FIV 91

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna ,am si eu o intrebare sunt in ziua 5 de stimulare si am endometru 6.7 si 11 foliculi.ce spuneti este ok?
sunt la primul fiv si sper si ultimul si nu prea am foarte multe cunostine in domeniu.
Astept parerile voastre.
SUCCES TUTUROR CARE FAC FIV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Adypuiut iti spun si eu, bine ai venit. Si eu am facut anul trecut FIV cu dr. Micu. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea.
Cami, Iliuta, Kla va tin pumnii in continuare.
Lachi, Liana
Cristinici tu cum mai esti?

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am fost si eu la dragutul de Mr.Big. Z13.
Endo 12.9, foliculi pe stang 26mm, pe drept 18.5 si 15mm. Am fost f multumita cand m-a intrebat pe ce tip de ciclu sunt, si cand i-am spus natural s-a mirat si bucurat.
Mici bucurii, macar de mi-ar ajuta. Deseara fac Pregnylul (adica io mi-l fac) duminica are loc ovulatia, si miercuri ET-ul.
Am vorbit si cu Cocei, m-a trecut in condica de dezghetare, cica avem sanse ca-s buni embrionasii. Acu o sa vad.
Aniast, especially for you
Lakiut, sper ca n-ai carat tu toti ananasii, ai grija de oute, sa nu faci omletica! Sper ca ai mai lasat, altfel plec la Anaist la Metro sa-mi iau si eu un sac ca sa am de vreo trei zile !
In rest bag cu spor acupunctura, a inceput sa-mi placa sa ma tot intep. Am ajuns o aricioaica.

Sheritra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi o sa fie bine pana la capat. Stai cumintica si fara sa te stresezi.
Sheri deci ti-a dat unda verde. OK . Asteptamlauna cadourilor numai cu reusite.
Cami vad ca tonusul tau e bun, iar rezultatul va fi pe masura.
Anaist lasa stresul inutil, ca toate se rezolva.
Venera fii tare si vei reusi.
Crinuta sunt bine. Am inceput serviciu , vin tarziu si nu prea mai am timp de nimic. Pana la anul altceva nu fac.
la toata lumea cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ADY SI ALEXI22 va urez bun venit si sedere cat mai scurta la aspirante!

fetele eu intru mai rarut ca vreau ca bebe sa fie cat mai linistit si sa vada ca imi tocesc oasele stand in pat numai sa ramana la mine in burtica 9 luni.
sunt alturi de voi toate si va doresc mult noroc celor ce sapt viitoare au de facut testul sau punctia!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUST spune:

buna fetelor
si eu sunt noua pe forum - va urmaresc de cateva luni dar nu sunt prea vorbareata... am postat doar de vreo cateva ori
sunt in a 12 zi de la et si am facut testul beta hcg azi - dr. mi-a spus ca e pozitiv ..... am fost ffffffffffff bucuroasa mai ales ca este primul fiv
as vrea insa sa va intreb si pe voi - dimineata am facut un test de urina care a iesit negativ
testul de sange - rezultatele arata asa - hcg - 68.7 estradiol 333 si progesteron 25.3
sapt viitoare in ziua 19 ma duc la eco
este sigur acest test? oare e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERI sa te intreb ceva...tu ai sa iti faci si punctie la acei foliculi super pe care ii ai?faci ET si cu foliculii rezultati natural si cu cei congelati???

pupici pentru toate fetele...ne vine si noua,la toate rindul...si asa cum zice CAMI toate meritam din plin sa fim mamici

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ralust bine ai venit si felicitari!!! sarcina usoara si BB sanatos!!! sa tragi bine cu piciorul sa ne agatam si noi de tine...

Lachi chiar daca ai plecat in Congo.. la cules de ananasi eu iti tin pumnii!!! Bafta ...

Sheri bafta si tie si sa fie cu ochisori!!! parca e cu putin mov

Zouzou cum mai esti??? ce face ??? Tot asa harnicuta esti

cami ce face din burtic?? nu da niciun semn??? cand iti faci testul??

Kla tinem pumnii pt. ochisori

Fetelor eu azi am facut .... mai bine zis am primit prima injectie am fost curajoasa si a trecut repede... de main efac si gonal...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

DaSherine-ai cam ametit ca nici eu nu mai inteleg nimic! Cum faci ET-ul combinat?Si cum adica erai pe CM natural? Adica stimulare fara inhibare?
Ralustnu trebuie sa fii prea experta ca nici eu nu sunt, dar SIGUR ESTI GRAVIDA! S-a mai intamplat la fete ca testul de urina sa iasa negativ. Dar povesteste-ne si noua ce si cum ai reuist asa din prima, la cedr. ce tratament ai urmat? SA FIE INTR-UN CEAS BUN! O veste buna ca citeam de o ora ca sa ma updatez (cu un pahar de in fata si un bol de seminte)si nici o veste buna, dar iata ca incepatoarele ne fac SURPRIZE, SURPRIZE, placute! Apropos, D-na cu surprizele nu mai presteaza pe la Giulesti. S-o fi mutat si ea prin tari straine ca altele....
Fetelor fiti fara grija eu la anul in martie trebuie sa plec in Kenya si va trimit eu un container de acolo, ca acolo cred ca costa 1 USD/tona. Daca ramai gravida in ian. 2007 nu promit ca ma mai duc...:)

Mergi la inceput