita daca nu am fi avut problema asta..
Alexi22 / care esti dintre fete , ca nu am indraznit sa zic nimic luni si vineri . Eu sunt suvitata blond si am o blanita maro, ca am venit in tara pregatita de iarna dar aici e foarte cald.
Nu ma supar ca mi/am mai inbogatatit garderoba de la buticurile din Timisoara.
galuscuta
Pis spune:
ZisaCami haide inca un pic rabdare, desi scriu mai rar, sa stii ca te urmaresc, si iti doresc ca totul sa se sfarseasca cu bine si la capatul viitoarelor 9 luni sa-ti strangi in brate mult asteptat . Ce tie si cu viata asta, tu faci FIV-ul in Romania si eu am "fugit" la unguri...
Lachi iti spun si aici ca tin pumnii stransi, stransi pentru marti, sa dea DD sa fie toate bine...
Adelia bafta la eco luni ...ai grija de tine
Kla si Iliuta vreau sa aud numai de teste pozitive
la toate fetele
Pis
zisaCami spune:
Pis Mersi mult de tot! Sa stii ca si eu sunt cu "ochii" pe tine ... ironia nu e ca fac FIV in Romania, ci ca am ajuns sa am si incredere in actul medical de aici, mai cu seama ca dupa povestea cu uterul bicorn ( care s-a dovedit a fi sept ) imi pierdusem increderea complet!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
cristinici spune:
Credeti ca as putea sa o vrajesc pe fraile Geta pt o programare la echo sapt viitoare? Ma cam dor ovarele si am burta umflata de zici ca urmeaza sa fac punctia. Raprtez ca ultimul CM a fost pe 10nov dupa FIV. o fi de rau?
Lachi ma gandesc la tine.
Sheri eti productiva in toate. Sa auzim numai de bine.
Anaist tu cum esti? Andrada?
Va pup cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
pussi spune:
Zisacami o sa fie bine... trebuie sa fi optimista in continuare..asa cum ai fost pana cum
Galuscuta buna productie...iti tin pumnii ...bafta la eco..si daca nu ne mai auzim..Multi ani de casnicie fericita iti doresc si multi urmasi peste 9 luni!!!
Zouzou
PUSSI