FIV 91

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pussi

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

DANUDA, mai demult am initiat o strangere de informatii despre FSH. Cred ca te vei lamuri destul de bine daca vizionezi colectia:
despre FSH
O prietena de pe forum, Mariee, ne spunea ca este empirica masurarea rezervei prin masurarea FSH si nu e fidela realitatii. In Franta este ceva mult mai complex dar care costa si nu este nici acolo practicat la scara larga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

galuscuta-eu sunt satena cu o geaca neagra sper sa te rescunosc dupa descriere.
venera h -eu fac fiv+icsi la timisoara la prof munteanu si sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Am venit si eu la raport:in Z9 de la Et pot sa zic ca inca am sanii tensionati dar ma cam nelinistesc durerile astea ca de ciclu.
Am luat NoSpa sper ca e bine,nu l-am intrebat pe medic dar stiu ca sora-mea lua cand era insarcinata .
Fetelor pot oare sa fac Bhcg din Z12 ca mie medicul mi-a zis sa ma duc pe 4 dec adica Z16 si am vazut ca voi faceti mai devreme si nu ar strica sa stiu mai din timp:ori e alba ori e neagra?

Mult noroc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragelor,
Azi este Sf. Stelian - ocrotitorul copiilor! Ma sa ne ajute tuturor sa devenim mamici!
Tot azi implinesc 12 ani de casatorie! Sper sa primim cel mai frumos si minunat dar!
Pussi ma straduiesc ...mai ai putin si-ti vine si tie randul ( sper ca la Andicu )
Rubia ai facut ET-ul pe 16 nov.? Inseamna ca am facut in aceeasi zi! Nu te speria, durerile ca de ciclu sunt semn bun!
Eu voi face testul in ziua 11; cel mult poate fi neconcludent si sa fiu nevoita sa-l mai repet. Mult succes!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multi ani inainte, Cami! Si sa va ajute Dumnezeu!
Mult succes tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cami La Multi Ani fericiti si de acum inainte! Cat privste testul te asteptam cu unul foarte concludent asa:II!
Rubia multa bafta si tie, te asteptam cu un test la fel de concludent!
Lachi, Sheri tin pumnii!
Andreea tu nu mai zici nimic?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ZisaCami la multi ani de casnicie fericita iti doresc si cu urmasi peste 9 luni!!! si asa o sa fie ... o sa vezi ... o sa primiti cel mai frumos cadou din viata voastra Sa fie DD alaturi de noi toate!!!

Eu sunt in Z3 de injectare...marti am primul eco..in Z5 o sa vad ce productiva sunt!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon, Antosit, Pussi Va multumesc din suflet pentru urari! Va imbratisez pe toate

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cami, La multi ani fericiti! sa primiti cel mai frumos dar de aniversarea voastra, un !
Multumesc ca mi-ai spus ca azi e Sf. Stelian, o sa ma rog si eu sa-mi ocroteasca puiutul din burtik!
Rubia, tin pumnii sa vii cu testul pozitiv!
Ralust, felicitari si sarcina usoara!
Lachi, tin pumnii strans pt marti!

pe toate!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput