Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 29
KoraPop spune:
Alexia , Felicia multumesc mult de tot!!!
Kristind sper ca te simti mai bine, trebuie sa iti revii repede ca ai de "muncit" nu gluma!
Fetelor multumesc tuturor, sper sa va dau si eu vesti cat mai bune, chiar atat de bune ca ale lui Kristind nu am cum deoarece eu stiu ca imi va scoate un chist + "surprizele" care vor mai fi...sper cat mai putine,dar stiu ca ma veti sustine in continuare orice va fi pt ca sunteti toate sufletiste si numai noi intre noi care avem toate acelasi tel , acela de a deveni mama ne putem intelege...
Sa ne dea DD tuturor bebelasii multasteptati!
Kora
kitty_nic spune:
Kora Doamne-ajuta. Tin pumnii pt maine si sper sa vii cu niste vesti traznet! Multi pupici!!!!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
laura69silk spune:
Buna, fete dragi !
Iertati-mi lipsa, dar si eu, ca si Diddy, am avut 2 zile super pline !
Kristind, in primul rand, felicitari pentru rezultatul bun de la laparo, ma bucur si eu cu fetele ca "nu ai nimic"...parafrazand...imi pare rau ca te simti frustrata de atitudinea d-lui dr, si nu vreau sa comentez...Iti doresc sanatate multa, refacere rapida si sa iti dea Domnul cat mai repede un bb ! sa nu mai fii tristuta !
Kora multa bafta, maine la operatie ! Ne vom gandi toate la tine si iti vom tine pumnii sa decurga totul bine si sa vii doar cu vesti bune !!! Imi pare rau ca nu poti ajunge, dar ai dreptate, esti cu o seara inainte de aceasta experienta si trebuie sa fii linistita si fara ganduri negre. Poate te mai inveseleam putin daca puteai sa ni te alaturi. Dar nu-i nimic, data viitoare cu siguranta ! Te pup si sa fii curajoasa !
Lauravoinicu, cred ca deja ai terminat cu monitorizarea, abia astept sa te cunosc si iti urez multa, multa bafta, de data aceasta, si in preajma sarbatorilor, sa-ti aduca Domnul cel mai frumos cadou sub brad !!!
Zenobia, Teo va tin pumnii sa vedeti cat de curand...dublu !
Alexutza, Kitty, Miruna, Zenobia, Iyoana, imi pare rau ca nu puteti ajunge...as fi vrut sa va revad/cunosc...din pacate, eu nu pot ajunge vineri
Mamidevladut , ce mai faci ?
Alexia, ai ajuns la d-nul dr., ce ti-a spus ?
Eu am fost luni la Mr. T...din punct de vedere fizic, sunt O.K. Chiar mi-a spus ca ovulasem, probabil cu o seara inainte. Sunt bucuroasa ca de luni mi s-a oprit sangerarea, nu mai curge nici bordeaux, nici rosu, nici maro, nici...
Dragele mele, abia astept sa va revad si multumim frumos pentru urarile din partea fetelor, care nu pot ajunge astazi...sper sa ne revedem cat de curand, in numar tot mai mare !
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa !
Ioana, Felicia, Alexia, Kitty_sor, Mirunica, Amely, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Lauravoinicu, Silvana, Maria08, Marinusha, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Vali_delide, Iyoana, Copilut
felicia_ spune:
Fetelor, deschidem un nou capitol, da? Ca sa avem unde povesti cum a fost la intalnire!
Si cum multe fete mi-au propus sa fiu tot eu cea care-l deschide... ma conformez!
Poze1Poze2