Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 19
Amely spune:
Felicia, imi place, cum sa nu-mi placa? E minunat!
Zenobia, ma alatur galeriei si iti tin si eu pumnii stransi, stransi de tot sa fie cu okisori luna asta! Da' un test cand faci?dupa semne...m-as astepta sa vii cu o veste frumoasa!
Iyoana, ai facut f bine ca ai luat ceva, dar nolicinul calmeaza durerile, nu stui daca trateaza si cauza. Pana una alta, bea mult ceiut din matase de porumb, si din cozi de cirese care iti vor ajuta. Oricum, infectia urinara trebuie neaparat tratata, banuiesc ca iti va da antibiotice. si ai grija de tine!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
15+
KoraPop spune:
Fetelor acum am vorbit cu Kristind la telefon, tocmai au adus-o in salon, e in refacere, o doare burtica, dar important e ca a trecut de operatie!Inca nu au fost la ea nici dr. T nici rezidentul lui si nu stie nimic ....i-au zis cate ceva sotului ei,dar el nu a inteles termenii medicali asa ca ramane sa il caute ea pe dr. T cand va putea.
Kristind inca o data iti doresc refacere grabnica si toate cele bune!Sa fii convinsa ca de acum va fi bine!!!
Kora
Iyoana spune:
Amely !
Oricum, nu stiu daca este de la Nolicin sau de la ce o fi, dar am o stare de greata si ameteli de....
Doamne ajuta si insanatosire grabnica pentru Kristind!
iyoana
KoraPop spune:
Iyoana ce fel de infectie urinara ai?Ti-ai facut urocultura + antibiograma?Daca nu trebuie neaparat sa ti-o faci si la antibiograma vei stii exact la ce medicamente este sensibil microbul si vei face tratament. Eu am avut infectie cu Ecoli si am luat injectii cu gentamicina, antibiotic si ovule ( cand iei antibiotice trebuie sa pui ovule ca sa nu faci micoze). Sanatate multa!
Kora
Graviduta spune:
Fetelor, stiu ca e bine sa reduc contactul cu pisicile (care imi plac extrem de mult), dar cum e cu cainii? Eu am un ciobanesc german in casa, fetita, si nu stiu daca e bine pt bebe (sarcina aprox 9 saptamani).
mamidevladut spune:
buna fete scumpe,
Clau feliiiiiiicitaaaaaaaariiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce ma bucur pentru vestea ce ne-ai dat-o!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos ca tine
Eu luna asta am iesit din cursa, deja sunt z2, dar raman sa ii fac galerie Zenobiei:
Iyoana ai luat bine nolicin, este antibioticul indicat in infectia cu Ecoli, numai sa iei 7 zile la rand, infectia urinara recidiveaza foarte repede.Ar fi bine si o antibiograma sa vezi exact ce e. Foarte bun e si urinalul din extract de afine. Eu am facut infectie chiar in luna in care am ramas insarcinata si m-am tratat cu suc natural de afine, e foarte bun pentru caile urinare.
Ioana, Kora, Alexia, ZenoFeli, Laura, Marina, Teo, Miruna, Amely, Kitty, Raza si in special pentru Kristind sa te refaci si sa auzim repede de .
miruna79 spune:
Buna fetelor
Alexia eu zic cel mai bine sa te duci la domnu doctor si o sa ti explice el sigur.nu mai fi tristuta te rog.
Laura azi la doctor bafta si ma gandesc la tine.
Zenobia super temperatura ai hai iti facem galerie..
Kristind refacere grabnica.
Iyoanaai intrat in perioada de asteptare dar sa nu spui ca nu crezi in minuni ptr ca minunile exista fii mai optimista
Korapop iti tinem pumni ptr joi si sa vii cu rezultate bune.
Marinar cred ca e super senzatie cand simti ca da din picioruse ,sa ti traiasca si imi place mult numele ales Emma.
Felicia Ioana si Amely multe
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Iyoana spune:
Kora, nu am facut nici un fel de analize, pt ca aseara m-am pomenit cu durerile insuportabile.
Ai dreptate, voi face maine sau miercuri niste analize ca sa i le duc dr T, la urmatoarea vizita.
Va multumesc pt grija voastra!
mult!
iyoana
KoraPop spune:
Iyoana imi permit sa iti dau inca un sfat: pentru urocultura se recolteaza in recipient steril ( il cumperi de la famacie) jetul din mijloc din prima urina de dimineata. Stai linistita ca se face un tratament de o saptamana si totul va fi bine, dar nu lua medicamente pana nu stii exact ce microb ai, infectiiile urinare sunt de mai multe feluri ,iar tratamentul se face in functie de rezultatul antibiogramei. Multa sanatate!
Kora
Iyoana spune:
Mamidevladut, multumesc frumos de sfat (sa iau 7 zile). Eu ma gandeam sa iau doar 3 zile. Oricum o sa fac si niste analize. Extract de afine, zici, hmmmm deja imi face pofta...o fii bun la gust?
Kora, ok o sa cumpar un recipient de la farmacie. chestia cu urina de mijloc o stiam, dar o precizare in plus nu face rau la nimeni. Cred ca o sa merg la medicul de familie, ca mi-a mai primit si altadata urina pt analize. Multumesc!
Miruna , ai dreptate tu, poate il supar si pe Doamne-Doamne cu neincrederea mea...Sunt un pic pesimista si pt ca singurul test de ovulatie pe care l-am facut a iesit negativ. De data asta, m-a bazat doar pe "instinct" ... Poti sa stii???
Si eu tin galerie Zenobiei
vrem o noua graviduta printre noi
iyoana