FIV 91

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

FELICITARI!!!!!!!!!! ce bucurie, mi-au dat lacrimile...Povesteste-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Antosit multumesc mult si sper sa fie cu noroc, cum sper de altfel sa reusim toate cat mai curand.
Danuda daca reusesc din prima probabil ca o sa si donez, dar dupa ce o sa vorbesc cu al meu sot. Dar sunt deja embrioni, nu stiu cine ar vrea si daca se poate??
DJ_Mama multumesc mult. Cred ca o sa renunt la ceaiul asta. Am intrebat totusi lafarmacie si mi-a zis ca nu ar avea nici un efect negativ, dar prefer sa exclud orice ar putea sa fie negativ.
Zouzounaki eu vorbeam de ceaiul ala antiadipos (doar cutia era verde - nu stiu daca el contine ceai verde ) dar precum ne-a spus Dj_mama nu este bun, asa ca nu iti mai explic cat de mult m-a ajutat pe mine. Las ca poti sa il folosesti si tu dupa ce faci un bebe
Adypuiutbine ai venit printre noi si sper sa stai cat mai putin aici si se te vedem la odisee. Succes!!!
Ralust felicitari!!! Se pare ca mai sunt si fete care reusesc din prima. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
ZisaCami te asteptam cat mai curand cu vestea cea mare.
Sheri sa te ajute DD sa iti implinesti visul si sa fi mamica acum.
Kitta cum te mai simti? Ti-au mai trecut starile de somnolenta? Eu azi am fost in verva. S-au cam speriat aia de la birou de mine. 10 zile nu am scos o vorba si aproape dormeam pe birou si azi am dat "indicatii pretioase" la toata lumea . Sa-i fi vazut ce fete faceau....
Lachi Mult noroc la ET.
Multa bafta la toate fetele care sunt in tratament si va pup pe toate.
Eu daca am noroc o sa fac punctia pe 11 dec cand am aniversarea a 2 ani de la casatorie si sper sa fie intr-un ceas bun.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUST spune:

Kitta eu am reusit la sabyc. am vreo 4 ani de tratamente si spitale si doctori la activ . am sterilitate secundara din cauza ca mi s-au infundat trompele - se pare de la niste infectii.
aici am ajuns dupa Giulesti unde am facut laparoscopie in primavara(cica reusita) cu permeabilitate 1. in toamna m-am dus la nord medica si i-am spus dr. ca m-am hotarat sa fac fiv pt ca vad ca nu se intampla nimic si eu nu vreau sa fiu o mama batrana (am 32 de ani)
m-a luat cu sa mai asteptam pana la anu in aprilie .... dupa care incepem inseminarile.... cica sunt prea tanara pt fiv
nu am vrut inseminari... din experienta din spitale nu prea am vazut reusite si nu voiam sa ajung la a 5 a 6 inseminare. in plus si asa nu imi place sa fac tratament la spital unde neaparat te interneaza si trebuie sa stai la coada etc.si sunt aproape sigura ca am luat si o infectie cat am stat in spital. nu mai vorbim de cainii din curte
tratamentul de la sabyc a fost microgynon pt inhibare , menogon 3/zi 13 zile, cetrotide 3 zile si pregnil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Imi pare foarte, foarte rau de Veronici, chiar ma gandeam la ea zilele trecute si acum citind ce i s-a intamplat am inca odata convingerea ca doctorii din Constanta nu sunt competenti. Chiar daca le dai plicul cu bani tot degeaba iar despre conditiile din spital ce sa mai spun, este plin de gandaci iar personalul lasa foarte mult de dorit.Cele care sunteti din Constanta nu va sfatuiesc sa nasteti in Constanta, mai ales cu o sarcina obtiunta atat de greu (prin FIV)cautati-va doctorii in Bucuresti care sa lucreze in spitale care au aparatura foarte buna pentru prematuri si noi nascutii.

Venera, imi pare rau ca nu s-a prins dar trebuie sa mergem inainte.

Eu am fost ieri la Bucuresti si am reusit sa vorbesc cu dr. Cocei, mi-a dat sa mai refac niste analize si dupa ce am rezultatele gata sa ma duc iar la ea sa le vada.

Sheri, deci nu o sa mai fac nimic saptamana viitoare de marti incolo, ca trebuie sa stau cu pumnii starnsi si pentru tine si pentru Lachi, sa va fie cu noroc la amandoua sa va duceti de manuta impreuna la Odisee si sa trageti piciorul sa ma luati si pe mine la anul dupa voi.Va las pe voi sa luati ananasul anul asta si la anul il iau eu, si sa ma vedeti cum o sa-mi car ananasii in sacosele si o sa le iasa frunzulitele asa pe afara sa le fac pofta la trecatorii.

Ralust, mai repeta analiza de beta hcg sa vezi cum creste valoarea.
Andrada cum a fost la doctor ?Sper ca esti bine si incepi stimularea.

Va pup pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuda spune:

kla78 multumesc, bine te-am gasit !!! sper sa nu “dezamagesc” si sa ma inscriu la odisee cat mai curand posibil.

zouzounaki pupici si tie

Aldolina multumesc, bine te-am gasit, mult noroc si tie !!!

adypuiut bine ai venit !!! ai trecut prin multe…..sper ca de data asta sa ai noroc si sa-ti fie mai simplu, sa nu mai treci prin atatea chinuri.
Pana sa intru pe forum nici prin cap nu-mi trecea ca sunt atatea femei cu probleme serioase, va admir pe toate ca sunteti niste luptatoare !!!

RALUST bine ai venit !!!! felicitari !!!! sarcina usoara si placuta !!!

betty78 iti doresc din toata inima sa reuseti !!! se poate sa donezi, mai ales ca am auzit ca lista de asteptare e lunga si probabil sunt atatea femei care ofteaza in asteptare. Si eu m-am inscris pe lista la laborator pentru donare ovule sau embrioni la recomandarea medicului meu, dar intre timp am vorbit cu o prietena (care si ea la randul ei a fost pacienta dr. – si a avut rezultat pozitiv din prima) care s-a oferit sa doneze pt. mine.

zisaCami, lachione cum va simtiti????

Fetelor am tot citit ca va duceti la cumparaturi dupa ananasi ?!?!?!?! exista vreo reteta speciala ?!?!?!?! sau doar aveti pofte……sunt tare curioasa …..sa nu radeti prea tare de mine, OK?

Zilele astea (de cand am fost la dr. si am intrat si pe forum) m-am gandit intens si m-am hotarat sa incerc si o stimulare, in paralel, cine stie, se mai intampla si minuni, nu? Asta e in capul meu la stadiul de vis deocamdata, sa vedem ce spune si dr., oricum va tin la curent !!

Va pup pe toate si va doresc un weekend cat mai placut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

De vreo 2 capitole stau pe tusa si doar va citesc, deoarece sunt activa pe la alte cozi, ma stiti cat de plimbareata sunt........
Cum in vara asta am sarit peste distractia peste granitele tarii, m-am gandit ca inainte de mult asteptatul FIV sa fac o cura de muzee prin Barcelona, fapt pentru care caut de zor hotelul de vis, fac rezervari, ma documentez in legatura cu delicatesurile hispanico-catalune, studiez limba si imi ard astfel ultimele zile ale frumoasei varste de 31 de ani, ca de dus oricum se duc, macar sa le fac memorabile.
Trag tare si la capitolul ingerasi, fac cura de Bam Boo si Sara Blu, terapie intensiva cu ingerasi de portelan sub diferite forme: globulete de pom tip ingeras, magneti de frigider, statuete din bronz, calendare de sezon cu distinsele figuri angelice etc etc etc ...........

Cu mana la chipiu, declar ca aceasta e starea sufletului meu, iar acum sa strig putin catalogu': Ramica, Sherica, Lachiutzo, numitaCami, Aniasto, Kla, Iliutzo si mai Andrado sa va lumineze Dumnezu drumurile si sa va prinda in endometre ingerasi sanatosi si frumosi, dupa marea dorinta din sufletele voastre.
Voi faceti/ati facut tot ce e uman posibil, acum NOROCUL sa fie de partea voastra, ca nu e corect ca atata dorinta de ingerasi sa ramane neimplinita.
Cat despre proceduri, sa stiti ca mai trag cate un ochi si notez tot, pentru razboiul meu tot amanat cu FIV-ul din febro-martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra am intrat sa-ti urez multa bafta saptamana viitoare la ET si sa dea Domnul sa ai un cadou in burtica de Craciun!
Zisa_cami astept cu nerabdare vesti bune de la tine, se cam apropie, nu??? Multa bafta!!!
M_Oana deci se apropie ziua ta sa intelegem??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele!
Sheri nu face ET combinat, ci ET si-atat. Dar...avand acei foliculi babani pe ovare e normal sa-i dea sa faca pregnyl ca sa se sparga inainte de ET. Orice ET se face dupa ovulatie, logic, ca orice embrion ajunge in burta dupa ovulatie si dupa ce s-a instalat in uter purtatoarea lui nu mai ovuleaza. De aceea face pregnyl ca sa se sparga acei foliculi.

E pe ciclu natural adica nu a facut nici o stimulare ovariana si acesti foliculi sunt rezultatul muncii ovarelor ei nestimulate.
Ce mai.... ma uimeste pe zi ce trece...foarte harnicuta manca-o-ar mama pe ea de fata!

Eu sunt bine, cresc foliculii aia in mine (sper) ca am perioade in care nu mai simt nimic... azi mai bag menogon, maine seara la 22 pregnyl si GATA! Ca m-am saturat ca de mere paduretze sa-mi fac injectii! O sa pot si eu sa dorm dimineata, nu o sa mai trebuiasca sa ma scol pentru diphereline! Joi cand am fost la epilat era sa-mi fac de doua ori diphe, ca m-am culcat dupa amiaza si mi-am pus ceasul la 17,30 sa ma trezeasca sa merg la coafor. Ma scol, vad intuneric afara, injur ca nu m-am odihnit suficient si fug la bucatarie: "sa-mi fac injectia ca e 7 dimineata" o scot din frigi o pun la incalzit si ma duc la mobil unde vad mesaj de la danap si realizez ca e tot joi si mi-am mai facut o data injectia. Azi a fost ultimul diphe si am incheiat la fel de frumos cum am inceput: cu doua intepaturi. Eram asa de adormita ca trageam de seringa in sus pana mi-a iesit acul de tot.... nu stiam eu de ce incepe sa ma doara: bagam intradermic, nu mai eram subcutanat. M-am intepat in partea cealalta si am continuat distractia, consolata ca e ultima.
Va pup si WE placut!

A... Sheri te mananc! mi se coc ananasii deodata! Unde puii mei bag io 10 ananasi mari in frigider? De aia ma puneai tu sa ma apuc de mancat de ieri, nu? smechero!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuda spune:

hello ....hello !!! nu-mi spune si mie nimeni ce e cu ananasii ?!?!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Pussi, Betty, Ioana, Oana, Danuda, Zouzounaki, Cristinici, Crinuta ca va ganditi la mine.
Nu am nici un fel de simptome, cu exceptia sanilor - dar pentru mine nu e un criteriu - asa am reactionat la toate FIV-urile, pana cand mi-a venit ciclul!
Oricum, luni voi transa si problema asta!
tuturor!
Ralust Felicitari din tot sufletul, sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Danuda in ce priveste "ananasul" ... fetele vor sa se pastreze suple si ... parerile sunt impartite - eu stiu ca ajuta la slabit; ele au citit ca ajuta la implantare ... fiecare face cum crede de cuviinta.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput