Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 27
lauravoinicu spune:
Fetele asa ramane cum a stabilit Maestrul nostru de ceremonii , Felicia , maine in jur de 17-18 ma prezint.
Va pup!
claucia spune:
Buna dimineata, va pup si ne vedem diseara. Din pacate eu nu prea pot intra de la birou pe forum asa ca sper sa nu intervina nimic. Eu ma prezint oricum.
Pupilici
6+
bb mic
Amely spune:
Neata fetele! intru pe fuga, ca incep auditul Deci, ne vedem diseara, ok? Ioana, eu ajung in jur de ora 17 - 17.30. fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Asa mai merge, sunteti un pic mai active, ca ieri a cam batut vantul pe forum...
Ma bucur pentru voi ca va vedeti diseara, imi pare rau ca nu pot veni si eu... Sa aveti distractie frumoasa si sa va ganditi si la mine cand mancati faimosul peste al Ioanei...
Poate reusesc si eu data viitoare...mi-ar placea sa asociez niste nume / pseudonime cu figurile voastre frumusele.
Ioana, multumesc pentru explicatiile despre glera .
Felicia
Zenobia, cum e cu simptomele?
Dar tu, Teo ?
Kora, tinem pumnii pentru maine, o sa fie bine!
Kristind, imi pare rau ca nu ai primit si ingrijirea sufleteasca, de care cred ca ai avut nevoie in momentele acelea. Dar macar, bine ca nu ai nimic si ca esti ok acum pentru facut copilasi. Incearca sa priveste partea plina a paharului.
Va pup pe toate fara exceptie!
iyoana
mihailescu teodora spune:
'Neata!
Si eu intru pe fuga ca am ff multa treaba si vreau sa termin sa ajung in timp util!
Iyoana,nu mai zic nimic,mi-e teama sa nu mi se para,numai!
ca idee,azi dim mi-a crescut temp la 37,ieri era 36.8.spootingul maroniu s-a terminat,deocamdata...sanii nu ma dor...ametita cam sunt...greturi din cind in cind...
Va pup si abia astept sa ne vedem diseara!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Neata, reusesc si eu sa intru in sfarsit...
Mi-am luat temperatura si in dimineata asta si imi pare rau sa va dezamagesc dar era doar 36.8. Ma dor putin sanii ca inainte de rusi si cam atat. Asa ca astept sa ma pocneasca (si sa ii pocnesc si eu pe ei) din moment in moment. Azi = z28.
Kristind, lasa-i incolo de doctori cu figurile lor, bine ca n-ai nimic si ca au mai reparat pe ici pe colo ce mai era... displaced
[Kora] iti tin pumnii sa fie bine si sa vii repede cu vesti bune.
Din pacate eu nu pot veni la intalnire pentru ca maine, de Sf. Andrei, este ziua mea si voi avea musafiri si tb sa ma pregatesc de azi pentru ca maine am multe ore si nu voi avea timp. Iar vineri nu voi fi in Bucuresti. Asa ca ramane pe alta data. Eu va doresc sa va distrati bine ca de obicei si va pup pe toate Kitty, Mamidevladut, Alexia, Marinar, Ioana, Laura, Teo, Felicia, Lauravoinicu, Maria, Iyoana, Copilut, Ana_id, Ana_p, Bonitta, Diddy, Miruna, Amely, Kora, Kristind si sarbatorita noastra... Claucia!
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
maria08 spune:
Buna dimineata!
Mama.....ce ospat aveti in seara asta...
Kristind: Ce bine ca esti fara probleme!! Cat despre comportamentul dr. -ului......cred ca mai toate ” laparoscopiatele” am avut parte de acelasi tratament.....Important e ca esti bine!!!
Zenobia, Teodora: Hai, care vine prima cu vestea cea mare??!! Sau mai bine amandoua!
Ioana: Multumesc.......nu ai omis nici o intrebare. Acum iau doar Maca, astept sa se termine postul, sa treaca sarbatorile si incep tratamentul lui A. Luna asta nu am reusit sa ma monitorizez au intervenit altele.....
Amely, Kitty, Clau, Marinar: gravidutze frumoase!
O zi buna va doresc!!
kitty_nic spune:
Neatza fete dragi!
Va pupic pe toate si sper din tot sufletul sa reusesc sa dau si eu o fuga diseara sa va vad. Imi este asa tare dor de voi , de nu pot sa va explic!
Teodora tin pumnii tare, tare, ca poate totusi o sa fie cu ochisori. Sa stii ca si eu am ramas intr-o luna in care am fost super aglomerata, obosita si stresata.
Zanobia pana nu vezi rosu in fata ochilor, TREBUIE sa speri. Iar starea de usoare dureri de sani si chiar stari ca de CM .... nu sunt concludente in sustinerea rushilor. Tin pumnii si sper sa veniti cu vesti bune cat de curand. Nu uita ca ai baut prima din ceaiul meu!
Pupici la toate fetele dragi si cat mai multi bb-i la orizont!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
marinar spune:
neata
deci s-a hotarat, azi intre 17.30-18.00. cred ca o sa ajung si eu mai devreme pt ca sunt singurica acasa, si de ce sa stau singurica cand pot sta cu ioana si Amely... sa vedem si cum ma simt.
am terminat de calcat lucrusoarele bebelinei, alea pe care le-am spalat. acum am mai pus o masina, dar sunt hainute mai mari, nu am nevoie de ele la inceput. cred ca o sa incep sa pun in geanta, ca sa scap si de facutul bagajului de spital.
Marina 32+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
KoraPop spune:
Buna fetelor!
In primul rand va doresc distractie placuta deseara....sper sa fiu si eu cu voi la o viitoare intalnire!
Zenobia multumesc! Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!Si am inteles ca este ziua ta asa ca LA MULTI ANI! Sa iti dea DD cel mai frumos cadou de ziua ta:
Iyoana, Felicia multumesc fetelor!
Eu am fost azi la spital,mi-a luat sange,am dat si urina si am facut formele de internare. Maine la 6.30 am sa fiu acolo...Am vb si cu T putin si cu dr. Bogdan care pana acum a fost foarte dragut si amabil...
O zi minunata va doresc!
Kora