FIV 91
Raspunsuri - Pagina 11
danuda spune:
zisaCami multumesc de email-uri, ti-am raspuns si sunt alaturi de tine cu toata inima !!! Acum sunt lamurita, stiu exct ce am de facut si ma simt mai usoara, mai impacata. Cum te mai simti? E totul OK?
lachione….ma gandesc la tine si astept vesti BUNE
Delia21 cu putin noroc sper sa calc pe urmele prietenei tale cat mai curand !!! deci mai exista si minuni !!!!! iti multumesc ca esti alaturi de mine.
Gianni ti-am raspuns la email. Capul sus, vin si vremuri mai bune, totul este ciclic in viata…….
venera_h bine te-am gasit si multa sanatate si succes, mult succes si tie !!!
crinuta71 multumesc de email, ti-am raspuns si te mai pup inca o data cu drag
betty78 bine te-am gasit !!! sa fie, bafta la toate fetele !!! am gasit donatoare de ovule in privinta asta stau linistita, m-am agitat tare mult zilele astea si fizic si psihic, dar cu rezultate bune zic eu, asta in principal datorita voua. E normal sa pui cateva deoparte, ca nu se stie niciodata si daca iese din prima poti sa le donezi, nu? Sau mai incerci tu peste cativa ani daca mai vrei inca un BB mic.
Cu ajutorul vostru fetelor am reusit sa iau o decizie in timp util, altfel mi-ar mai fi trebuit cativa ani sa ma hotarasc….VA MULTUMESC MULT !!! Asta nu insemna ca ati scapat de mine, din contra…
kla78 spune:
VENERA imi pare rau iubita de rezultat,dar totusi e bine ca ai moralul ridicat si te gandesti deja la urmatorul trat.
CAMI sa le ia naiba de bube ca eu am observat azi ca sunt plina pe gat...pe fata n-am nimic dar gatul ma mananca rau de tot.tu numai pe fata ai??si ca tot vb de dureri pe mine ma doare burta de cand am facut punctia,ieri dupa et nu m-a mai durut numai am avut niste intepaturi usoare dar vad ca azi stand in pat ma luau dureri si ma lasau si tot asa e sia cum....poate fi de la utrogestan...habar n-am...desi am facut atatea trat am avut reactii diferite de fiecare data...
LIANA ai intrat in hora,mult succes!
DANUDA iti urez si eu bun venit printre noi si sa te "aud"cat de curand la odisee.
fetelor va pup pe toate nu va enumar ca sunteti multe .
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Liana30 spune:
beyy voi stiti ca io dau la toata lumeaa..daca am dau...daca n'am cumpar si tot dau
Cami cum de ghicisi?
aniast72 inca nu ..dar cred ca o sa apelez la berbant..ca io nu's in stare
va tin pumnii la toate..multa bafta!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
dj_mama spune:
betti si antosit, am citit mai demult la naturiste ca acel ceai verde chinezesc pt. slabit, ala in pachet verde nu este indicat femeilor care vor copii; nu stiu daca nu cumva influenteaza ovulatia si nu stiu daca orice ceai de slabit este contraindicat; poate doar pt. ca produc purgatie s-a zis asta... nu mai stiu
zouzounaki spune:
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
zouzounaki spune:
apropo de ceaiul verde...adica cum sa intelg?ceaiul verde nu e unul si acelasi???exista si ceai verde de slabit?ca atunci eu nu stiu din care beau..eu l-am luat de la supermarket..unu combinat cu menta,cica TWININGS of london,unu pur iara de london si scrie ca e antioxidant,si celalalt este ceai verde pur(pure green tea china)...deci nu este unul si acelasi lucru?ceai verde ce te curata de toxine?exista un altul pt slabit?eu pe bune m-am incurcat..Lamuriti-ma si pe mine ca la ora asta sint mai
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Monica-Elena spune:
Revin am cautat si uite ce am gasit de veronici - scria la gemeni. Nu pot sa spun decat ca imi pare tare rau
Salut!!
Inca nu am citit tot ce ati scris dar eu va anunt ca am nascut.
Am nascut prematur la 29 de saptamani,m-am internat aici la Cta pentru oprirea contractiilor si din cauza nenorocitilor de medici care nu stiu sa-si faca treaba,am nascut. Natural,2 baieti unul de 1.400 gr si al doilea de 1.500 gr. Dupa 2 zile a murit cel de-al doilea (tot din vina nemernicilor) si in aceeasi zi m-am tranferat cu Rares(la cererea mea) la maternitatea Giulesti unde am stat 7 saptamani. Am trecut prin clipe infioratoare dar acum suntem bine.Ne-am externat cu 1.960 gr si acum avem aproape 4 kg (in aprox 5 saptamani ne-am facut asa mari)
Acujm plec pt.ca plange bebeul,cu o mana scriu si cu cealalta il legan.
Va pup ,sa va traiasca bebeii celor ce ati nascut si va tin pumnii celorlalte!
Aldolina spune:
Ce veste proasta! Ce rau imi pare pentru Veronici! Am urmarit povestea ei de la inceput, de la emotiile inceperii tratamentului, bucuria rezultatului pozitiv, interventiile ei pe forum si urarile de bine si reusita pe care le adresa tuturor fetelor... Doamne, am plans cand am citit ce i s-a intamplat. Ma rog pentru ea sa-i fie copilasul bine, sanatos, sa se bucure de el si sa aiba puterea si norocul sa-i fata un fratior sau o surioara!
Zouzou, multumesc mult. Din cate stiu eu, este o diferenta intre ceaiul verde (clasic, sa-i spun) si ceaiul Antiadipos (special pentru slabit) dar mai bine intrebi o farmacista de la Plafar sau pe cineva de specialitate.
Venera, imi pare rau pentru nereusita insa ma bucur sa vad ca ai o atitutdine pozitiva. Asa trebuie sa fim, optimiste si incapatanate in a ne vedea visul implinit.
Danuda, bine ai venit si sa dea DD sa reusesti!
Toate gandurile frumoase si pentru voi toate!
cornelianeli spune:
scuze ca intervin dar nu ma pot abtine......inca o data cei care isi spun medici si profeseaza in minunatul spital judetean constanta au comis-o
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE