Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetele mele dragi!!!
Lauravoinicu unde trebuie sa faci injectiile in burtica, sau intra muscular??/ Intrebam si eu asa, de curiozitate. Ma bucur ca ai gasit deja o asistenta, pe Teo si abia astept sa va revad pe toate.
Zenobia de ce nu stai cumintica cu testele alea, mai mult te amagesti. Mai bine i-ti iei temperatura si maine dimineata si daca tot ridicata este, atunci poti sa mai tragi sperante. Oricum eu sper sa fie, tin pumnii!!!
Teodora ai fost haioasa rau cu "mi-e rau de la oboseala", hai, hai, ca nu te credem!!
Kitty_nic si mie mi-e dor de tine graviduta draga!! Pupici pe burtici!
Miruna79 multumesc iubita de urari, dar cred ca deja am trecut de perioada buna, eu ovulez deobicei mai devreme! Dar vorba voastra cine stie poate mai apare vreuna, ca tot am avut glera vreo 7 zile luna asta! Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Ioana , injectiile le fac intramuscular , cu toate ca pe prospect scrie ca se pot face si subcutanat , dar mie asa mi-a zis dr sa le fac , as prefera mai mult in burtica.......
Abia astept sa ne vedem , sa vad burticutele noi ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Teodora hehehe hehe hehe, rau de oboseala, zici!?!
Zenobia testul asa devreme poate sa nu fie relevant. Ia mai baga tu un termomentru si mai stai cateva zile, ca nu dau turcii!
Miruna multumesc de sfat, dar nu-mi place semnatura aia cu 8+, tocmai de aceea mi-am adaugat la semnatura ticherul cu varsta lui bb la "Viitorul suna bine: vine bb". Sorry
LauraSilk, ce ai facut scumpico la Tutu?
In dimineata asta sotu' m-a "varsat" la munca vedeti la ce ora, asa incat azi am reusit sa citesc si eu ce s-a mai scris in ultima vreme. Despre bb nu stiu ce mare lucru as putea sa va spun, decat ca este cumintel si n-a mai suparat-o pe mami in ultima vreme. Astazi facem 8 sapt. calculate de la UM, iar dupa masurile lui Tutu era putin mai maricel, dar sa vedem ce ne mai spune sapt. viitoare, de Mos Nicolae cand avem urmatoarea programare.
Va pupic pe toate, fara nici o exceptie si astept cu nerabdare intalnirea de maine. Sau nu a ramas pt maine?

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetlor,'neata!
si eu am ,,cazut din pat ''in dimineata asta,am f.mult de lucru si sunt cam chiauna!
Kitty,pe cuvint,draga mea ca de oboseala mi-e rau!Am mai patit chiar sa si vomit,cind sunt f.agitata si stresata.Si-acum cam sunt!
Si ca sa va intaresc convingerea,si pe a mea,de altfel,mi-am masurat si TB,daca tot m-am trezit cu noaptea in cap:TB=36.8C,asta nu-i temp.de gravida!
In plus am si mizeriile alea de pete maronii.
Sanii nu i-am simtit la menstruatia asta.Oare de ce?Am vz.cum i-a rasp.Feli unei tipe,cred ca la endometru,ca durerea de sani e data si de progesteronul crescut.Ori daca pe mine nu ma dor,n-am nici progesteron?Imi vine sa pling....
Dar ma consolez cu laparoscopia din decembrie,cind voi afla ce se intimpla de fapt!
Va pup,fara exceptie,si va doresc o zi mult mai optimista ca a mea!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Laura,Alexia, ce-ati facut fete dragi, aseara?
Spuneti-ne ca e bine!!!!Sa ne mai creasca si noua moralul.
Azi sunt intr-o pasa tare proasta!Sper sa ma revigorez pina maine!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Teo fata trista si ocupata!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Zenobia: nu vrei sa ne spui TB-ul si noua......mai facem comparatii......ne mai dam cu parerea Oricum, cata vreme nu au aparut rushii sunt sperante!!!!
Teodora: Nu poti fi suparata tocmai tu care ne-ai ridicat moralul de atatea ori...... sa-ti treaca si spor la munca.
Ioana: 7 zile glera?? Asa e de obicei sau isi face tratamentul efctul? Ai facut monitorizare luna asta? Cum merge cu tratamentul, te-ai obisnuit fara cafea? Hai ca te-am cam luat la intrebari....
Felicia: Oare cand vei deschide capitolul in care sa fiu si eu la gravidutze? Doamne Ajuta sa vina si ziua aia..... si multumim ca te ocupi de ”Tutunici”!
Kitty, Amely, Clau: sarcini usoare si bb -ei sanatosi!
Pup toate Tutunicile! Sa va ganditi si la mine cand beti ceai dupa Clau!!!

Mergi la inceput

Maria tu nu poti ajunge la intalneala?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

matinale mai sunteti

Am intrat sa spun repede buna-dimineata si ca abia astept sa ne vedem si fug sa imi iau sange (e, de data asta nu chiar singura, desi injectii fac singura) pentru analize.

Zenobia, ce mai face temperatura ta? Vei opri Utrogestanul? Sau il iei pana vin (de n-ar mai veni!) ca am auzit ambele variante.

Teo daca tu zici ca nu e nimic, cine te poate contrazice? Eu te pup si sper ca este, nu greturi si ameteli de la stres! Pupici.

Gata, fug ca merg si la birou repede repede.

Pup toate fetele

Clau

6+
http://bd.lilypie.com/Q-iIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kittysor: Doamne ce mult as vrea.....poate-mi trimiteti la pachet!
Va pup!

Mergi la inceput