Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 21
Zenobia spune:
Pai, Ioana, numai bine de Da-i inainte, vorba lui jupan Dumitrache.
Eu... stau cu termometrul intr-un loc si nu-mi mai vine sa il scot ca tot mult arata. Sa vedem.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
kitty_nic spune:
Dragele mele dragi,
Alexia din tot sufletul. Sper sa fie totul bine cat de curand!
LauraSilk, iubita, fata curajoasa. Sa ne spui ce ai facut in seara asta la Tutu. Sper ca esti mai bine si ca totul merge sper bine....si foarte bine
Amely, scumpa mea, sper ca te-ai mai linistit in legatura cu placenta aia cu pacatosul grad 2. Am sa caut sa-ti trimit povestea unei fete care a avut o placenta cu un grad de maturare f mare. O caut si iti trimit. si linisteste-te, ca stii ca lui bb nu-i face bine agitatia!
Felicia, ia vazut ce mana buna ai? Ia sa pui tu manuta de acum in colo sa deschizi mai maulte capitole, ca poate la urmatorul te muti si pe tine pe listuta a doua fata razboinica!
Ioana, draga mea, imi este asa dor de tine!
LauraVoinicu sa sper oare ca vei ajunge la intalnire?
Silvana, tu ce zici de data asta? Apropos, cum mai merg procedurile pt bb?
Teodora,Zenobia tin pumnii sa fie bine luna asta! Haideti mai fetelor, ca nu-mi place atmosfera de la odisee. M-as simti mai bine cu voi acolo.
Kristind, sper ca Tutu ti-a dat vesti bune!
Salomea, scumpo, imi este asa dor de tine!
Abia astept sa ne vedem. Imi dau seama ca am devenit putin dependenta de intalnirile cu voi!
Multi pupici la toate fetele, fara nici o exceptie!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
miruna79 spune:
Claucia si Iyona merci ptr sustinere ,vorba ta Claucia cu ajutorul lu Dumnezeu se poate.
Laurasilk si Alexia sper ca sunteti bine fetelor sa veniti si voi cu vesti.
Felicia ai mai facut hormonalele de curand?
Ioana spor la prestat sa ai zile fertile.
Kitty nic ar trebui sa ti schimbi semnatura si sa pui asa +Nr de saptamani.
Zenobia si Teodora
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
mihailescu teodora spune:
Buna fete dragi!
Va multumesc din suflet pentru galerie,dar nu cred ca va fi cazul nici la mine.
Mamidevladuttine osa-ti treaca supararea!Asa cum a spus si Felicia,Mos Craciun are deja cadourile pregatite pentru voi!
Laura,Alexia.Ce-ati facut fete dragi?Sper ca v-a mai linistit Mr.T.Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate.
Amely,Marinarsi toate tutunicile dragi mie:si eu abia astept sa va vad!
Ioanafata primitoare!Daca-i sti ca-mi sta gindul doar la minunatiile de fructe caramelizate si la legumele alea 4 anotimpuri?Cred c-am povestit la toata lumea!Te superi daca o sa incep cu desertul?Mor de pofta.Mi se pare o vesnicie pina miercuri.Sau nu?
S-a stabilit ceva cu data?Miercuri sau vineri?
Kittygraviduta cu dureri de cap.Am vazut ca nu prea e atmosfera faina la Odisee.Probabil daca v-ati cunoaste mai bine(genul asta de intilniri pe care le au Tutunicile)s-ar mai destinde putin atmosfera.Imagineaza-ti ca luna de luna intru la Odisee si studiez topicul la care as putea adera si eu.Doar ca spre tristetea mea,de cind tot ma amagesc,unele gravidute mai au putin si nasc,sau unele chiar au nascut.Bucura-te ca o ai pe Claucia,deocamdata
Zenobiate-asteptam sa ne spui cit de ,,fierbinte''esti
Mie de ce mi-a fost mai frica de aia n-am scapat:nenorocitele alea de pete bejulii care-mi apar inainte de CM.Doar ca luna asta mi-au aparut cu intirziere de 3 zile.In alta ordine de idei astazi mi-a fost fff rau.Pe la 12 am plecat acasa ca nu mai putea sta la servici.Se invirtea totul cu mine si imi venea sa vomit rau rau.Nu spuneti nimic,va rog, ca sunt sigura ca nu este .
Nu stiu ce s-a intimplat,m-am trezit asa bleguta,am crezut ca-mi trece,dar m-am inselat.Am reusit sa dorm vreo 2 ore dupa amiaza si m-am trezit mai ametita decit m-am culcat.Am mincat citeva fructe,am venit sa citesc ce-ati scris ,imi fac o baie si ma culc iarasi.
Probabil datorita oboselii mi s-au intimplat toate astea.Daca pina pe la 17 mai aveam vreo speranta,cind am vazut petele mi s-au naruit toate sperantele.Si m-a durut burtika rau-rau....
Cam atit ca nu mai pot scrie,iar imi vine sa vomit
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Zenobia spune:
Opriti galeria. N-am rezistat si am facut un test - negativ
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Zenobia spune:
se pare ca se mai destrama un mit, cel al temperaturii bazale - continua sa fie foarte ridicata, dar, se pare, degeaba.
mai ramai tu, teo. eu sper in continuare pentru tine.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Zenobia,scot bastonul sa te-alerg!
Ce cauti fata draga sa faci test la ora asta?Si ce zi esti?27?
Pai e devreme mai Zeno!
De ce te acresti tu singurica?
Mureai pina maine dimineata?
In ce zi ai avut ovulatia?
Esti fantastica,nu s-a destramat nici un mit.Inca exista!Ai vz.cumva rosu?
Teodora
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
lauravoinicu spune:
Laura , Alexia , va astept cu vesti de la dr....... toata dupa amiaza m-am gandit la voi....
Eu inca mai imi fac sperante pt Zenobia si Teo ....pana nu vin rushi mai putem spera... asa ca va fac galerie......
Kitty , vin cu siguranta la intalnire.... abia astept
Fetelor mie imi este mai usor sa vin vineri la intalnire , miercuri este mai greu fiindca trebuie sa ajung la cabinet (si cum acolo este omor nu stiu daca reusesc sa ajung la timp )iar joi trebuie sa ajung la servici si cum miercuri seara ar trebui sa raman in Bucuresti , trebuie sa ma scol pe la 5 , ca sa ajung in jur de 8 la birou..... Oricum ..indiferent cand va fi intalnirea eu vin cu siguranta .
Apropo stiti vreuna din voi sa faca injectii sau un loc unde as putea sa le fac miercuri/vineri ? Un cabinet particular ceva mai la indemana.....
Va pup pe toate fara nici o exceptie......
LauraVoinicu,eu fac injectie la fata!
Am facut liceu sanitar+1 an medicina.Stai fara grija!Ma descurc f bine!
Teodora