Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Kora, multumesc si o sa ma gandesc la tine maine. Iti tin pumnii.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

super tare...cu sonor

http://www.220.ro/stuff/Un_bebelus_care_te_innebuneste.htm

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Fetelor mii de scuze pentru lipsa de pe forum, ultimele zile de la birou au fost o nebunie. Dar vreau sa vin si eu diseara sa va cunosc! Imi poate explica si mie cineva unde trebuie sa ajung? Si eu cred ca ajung in jurul orei 17:30...

Kora, te pup si ma gandesc la tine pentru maine. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Diddy, ti-am trimis PM!
Fetelor, se mareste lista! Super!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor, ma doare capul de atata munca, nu mai poooot....

Sper sa faceti poze la intalnirea de diseara si sa le postati pe forum! Aveti grija sa nu va ...scuze

Kora, multa bafta maine si fii linistita, ca o sa fie bine!

pup toate tutunicile!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Kora_Pop multa bafta maine la laparo si nu-ti fie frica, o sa treaca repede ziua de maine pentru ca o sa dormi cred, jumatate din ea! Iar poimaine n-o sa mai ai decat usoara jena la buric! Daca ai tensiunea mica si o sa ai inca senzatii de voma, sa bei o gura de cafea cu putina coaja de lamaie. Eu fiind hipotensiva asa am facut si de la o gura de cafea, a doua zi alergam prin salon, dupa ce o noapte intreaga si dimineata am tot ce-am avut in stomac. Daca stiam faza cu cafeaua mi-as fi revenit imediat dupa operatie. Cafeaua cu lamaie taie efectul anesteziei si-ti ridica tensiunea, mi-a soptit o doctorita celebra pe aici.
Kristind refacere usoara dupa laparo si nu fi trista, asa e dr. nostru uneori mai repezit, toate fetele l-au prins si in aceasta faza, dar altfel un dr. f. bun, ca altfel nu am fi la el, nu??? Ma bucur ca nu ti-a gasit nimic in neregula, asta e un lucru mare si un semn ca poate vei fi urmatoarea graviduta????? Doamne ajuta!!!
Maria08 eu tin regimul scris si iau cam tot ce scrie acolo, dar si eu tin post in fiecare miercuri si vineri deci doar in zilele acelea nu mananc oua, branza, peste, fructe de mare. Si oricum eu mancam mai mult legume si peste, iar mai nou mananc creveti decorticati cu mazare si putina lamaie. Am citit undeva ca pentru cresterea fertilitatii e bine sa mancam creveti, raci, crabi, surimi deci tot ceeea ce produce mii de oua, cica ajuta la inmultirea ovulelor si a spermatozoizilor. Asa ca l-am bagat si pe sot pe regim si-i dau doar peste si fructe de mare, i-am taiat din ratie porcul care e cea mai toxica carne si care lui ai placea la nebunie, doar oaie si vita ii mai dau cand vrea o friptura si atat. Multa bafta!!!

Va pup si abia astept sa va revad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana, Diddy pt ca ma incurajati!
Ioanatugs multumesc mult!!!Am sa imi duc putina cafea si lamaie,tensiunea o am f. buna ( de aviator zice tata care e tot medic,dar de familie cu specializarea...pediatrie),pulsul il am cam mare pt ca fumez probabil. Incerc sa nu prea mananc azi,desi Bogdan a zis ca pot manca, fac greva foamei ca oricum nu am chef de nimic.

Va doresc o seara superba , ce n-as da sa fiu si eu acolo!!!Dar va veni si ziua aceea!!!
toate tutunicile!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Va pup si va doresc distractie placuta diseara si poate ne vedem si vineri cine poate, ce ziceti, mi s-a facut tare dor de voi si-mi pare tare rau ca nu pot veni in seara asta.
Kora bafta multa la laparo, sa vii cu vesti bune

.......sa faceti pozici sa va vad pe toate cu burtici sau fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, bafta maine! Eu zic sa mananci, ca sa ai forte maine , cand te trezesti!
Alexia , facem si poze, cum sa nu facem?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hai mai, Ioanatugs, chiar trebuia sa-mi faci pofta de peste acuuum?!!!! Si de fructe de mare si de surimi (am mancat odata un sandvis cu surimi...

Eu parca am innebunit, mi-e foame in continuu, iar acum mi-e pofta de cartofi prajiti!

Maine o sa mancam si noi peste ca e dezlegare, e mare sarbatoare - Sf. Andrei!

iyoana

Mergi la inceput