FIV 91
Raspunsuri - Pagina 13
zisaCami spune:
Rami "tehnic" vorbind stai excelent! Vei avea rezultate foarte bune la punctie, ai sa vezi ... asa ca lasa "morcovii"!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
miki-miki spune:
Cami mai e putin. Deabia astept sa ma apuc de botosei. Sa stii ca am inceput sa ma uit dupa ata roz, bleu, alba si galbena. Te si iti tin pumnii.
Lachi super productia. Eu zic sa stai acasa cu outele alea si sa nu te zdruncini prea rau pana la Carrefour. Iti tin pumnii
Andicu sa ai grija de puricele saltaretz. Vad ca ti-ai pus o semnatura f frumoasa. Imi dai voie sa-ti preiau vechea semnatura? Sper sa-mi vina si mie randul odata si odata si poate ajung la dr Zadori ca si tine.
Antosit Am dat o cautare dupa "ceai verde fertilitate" si am gasit o listutza cu ce e bine sa papi at cand vrei un bb dar nu ma lasa sa o pun aici deoarece e de pe un forum concurent. Acolo spune ca poti schimba cafeaua cu ceai verde care e antioxidat. Eu stiam la fel ca Dj_mama ca toate produsele care sunt recomandate pt slabit sunt interzise dc vrei bb. Chiar pusese o fata la sub "Naturiste si homeopate o listuta cu ceaiurile interzise dar nu o mai gasesc. Ceaiul verde simplu se pare ca nu este interzis dar ceaiul verde antiadipos (o cutie verde) este interzis deoarece contine si alte plante. Stiu ca, contine frunze de lotus care sunt f f periculoase (te deshidrateaza). Stii ca se recomanda sa bei f multa apa si dc te deshidrateaza inseamna ca nu e bine. Atunci cand te deshidratezi se usuca si mucoasa vaginala si cica gigeii nu mai inainteaza asa cum ar tb.
Acum va pe toate si sa stiti ca dc nu scriu nu inseamna ca nu va citesc. Eu FIV-ul cred ca il fac la anul prin febr-mart dar pana at ma pun la punct cu tot.
MIIDEPUPICI !
Miki
zisaCami spune:
Mikisor ca sa vezi ce telepatie ... acum ti-am mai trimis cate ceva, care sa te mai amuze putin.
Cat despre botosei ... mai ai putina rabdare, cred ca e cam devreme sa ne facem iluzii. Sincer, nici nu vreau sa ma amagesc! Incerc sa raman realista!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
venera_h spune:
Multumesc, fetelor, pt compasiune si va doresc voua mai mult noroc, iliuta, bafta, iubita!
Astazi am simtit o usoara mancarime, sper ca nu am facut candidoza! Medrolul era cumva ca un antibiotic (de se lua la ore fixe)??? Ca de la antibiotice am mai facut. In rest, nu ma mai dor chiar deloc ovarele, parca ma simt altfel sau poate a fost doar in capul meu ca e ceva diferit, sperand ca eram cu bebe.
pareri de rau pt veronici, dar si de bine pt bebelul cel voinic!
Fiti optimiste, fivoaselor! Pup
adypuiut spune:
Buna.Ma scuzati ca dau buzna asa,dar as vrea sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.Sint incepatoare in ale FIV-ului,adica deabea am inceput sa-mi fac analize,inca nu sunt gata si sunt curioasa ce urmeaza dupa ce am rezultatele.Eu sunt din Cluj si nu cunosc pe nimeni care face fertilizare asa ca nu imi strica niste prietene.Va doresc succes si cit mai multe sa aveti
dj_mama spune:
ady esti binevenita dar pe mine ma intristeaza sa vad atat de multe fete cu probleme de acest gen
din fericire, o buna parte rezolva cumva, poate nu chiar cum au visat dar la final sunt fericite
antosit spune:
Miki multumesc!Eu beau "ceai verde cu macese si lamaie", nu este in cutia aia verde pe care scrie si in chineza si este antiadipos!Sper sa nu imi faca mai mult rau decat bine...Offf deja vad ca se formeaza "trupa de soc" pt. anul viitor, tu unde vrei sa faci fiv-ul, cu ce dr.?
Dj mama!
Adypuiut bine ai venit si Doamne ajuta sa iti indeplinesti visul cat mai repede, povestestene mai multe despre tine de ce, unde, cand vrei sa faci fiv?
Anto
antosit spune:
Sheri ceti pe la alte usi ca miercuri esti in focuri, tin pumnii sa fie cu reusita de data asta!
Anto
adypuiut spune:
Pai sa incep cu inceputul!Sunt casatorita de 11 ani si tot de atunci am incercat cam tot.Stiam dinainte ca nu pot sa am copii fara tratament si am incerput tratamentele imediat dupa nunta.Eu am avut o sterilitate din cauza trompelor care erau infundate.Am inceput cu hidrotubatii,dar nu au dat nici un rezultat,am facut histeroslpingografie si intradevar erau infundate,dupa o perioada de tratamente am intrerupt pentru ca nu mai rezistam nici fizic nici psihic(toate astea au insemnat citiva ani buni din viata0).Acum 2 ani am zis ca incep fertilizarea si m-am dus frumusel la doctor sa vedem ce trebuie sa facem,cu ce sa incepem si bineinteles ca a trebuit sa repet histero.La noi nu se mai facea la radiologie si l-am facut la particular,numai bine ca a 2-a zi dupa m-am simtit foarte rau si am plecat la doctor care m-a internat de urgenta(am facut boala inflamatorie pelvina),unde am stat aproape o luna.Dupa aceasta experienta am zis ca nu mai vreau copii si am renuntat din nou.Acum iar nu ma lasa in pace gandul copiilor si incerc din nou,dar fara sa mai fac histero.pentru ca mi-a interzis sa il mai fac pentru ca risc foarte mult.Asa ca voi face FIV la Cluj cu dr.Micu.Nu stiu inca cand si cum pentru ca ma intilnesc cu dr.dupa ce am toate analizele.M-am cam intins,dar am scris doar esentialul.Bafta tuturor celor care isi doresc copii!