FIV 91
Raspunsuri - Pagina 12
Moniland spune:
Venera, imi pare tare rau ca nu ai reusit.
Veronici, inteleg ca si dr. sunt oamenii, dar in mileniul 3 sa faci greseli asa de grave?! Bine cel putin ca il ai pe Rares.
Monica
Moniland spune:
rami, valoare estradiolului indica foliculii maturi. Nu inseamna ca ai numai 2 foliculi, doar 2 sunt maturi. Mai ai cateva zile in care cu siguranta se vor "maturiza" si altii. Mult noroc.
Lachi, stai linistita si incearca sa nu faci efort. La cat de incarcate sunt ovarele tale mare grija trebuie sa ai.
Monica
Liana30 spune:
veronici imi pare tare rau..sper din tot sufletul ca Rares sa fie bine..sa creasca mare si frumos..
Moni
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
antosit spune:
.....offf, asa veste trista de dimineata! Veronici!
Dj mama merci de sfat, am sa fac sapaturi sa vad ce si cum sta treaba cu ceaiul verde!
Fetelor va -ic pe toate si fug la scarbici, intru mai tarziu si vreau sa aud numai vesti bune!
Anto
pussi spune:
Veronici trebuie sa treci peste si sa te bucuri de sufletelul pe care il ai langa tine....lui trebuie sa-i acorzi toata atentia
PUSSI
iliuta spune:
Venera, am vazut de ieri rezultatul..........imi pare groaznic de rau....mi-am facut si eu azi programare pt test pe vinerea viitoare...mor de frica..
Veronici, fara cuvinte.Ma bucur ca totusi mai ai un copilas asupra caruia sa-ti indrepti atentia si care sa-ti bucure viata.Bafta.
ZisaCami, mai ai un pic pana ce faci testul....sa fie pozitiv!!!!!!!!!!
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Liana30 spune:
iliutooo sa nu'ti fie frica..ca vin cu paru..stai linistita da?
lachiiiii tin pumniiii!!!
kla sunt aci'si ma gandesc la tine...
picooooo nici pe tine nu te'am uitat...tin pumnii stransiii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Nu mai tin minte cine m-a intrebat daca am comunicat cu dr. in ceea ce privea valorile estradiolului?! Sigur ca da, chiar dr. mi-a spus sa le fac si sa-i comunic rezultatul; de aceea le-am facut cu taxa de urgenta la Bios Diagnostic. La Giulesti, acestea nu intra in protocol; dar se pot face contra-cost in alta parte si se poate tine legatura cu medicul; acum nu stiu daca si ceilalti dr. accepta.
Veronici am ramas fara cuvinte ... slava Domnului ca macar Rares a putut fi salvat! Multa putere sa treci peste aceasta durere si sa te poti bucura de celalalt sufletel, sa creasca mare si sanatos!
Iliuta nu trebuie sa te gandesti cu frica la rezultat, inca de pe acum. Incearca sa nu te mai gandesti la asta!
Zouzounaki de fapt eu sunt foarte linistita si pregatita pentru orice rezultat. Stiu ca totul depinde de Dumnezeu acum si de zestrea genetica a embrionilor!
Cred ca sunt asa linistita pentru ca tot tratamentul a decurs impecabil, intreaga echipa mi-a acordat toata atentia si d.p.v.d. medical s-a facut tot ceea ce se putea in Romania!
Cat despre meritat ... nu sunt cu nimic mai presus decat toate cele care se confrunta cu probleme de infertilitate ... cred ca toate meritam sa reusim, pentru ca ne dorim aceasta din tot sufletul si nu cred ca ar exista mame mai bune si mai iubitoare decat noi!
Liana pai daca atentezi asa la ananasi, nici nu era greu ...
Kla la inceput mi-au aparut cateva cosuri pe gat, pe spate apoi s-a extins pe fata si am facut cateva cosuri dureroase chiar; dupa care a aparut ca o explozie pe intreaga fata + frunte, ca o intoxicatie, alergie, care a inceput sa ma manance chiar. Vad ca azi am inceput sa ma calmez. Datile trecute nu am avut asa ceva, ceea ce ma face sa cred ca doar Tetraciclina sau Elevitul ar putea sa-mi dea reactiile acestea.
Antosit lichide multe beau - zilnic 2 l de apa plata, inca de dinaintea ET-ului, insa regim nu am tinut.
Danuda Mersi frumos! Ma bucur ca te simti impacata si te-ai hotarat deja ce drum vei urma! Mult noroc!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Kariris spune:
buna fetelor !
am trecut si eu putin pe la birou si am intrat sa va pup si sa va multumesc pentru incurajari...si SA VA UREZ MULT NOROC tuturor celor care sunteti acum in tratament sau in asteptari!
Fug acum in Carrefour sa iau un sac de anannasi! Sa vedeti ce va fac daca nu mai gasesc....
rami 73 spune:
Fetelor, ma prezint si eu la raport : z.9 de stimulare (de fapt 8 zile de injectari): E=11,1 mm, OS 5 foliculi de 14,5-16 mm + 2 mai mici, OD 4 foliculi de 15-16 mm. Proful a fost multumit. Nu stiu daca e celebru, dar sper sa mai creasca. Mai fac stimulare inca 3 zile, apoi luni seara Pregnyl-ul, iar miercuri punctia.
Tineti-mi pumnii, ca deja am gradini intregi de morcovi mari si frumosi !
La eco m-am intalnit cu Sheri, care isi tot facea ochi dulci cu tante Gette , deja sunt invidioasa . N-am mai vazut niciodata un zambet asa frumos pe sub coiful ala impecabil. Dupa aceea Sheri a asistat la o injectie in burta in direct, la mine in masina, in timp ce ne conversam si cu Lachi la telefon.
Cam asta e, acum alerg sa-mi iau sange la BIOS pentru estradiol, sa vedem cum a evoluat in 48 ore.
Va pup pe toate si vreau sa aud numai vesti bune !
rami