Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Sunteti dementza!!!! Toate!!!

Maine nu voi avea timp sa stau pe net pentru ca am ore, dar sper sa am timp un minut sa postez noua temperatura.

Eu fac galerie pentru Teo si Iyoana:

Va pup.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Mamica de Vladut imi pare rau ptr ziua a 2-a lasa ca "si maine e o zi" ,nu ne pierdem sperantele ca suntem niste luptatoare cu toate.
Sunt cam tristuta am vorbit cu mama la telefon era si ea necajita ptr mine ca de ce nu am ramas inca gravida ca doar de mult ne am programat acest lucru.... asta e o sa ne vina randul la toate la timpul potrivit.
Va pup pe toate

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Miruna79, un pentru tine, ca sa nu mai fii tristuta!

E normal sa te necajesti, mai ales cand ceilalti te intreaba: "Hai ce faceti, tu nu mai ramai gravida?"
Si e si mai dureros cand intrebarile si grijile vin din partea parintilor...ca vor si ei nepotei, dragutii...

hai, capul sus, ca ne vine si noua timpul, da? Dr. T ce zice despre tine?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,

Multumesc Mamidevladut pentru urari, esti o scumpa. Si bravo pentru asa explicatie frumoasa pe care i-ai dat-o Iyoanei despre antibioticul Nolicin. Intr-adevar, se da cel mai des in infectii urinare pentru ca acopera o mai mare paleta de posibilitati in zona aceea. Impreuna cu el, eu mai luam si ceva impotriva candodozei - in doza unica, nu mai stiu cum se numeste dar stiu cei de la farmacie - e cam scumputa doza unica, cateva sute dar merita, cica "tine" 7 zile si nu mai iei in fiecare zi.

Cat despre intalnire, eu pot si miercuri si vineri, dar cum fetele pot miercuri, eu zic sa ne vedem miercuri. Voi ce parere aveti? Sunt gata oricand sa ma vad cu voi, chiar daca la ultimele 2 intalniri nu am venit. Am incercat, sincer.

Marinush, si mie-mi e dor de tine tare, te mai vad doar in poze, dar o alintata burticoasa merita sa vad si in realitate! Te pup mult, stii ca iti spun alintata cu drag.

Miruna nu fi trista! Asa eram si eu si ocoleam sa spun cuiva ceva, nici de bine nici de rau, nici ca incercam nici ca vrem si nici ca mai tarziu, ocoleam pentru ca din timp in timp toata luema ne-ar fi intrebat si stim cu totii ca asta nu se programeaza. Si e greu, stiu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu se poate. Si aici nu glumesc!

Asteptam vesti despre Kristind!!

Pup toate fetele

5+

http://bd.lilypie.com/Q-iIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kristind, refacere usora! Sa vii cu vesti bune!
Mamidevladut lasa ca noi ne primim cadoul de Mos Craciun!
Vin si eu sa ma alatur galeriei: hai bb la Zenobia! si la Teo! si la Ioana!
Graviduta, nu stiu sa iti raspund, ca eu nu am animale... adica am doar un hamster!
Fetelor, la mine CM se scurteaza, se scurteaza... cred ca o sa ajung la 0 fara bb! Ati mai auzit sa tina 2 zile? Pana acum ma mai amageam ca vedeam si in z 3-4 cateva pete, acum - uscat... Ma tem ca de asta intarzie bb...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Felicia, dar daca nu a fost CM? Un test ti-ai facut?

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zenobia, am facut si test, asa ca sa stau linistita, desi sunt obisnuita ca astefel de CM ... trebuie sa ii spun lui Tutu sa vad ce explicatie imi da!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicicuta asa eram si eu in perioada de 8 luni cand eram dereglata de dupa AC. Cu stimulare si-a revenit ovulatia si un CM pe masura (desi foarte mult nu am avut niciodata, dar macar 3 zile pline si a 4 si a 5-a mai putin). Tu cum stai cu hormonalele? Ti le-ai mai repetat? Ultima oara stiu ca era prolactina mai ciudatica, cand mare cand mica.

Eu de aceea m-am dus prima oara la doctor, nu pt bb, ci pentru ca venea neregulat, la 25-33-26 etc zile si putin putin si alta culoare decat normal. Adica mai roz sau mai maroniu, oricum, numai CM serios nu era. Si uite ca si-a revenit dupa stimulare si venea singur si bine.

Te pup si sper sa fie totusi ceva acolo.

6+

Mergi la inceput

De fapt importanta cred ca este ovulatia pana la urma acum ca si trompitele sunt bune. Daca totul e ok cu ovulatia nu cred ca ar fi o problema CM-ul asta redus, nu?

Pupici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Felicia poate nu au fost rushi, subscriu si eu la ce a spus Zenobia. Iar de teste pozitive, abia dupa o saptamana de la data la care au venit poti vorbi de ceva sigur, asa ca poate e totusi cu ochisori! Tin pumnii ptr. tine. Multumesc de urari dar eu mai am de asteptat o groaza, pentru ca sunt abia in z15, asa ca pina la mine, eu tin pumnii pentru TEODORA si ZENOBIA!
Asa ca .....hai Teodora.....hai Zenobia....
Laura69silk si Alexia28 va asteptam cu vesti de la doctor, sper ca sunteti bine!!

Mergi la inceput