Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru pe foarte scrut ...
Mitzu - te pupam si te asteptam oricand sa ti reversi oboselile, stii ca noi te intelegem
Kim - asa mey, amu` am vazut
Sanatate baietilo Rox si tie IoanaG ! Si la restu de bolnaviori, bolnavioare !
AndreeaP - pe unde umblati ??? ...

Pup gasca si va astept sa scrieti ca va citesc, stiti voi, ef faiv
O zi faina si mult spor la orice ati face !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

voiam sa va mai intreb ceva - ai vostri "fabrica" povesti? ca mie imi povesteste mandra cate-n luna si-n stele. azi de dimineata a vazut in carticica cu winnie pooh cum treceau animalutele raul intr-o umbrela si a inceput sa imi povesteasca cum a mers ea cu barca, la mare, intr-o barca portocalie, cu mami si cu tati... si avea barca vasle "potocalii" si plutea pe apa... bineinteles ca nu am fost la mare cu nici o barca portocalie.
sau a intrebat-o mamaie unde a vazut ea broscute testoase (acum cateva luni, la gara din buzau) si ea a povestit ca le-a vazut la gara. si ca erau si pestisori. si ea a scos broscutele de acolo si le-a pus la loc, si iar le-a scos suuus, si le-a pus la loc... bineinteles ca nu a scos nici o broscuta in realitate, ci doar in imaginatie.

din capitolul intrebari dificile - mergem in parc si la intrare sunt cativa braduti. lia pui ma intreaba: cine a facut bradutii aia? na, ce sa raspund corect? i-am spus ca au crescut dintr-un con de brad ca ala cu care s-a jucat ea mai demult. nu a mai pus intrebari suplimentare, ca i-a distras un catel atentia, asa ca pe moment am scapat dar ma pregatesc de vremuri complicate...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Roxi - imi pare rau ca Pat e racit - si la noi tot supozitoarele au functionat la inceput ca pe gura nu-i puteam da nimic... Multi si insanatosire grabnica!

Marcela - eu m-as bucura tare sa ajunga si Stefan la nivelul asta cit mai curind, dar nu sunt semne...toata lumea ma incurajeaza ca o sa vad eu cind si-o da drumul la vorba ca o sa-mi doresc sa se opreasca, dar va spun fetelor ca pentru mine a devenit o obsesie si o mare apasare...
Pentru mucegaiul de pe silicon eu zic sa incerci cu spray-urile nou aparute - cillit bang sau cif amindoua pentru baie.

Mitzule - pentru tine special o ! Citind despre viata voastra acum parca mi-a trecut asa un fior pe sira spinarii la ce ma asteapta daca imi iese "figura" cu bb2...Ce pot sa zic decit curaj, la un moment dat va deveni ceva mai usor...

Apropos de periatul dintilor - Stefan nu protesteaza foarte tare, iar operatiunea o execut eu. Am vazut insa ca il fascineaza foarte tare periuta mea electrica si ar sta cu ea in gura la nesfirsit - oare o fi bine sa-i iau si lui una sau nu e indicata?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu, pupam puiutii si sa treaca repede faza asta iti urez. Din cate stiu de la vara mea (cel mare avea 3 ani cand a aparut cel mic) dureaza intre 2 saptamani si 1 luna.
Cu faze de genu' "hai sa-l trimitem pe bebe cu tati si sa ramanem noi doi aici".
A revenit la sentimente mai umane dupa aia, ieri mi-a zis din proprie initiativa la telefon ca-l ia la serbarea de la gradinita si pe fratele lui...si-i da baloane...:)))
Sanatate la piticii bolnaviori si vomitaciosi si la mamicile ragusite.

Vrabiuta, la voi e cu cantec si povesti...eu va urez sa treaca!

La noi operatiunea "dormit cu tati" a fost un esec!
M-am trezit in urlete pe la 5. Ne-am certat asa de dimineata dupa care am adormit-o eu leganata si apoi s-a trezit din juma in juma de ora..."mamiii!"
Incercam peste o saptamana. Acum aflai ca primele 2 zile cu taica-su au fost cu urlete si vomitaturi, cand am plecat eu in germania...trebuia sa-mi spuna mai devreme!...:)

Azi ma duc sa iau rezultatele de la triplul test si apoi la nenea doftoru' la control.
O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal bafta multa la doc! asteptam rezultatele pozitive
Gabi hehehehe las ca iese treaba cu bb2...si merge greu o perioada da dupa aia cine e mamica fericita cu doi pitici frumosi? eu stiu ca dupa 2 ani ii poti lua periuta electrica, oricum are trepte de viteza, nu? o lasi la cea mai mica.
Marcela la noi perioada de sters prin casa a durat 10 zile fara nici un rezultat. adica tot in pampersi face si acu. io tot astept impulsul dumnealui propriu si personal. poate astept pan la liceu.
Daria totul ok dupa vaccin?
Ioana tot asa ragusita esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, ilinca de putin timp a-nceput sa le rupa cit de cit si io ma crizam ori de cite ori auzeam fetele pe aici povestind despre "de ce-uri" si alte cele... din ce stiu mai sunt copii pe aici care nu vorbesc prea mult, fiecare cu ritmu` lui.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatzaaaa!

Bey ce de-a treaba am...sa va raspund,adicatelea:

Ioano...zici ca faci poze...dar cat vrei,a?Daca il dau pe husband sa presteze o ciorba de burta,te bagi?Dar mi-e ca pana la urma pozezi ciorba
Sanatate multa!Deci Murphy loveste din nou:cand doarme mandra,te scoli tu,brava!
Ete la ea...vrei poze,ai"La bustul gol?pai chiar ca...'gol'...ca daca era plin ca al Pamelei Anderson...clar ma vedeati in reviste

Dario..mai zi de Giulia...ce mai face?Ce mai mestereste?Cate time-out-uri ai luat?

Carmencito....beyyy...stric fatza la coltzar daca pozez io la bustul gol,ca tanti asta e mai dotata ca mine,zau!Iar daca il bagi si pe Coco in peisaj,am pus-o,ca va crede ca tzatzele mele sunt graunte si ma ciupeste de nu ma vad.Asa ca mai bine punem pe Coco in ceaun,bagam ventilatorul sa-i umfle penajul si pare apoi cat un pui grill din Billa...apoi pui poza pe culinar.roiti zic io ca ai mai mult succes cu 'Coco la ceaun'.Hmmmmm...ar merge varianta daca vrei sa vinzi coltarul si prin comparatie,iese sigur coltzarul in avantaj

Olivia....m-ai rupt la faza cu orgasmul si emigrarea...,asta e replica antologica...de retinut.Si azi dimineata,pe drum,mi-am amintit si zambeam ca silfida,de se intreba ,cred,lumea,ce am de le zambesc asa serafic
Cat despre emigrare,voi stiti mai bine,ulterior am vazut ca aveti cetatenie,deci puteti reveni,la o adica.Te inteleg si cu dorul,ca si o as suferi ca un caine,sa plec.Dar sa nu-ti reproseze mai tarziu Uka....ca l-ai adus aici
De uns pe spate,ma pot unge,dar de bagat supozitoare,ma abtin.Sunt alergica la algocalmin si alte analgezice si mi-e frica sa experimentez chestii,ca indata ajung in perfuzie.Am fost in soc anafilactic si am scapat cu greu de doamna cu coasa.
Faina poza cu mesterul tamplar...de acum scutiti niste bani cu eventualele reparatii

roberta...si al meu e mancator de mamaliga...goala,desigurAsteptam poze.Cat despre mobila...le panga Billa mai erau magazine.Oricum,daca faceti Anul Nou la 'cutie',sigur nu-l veti uita neverSa ai spor la gasit mobila!

Andries...baga povestea...repede-repede...cu olandezul rapitor de bone

Mitzule...multa putere si rabdare!!Cunoastem si noi faza cu gelozia,chit la la mine e mare diferenta.Si e tare greu sa-i impaci pe toti.

Roxanici....muuuuulta sanatate la ai tai barbati.Cel mai urat e cand vomita puiutzii...io la faze din astea sunt apoi disperata sa-l indop,sa nu ramana cu stomacul gol.Sa treaca repede si fara complicatii!!

Moamaaaaaaaaa...vrabiuto....ce vorbeste Lia...ma refer ca face fraze...povesteste...fac si eu ca Gabi...astept si eu faza asta cu interes si nerabdare.faine povesti...are imaginatie

Am avut o surpriza...m-a vizitat husbandul la serviciu...hmmmm...daca eram plecata?Si repede si-a bagat nasul in calculator.Sper ca vine cumnata azi si aduce cablul si descarca pozele si poate azi le si pun...sper io!

Deci mai revin!

Sa aveti o zi frumoasa!

Acu' trimit mesajul si pt ca l-am inceput acu' juma de ora,sigur mai apar cateva si o iau de la capat

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Iaca am pus si eu niste poze noi
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803824164443/35
Roxi merci de intrebare,eu zic ca-s spre bine,culmea este ca pana pe la ora 17 nu-s asa de ragushita,dar dupa aia mi se usuca gatul si-mi piere vocea,or fi blestemele studentzilor?
Marcela eu zic ca ar trebui sa se obisnuiasca intr-o saptamana maxim doua dar sa nu faci greseala sa-i pui iar pampers!Si a mea inventeaza povesti, problema e ca io am scapat ca le spune la papusi,mai noi are o papusa Cornelia,de care are foarte mare grija,ieri seara o invatza sa cante Ghitza!
Cristalina bafta multa la doctor!Daca nu-ti gaseste Alice covoras iti iau eu de la toneta!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - nici Giulia nu intreaba dece si nu povesteste, si in comparatie cu ceilalti copii din parc ea e tare in urma ... daramite cu vorbaretii de aici .. .asa ca nu sunteti chiar singurei ... insa incearca sa repete cand are kef sau mai apoi ne arunca cate o pastila de ne uitam crcis ca oare in ce limba a fost ... si incet vad ca reuseste sa repete si un fel de "r"...
Rox - poate ca mi se pare, dar pare mai bleaga si mai cu nervile si are cearcane, dar deh, poate ca i se trag de la somnurile zbuciumate, oricum stii tu, vesnica recunostinta si poate mai apelez la tine cu mare tupeu pt Havrix la primavara .
Cristal - te asteptam cu vestile cele mai buuune !!!
Vrabiuta - murim pe aici de invidii la cate spune mandra ta, felicitari !!!
Edit ca aparu` Nora ... deci am pus mandra la colt ca tine neaparat sa se spele in acvariu, care nu e bai, dar a vrut sa si bea si asta nu mi a mai placut ... asa ca a stat vreo 10 minute in incercari de a ma indupleca si pupici si alea-alea, degeaba ... apoi am zbierat la ea ca ofcorz noua pasiune e frigiderul si m a trimis la cotz :-)
IoanaG - vazut Gorodicea frumoasaaa ca mama ei, ce oki frmosi pe voi doua, of of , mai mai

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

io-s mama denaturata - ce vaccin mai trebuie facut???

gabi - fiecare are ritmul lui, mama mea zice ca lia pui a baut "apa din clopot" si de-aia e asa vorbareata. nu ca n-ar avea cu cine sa semene, ca nici mie si nici lu' taica-su nu prea ne place linistea sa il vedeti pe tati cum se joaca cu ea si ii deseneaza rachete si avioane si ii explica cum functioneaza, iar ea nici nu respira, asa de atenta-i.

ioana - noi de luni incepem la cealalta gradi si nu prea am cum sa o las sa faca pipi pe-acolo (mai ales ca au un covor gros, nu stiu cine mai scoate pipi din el). pe de alta parte acolo au niste toalete mici-mici, de copii, si niste bai tare faine, cu oglinzi la nivelul lor, asa ca poate acolo se invata sa faca de drag numai la baie.

nora si carmen - sunteti mortale amandoua!!! saracul coco, nu-i prevad zile prea bune in cariera de fotomodel

cele mai frumoase

Mergi la inceput