Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi

Va pup si va multumesc ca v-ati gandit la mine, eu nu am fost la dr pt ca l-am sunat ieri pe Tutu si mi-a zis sa-l mai sun si azi dimineata sa vedem ce avem de facut. Asa ca asteptam doar vesti de la Laura69 sper sa fie bune.
Fetele daca ramane pe maine intalneala nu cred ca reusesc sa ajung , sa va ganditi si la mine cand mancati bunatati
Graviduta si eu am un labrador in casa si nu l-as da pentru nimic in lume, mi se rupe inima si cand il las pentru doua trei zile la vreo pensiune, cainii nu sunt o problema mai ales daca sunt vaccinati si deparazitati, asa ca stai linistita si mai ales copilul o sa creasca foarte bine cu un caine. Cainii in general iubesc f tare copii, ii protejeaza.
Kittysor, Mamidevladut, Zenobia, Ioana, Teodora, Miruna, Laura voinicu, Laura69, Felicia, Amely, MArina, Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata fetelor!

Mai, da' voi altceva nu mai aveti de facut decat sa stati pe net? :D] si aseara si azi dis-de-dimineata?...

sa stiti ca nu asa se fac copiii... hai treceti la treaba, de fapt nu acum, ci diseara cand ajungeti la sotiorii vostri..

de dimineata ca sa va fie ziua frumoasa!

eu z20, astept, desi nu prea cred ca se va concretiza munca noastra de luna asta..mai asteptam sa vedem ce se intampla!

Zenobia, pai asa repede ne descurajam? Lasa testele acum si indeletniceste-te mataluta cu altceva...ca ai timp sa-ti faci si teste si idei...

Teo, dar daca zici tu...

Ioana, tiza mea, te si poate auzim de bine, in urma perioadei fertile! Ce inseamna glera (7 zile)? Scuze nestiinta unei novice...

Sanatate multa pentru Alexia si Laura!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata, fetele.

Intru pe fuga ca imi incep orele in curand. In dimineata asta TB a fost doar 37. Sunt Z27, asa ca nu e chiar devreme pentru test. Utrogestanul l-am oprit de doua zile. Asa ca astept rushii. Daca nu vin, cu atat mai bine, dar nu cred. Probabil ca vor intarzia cateva zile de la Utrogestan.

Va pup si va multumesc pentru galerie.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Zenobia fata deznadajduita. Hai mai mama ca z26 seara nu e chiar momentul potrivit de facut teste care sa mai iasa si pozitive.
Fetele, imi pare rau dar trebuie sa va anunt (ca asa mi se pare frumos) ca mi-am adus aminte (pana acum am uitat-batranetea, de! ) ca maine la 19.00 am programare la noua medica de familie. Am sunat acum sa vad daca pot modifica programarea dar are toata ziua ocupata.
Imi pare atat de rau, dar nu am ce sa fac. Oricum, camd scap dau o fuga; daca va mai gasesc, perfect, daca nu, macar o vad si o pup pe Ioana.
multi la toata lumea.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Zenobia esti pe ultima 100 m!!!Baftaaaaa! Temperatura 37 e foarte buna, eu stiu fete care au avut si 36,8 si erau gravidute!!!

Eu astept cu nerabdare vesti de la Kristind , probabil azi o va externa.Maine ma duc si eu la spital pt analize si joi...in sfarsit la "gaurit" .Imi arde de glume acum,mai vedem noi joi...
Imi pare rau ca nu am cum sa ajung nici la aceasta intalnire a tutunicilor, ce sa fac daca tocmai saptamana aceasta ma "laparoscopiez" si eu!

Tuturor o zi frumoasa si plina de evenimente pozitive!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mamaaa, ce liniste pe aici!...Ce faceti, mai fetelor, aloooooo????
ia, un pic de zgomot poate se trezeste cineva...

si eu am mult de lucru, dar mi-e drag sa va citesc printre picaturi!

va si pe mai tarziu!

Kora, Doamne ajuta joi, la laparo. Astept sa-mi spui cum a fost, pentru ca tare mi-e frica ca acolo o sa ajung si eu...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Kora, poate ca n-ar fi rau sa mergi si tu o fuga scurta miercuri seara la Ioana. Felicia a fost la intalnire inainte de operatie si ai vazut ce repede si bine si-a revenit! Un ceai la Ioana face cat nu fac multe altele .

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kitty tare as veni crede-ma dar nu am nici dispozitia necesara si maine seara am multe de pregatit ( epilat,bagajelul etc).Cu siguranta va veni o zi frumoasa cand va voi cunoaste pe toate!
Pentru ca tu esti sarbatorita acum iti doresc multa multa sanatate si fericirea de a fi sa o traiesti la maxim in fiecare clipa,iar tau sa fie sanatos,voios si sa va umple viata de bucurii!

Tutunicilor ce faceti voi ca azi nu ati prea scris?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna tuturor!
Eu am avut o sedinta luunga (de vreo 5 ore fara pauza ), asa ca nu sunt in stare sa scriu prea multe! As vrea sa fac totusi o recapitulare, ca vad ca inca nu s-a stabilit daca intalnirea e miercuri sau vineri:
- vineri nu poate veni Teo;
- miercuri nu pot veni Alexia si Kitty;
- LauraVoinicu poate veni in ambele zile, ar prefara vineri;
- celelalte fete de pe lista pot veni in ambele zile!
Hotarati!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

kora iti tin pumnii scumpa.poate da doamne doamne si primesti un cadou de craciun.
te pup.
diana

Mergi la inceput