Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Helooooooo........pe unde sunteti fete dragi?? Fac si eu putina galagie poate ma aude cineva....
Kristind: Sper ca te-a facut T. ca noua Asteptam vesti de la tine!
Kora: Succes......si sa vii si tu cu vesti bune! Sa nu-ti fie frica pentru ca nu e mare lucru....mai important e rezultatul. Tin pumnii!!
Zenobia: Poate DD ti-a ascultat ruga!
Ioana: Pe unde esti? Sa stii ca astept sa-mi raspunzi la interogatoriu
Fetelor: ganditi-va si la mine cand beti din ceaiul miraculos!!!! Plsssssss!!!!
Pup toate tutunicile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Buna tuturor!
Eu am avut o sedinta luunga (de vreo 5 ore fara pauza ), asa ca nu sunt in stare sa scriu prea multe! As vrea sa fac totusi o recapitulare, ca vad ca inca nu s-a stabilit daca intalnirea e miercuri sau vineri:
- vineri nu poate veni Teo;
- miercuri nu pot veni Alexia si Kitty;
- LauraVoinicu poate veni in ambele zile, ar prefara vineri;
- celelalte fete de pe lista pot veni in ambele zile!
Hotarati!

Poze1Poze2

Sorry, eu nu pot veni nici vineri, deoarece s-ar putea sa nu lucrez, si ca atare stau si eu acasica si ma apuc usor-usor de curatenie, poate toturi reusesc sa ma mut inainte de sarbatori. Dar nu ma luati pe mine in mare calcul, daca nu ajung la intalnirea asta (si sincer tare mi-ar parea rau), vin la urmatoarea. Multi pupici

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!Am revenit. Va multumesc tuturor pentru incurajare, ca mi-ati fost alaturi...macar voi.
Ce sa va spun - am venit cam dezamagita. In afara de faptul ca ieri toata ziua, pana seara tarziu am vomitat continuu si m-a durut si burta, am astptat si eu ca alte paciente sa vina si la mine cineva, sa imi spuna ceva, astazi e dimineata la fel, dar nimic. Ieri Tutu s-a facut nevazut, doar NESUFERITUL de Bogdan i-a spus sotului meu cva de genu ca aveam o trompa sucita!! Ca azi dimineata sa il caute sotul meu pe Bogdan, care a binevoit sa vina si la mine un minut sa imi spuna doar: NU AI NIMIC!! Cum o mai fi si asta, ei stiu. Deci ovare ok, trompe ok, endomtrioza nici gand - deci sint beton!! Intr-un final zice: aveai niste ADERENTE. Iar eu nemultumita de raspuns ii zic: deci m-am gaurit degaba- iar el: NU, te-am gaurit ca sa iti spunem ca nu ai nimic!!si a plecat!!!NU tu pli acasa, nu ca mai stai! Am stat ca proasta pana pe la 9:30, si am plecat pentru ca Tutu intrase intr-o operatie mai lunga, iar Bogdan ii spune sotului -ne vedem marti la scos de fire!! Nu stiu ce sa mai zic, eocamdata cam atat, pt. ca nu mai pot sta pe scaun, mai als ca s pare ca imi vin si rusii!! Va pup pe toate!!!!

kristin

Mergi la inceput

kristind si bine-ai revenit!
Ma bucur nespus sa aflu ca "nu ai nimic" si zi Doamne-ajuta ca te-au "gaurit degeaba". Acum macar stii cum stai si hotarasti ce ai de facut in continuare.
Multi pupici, insanatosire grabnica si bb cat de curand.

Poze

Mergi la inceput

Laurici, ce ai facut aseara la Tutu? Sper ca totul e bine, la fel si tu.
Amely, scumpo, tu nu mai zici nimic?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_idmultumesc mult pt incurajari!tu ce mai faci???
maria08 iti multumesc si tie si sa stii ca nu mi-e atat de frica de operatia in sine,am citit tot despre procedura,mi-e tare tare frica de "verdict',dar pana la urma ce va fi...va fi...si macar voi stii ce am de facut!
Kristindsanatate multa, refacere grabnica si cat mai curand un bebe mic , voios si sanatos!!!Eu cred ca totusi a meritat sa faci laparo,poate chiar acele aderente impiedecau sa ajunga unde trebuie sau trompita aceea "rasucita" acum e la locul ei,important e ca ai scapat cu bine. Cat despre atitudinea lui Bogdan ma cam ingrozesc,scarbesc etc dar asta este... am sa trec peste toate si eu intr-un fel sau altul..
O seara frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor sa va hotarati din seara aceasta cand va fi intalnirea ca eu maine nu o sa mai am de unde sa intru pe net ca plec la drum in jur de ora 10. Va rog sa imi dati si mie un PM cu numerele de telefone ale voastre..... Felicia , Claucia , Teo .....etc. , ca sa pot lua legatura cu voi maine in caz ca intalnirea ramane pe maine.
Kitty , Alexia vreau sa veniti si voi.......
Felicia , hotaraste tu...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna,
am intrat si eu pe fuga,un pic.Da,cam mare linistea azi.Se pare ca toateam fost fff ocupate,eu una sunt terminata.
A intervenit ceva nasol in programul meu de la servici,trebuie sa primesc o delegatie din Grecia,ghici cind?Sambata,2 decembrie.Imi vine sa urlu,nu alta!!!!
Drept pt.care vineri voi fi libera(nu mai plecam nicaieri),sambata si duminica voi fi la servici.
In concluzie,daca majoritatea doreste vineri,nu-i nici o problema nici pt.mine.
Feli,imi permiti sa mai fac eu o mica recapitulare:
-Clau-sarbatorita;
-Marinar-invitata de seama,graviduta cu state vechi;
-Amely;
-Felicia;
-Ioana-gazda noastra de fiecare data;
-LauraVoinicu;
-Alexia
Cine mai doreste,cine mai pofteste ,cu mare drag se poate inscrie pe listuta!
Astazi am si uitat de mine.M-au mai incercat citeva accese de greata,pe la prinz,dar nu le-am luat in seama.Spottingul persista!
Pina vineri ma elucidez!
Kristind,bravo!ma bucur ca s-a sfirsit cu bine.Mi se face groaza si mie.Pe 20 dec ma asteapta si pe mine acelasi lucru.
Ii tinem pumnii Korei,viitoarea ,,laparoscopiata''!
Revin mai tz,cind voi ajunge acasa!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kris ma bucur ca esti bine.

stiu ca ieri am zis ca pot veni in orice zi dar vineri s-ar putea ca si sotul meu sa fie mai liber si ar prefera sa stamimpruna, asa ca daca va fi intalnirea maine mi-ar conveni mai mult.acum... cum hotarati

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si daca suntem toate libere,nu ne putem intilni mai devreme?
La un 4 spre exemplu,sa nu mai stam pe graba!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput