Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - nu esti, io`st mai asa ... ciudata sa folosesc expresia pediatrei si am optat pt doua vaccinuri facultative Varilrix - varicela si mai apoi Havrix - hepatita A, asta dupa studiu aprofundat pe ... net. Oricum eu sunt pro vaccinuri (btw, cititi si voi mamicile de fetite la femina intim cu vaccinul Hpv).

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza ... asa mai pe la prinz azi !
Afara e o vreme urita rau - e ceatza si ploua marunt de tot si e si frig, asa ca baietii o sa stea azi in casa !
Io sint intr-o dispozitie asemanatoare vremii, ca ieri dupaamiaza cind am ajuns acasa, socrela era cu copilul care urla de mama focului (cica asa se trezise din somn !!), ea toot incerca sa ii bage biberonul in gura sa bea, si partea cea mai proasta este ca io una cred ca a strigat mai tare la el, ca am auzit-o ridicind vocea (asa, ca tarancile la piata cind sint nemultumite !!!), ceea ce mi-a displacut tare de tot, dar nu am putut spune nimik pentru ca doua usi erau semiinchise si nu bag mina in foc pentru ce spunea ea acolo ...
Dar tot am ramas cu un gust amar si ma gindesc "iote cu cine imi las eu copilul acasa" !! Nu ca nu sint impotriva corectiilor copilului, dar de aici si pina la strigat cind acesta se trezeste din somn mi se pare cale luuunga !
Plus ca dupa asta vine al meu sotz ultrasuparat ca nu stiu ce naiba are masina ca nu ii merge ceva la sistemul electric (renaultul nostru are calculator de bord si daca se strica vreun releu pacolo, e jale) si intreb si eu ca nevasta iubitoare ce are, el ma trateaza cu tacere, mai intreb o data, aceeasi tacere si plecat de linga mine si dus la bucatarie ... biiine, imi zic, sa fiu daca mai intreb ceva, dupa care omu incepe sa se plinga ce si cum si eu vreau sa ajut si imi dau cu parerea, poate este de la ... sau de la ... si fireeeste ca primesc admonestari ca habar nu am ce vorbesc si sa imi vad de treaba mea daca nu ma pricep !! Cool, nu ??
Asa ca s-a dus pe apa simbetii si mers la magazin si ... toate ! Si logic ca nu i-am mai vorbit lui Florin pina seara tirziu !!
Olivia, mama, am vazut poze, suuuper cea cu statul in dulap ! Si acum imi aduc aminte ca tot spuneai alea-alea de retete si gatit, dar tarta mi-a placut de numa ! Tu cind gatesti nu te incurci, vad io !! Pupici mii si sa stii ca si eu sint de aceeasi parere cu Nora apropos de venitul inapoi acasa ! Dar .. voi stiti mai bine !
Carmen, moamaaa, da ala asa se numeste ? Coltar ? Ca e ditamai mobiloiu, acu inteleg de ce l-ai pierdut pe pasa si nu v-ati intilnit diloc !! Inca o data sa il stapiniti sanatosi !
Mitzuu, sanatate multa lui Tudor si tie rabdare cu carul !! M-am convins inca o data ca io nu as fi in stare sa imi impart atentia catre doi copii !! Si eu sint de aceeasi parere cu fetele, sa il implici mai mult pe Tudor in ce faceti, cred ca asa va merge !! Bafta multa si sanatate si tie si sa incerci pe cit posibil sa te odihnesti !
Si sanatate si pupici si iepurashului de Roxi , sa treaca mucii rai !!
Marcela, hahaha, ce m-am distrat cu povestile Liei ! Beyy, da le vorbeste, nu gluma !!!
Acu ma duc sa imi continui trebile si ... mai vin io pe aici !
Pupi multi tuturor si o zi linistita !
Si special regards Cristalinei, care asteapta rezultatele de la TT !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

Multumesc pentru incurajari si sugestii...azi parca e ceva mai bine, pentru ca l-am convins sa iasa afara cu buni, asa ca am castigat si eu doua ore numai pentru mine. Am noroc ca doarme si micuta. Sa vedem mai departe cum va fi ziua.

Azi se juca cu pernuta lui pe langa ea (aia pe care doarme el, cea mai draga lui), si la un moment dat i-a trantit-o peste fata...uite asa se intampla accidentele. Eram acolo si i-am luat-o imediat.

mai am o problema, nu pot sa-l tund. la frizer facea un circ monstru, asa ca am incercat cu masina de tuns acasa, gandindu-ma ca daca e in mediu familiar e altfel. A urlat in asa hal, incat era sa lesine. L-am lasat in pace. Am incercat si cu mita (ca-i dau ursuleti, ciocolata), nimic n-a mers. Deja are parul prea lung, si transpira foarte repede si i se murdareste. Noaptea e tot cu capul transpirat. Plus ca nu-mi place cum arata. dati-mi niste sfaturi...

Roxi, sanatate lui Patrick! Si Tudor a vomat inca o data aseara, tot din cauza mucilor...

Marcela, imi inchipui ce dulce e Lia cum vorbeste ea asa...

Cristal, intre doua saptamani si o luna, zici? Bine ar fi sa fie numai atat. Doua saptamani au trecut deja, sa vedem peste o luna. bafta la test!!

Nora, sunt super mesajele tale, intotdeauna ma faci sa rad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza si de la mine la ora 1!
Trebuie musai sa notez idei pe masura ce va citesc, pentru ca am mintea scurta...
Oricum, OLIVIA si NORA sunteti in top- "emigrarea si orgasmul" m-au facut sa rad de ma doare stomacul, nu mai spun de "Coco la ceaun".
MONICA, bafta la TT! Si dupa umila mea parere, Ioana este cel mai frumos nume de fata! Asa o chema si pe nepotica mea cea mare, pe care am crescut-o si eu pana pe la 4 ani.
ROXI, sanatate multa la baietii tai!
OLIVIA, misto poza cu dulapul! trimiti mesterul si la mine, ca am ceva de reparat?
Pupici multi pentru vecinele mele cele mai frumoase!
MARCELA, si Matei inventeaza m-a lasat masca acum vreo saptamana cand mi-a zis, citez:"Mami nu acasa, vine tanti la tati". Eu...muta. "Ce tanti???!!!". "Tanti Cati". Asta-i vanzatoarea noastra.... No comments,noroc ca nu au ramas ei singuri acasa!
ALICE- pentru ca suntem in aceeasi oala, a propos de barbati cu toane.
Al meu sot m-a bagat in boale rau de tot aseara, se streseaza asa de tare pentru ca nu ne merg DELOC vanzarile si suntem plini de datorii, incat ori nu vorbeste, ori se ia de viata mea. Aseara era galben la fata si mi-a zis intr-un final ca-l tine o gheara la inima. M-am trezit de 20 de ori azi-noapte sa-l verific, daca respira si tot asa

Scuze daca am uitat pe cineva, am dormit pe unde ultrascurte!
Poze pun latter, ca nu se incarca...

Mergi la inceput

am pus cateva poze, aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762352841005/photo/294928803823866797/7
si m-am suparat ca au disparut cele mai faine cu "mamaligarul", s-a jucat aseara cineva la aparat

PS nu vreau sa cad in extrema cealalta cu pozele, pana acum nu postam deoc si acum pun prea multe. Ma trageti de urechi daca sunt prea multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Povestea cu olandezul este naspa din punctul med de vedere, adica: am sunat-o eu pe dna bona ieri seara si am intrebat-o daca se marita sau vine la mine (ca azi ii expira concediul).
Ea: 'nici poveste', eu: de ceee? Ea: Pai are niste oarece probleme de sanatate, ia un pumn de medicamente dimineata la pranz si seara si are clar niste probleme de coordonare locomotorie, picioare vinete, dureri intercostale, ... etc.
Eu: ia veniti cu lista de medicamente la mine sa vad si eu ce ia.

Azi dimineata: lista! Surpriza: ia tramadol 4 capsule pe zi (asta e un analgezic din ala de te pune jos) si ceva de tensiune si ... bomboana de pe coliva ... un antiepileptic in doza maxima de trei ori pe zi.

Si: e cand vesel, cand trist, cand tremura, cand e euforic, se scoala noaptea, vrea sa stea toata ziua cu dna bona in brate... ca el o iubeste si ca nu isi mai imagineaza viata fara ea si ca el nu mai pleaca de la ea.

Si a venit dna azi dimineata cu niste cearcane de n-am vazut-o niciodata in halul asta, umflata la fata de nesomn si obosita in ultimul hal.

Voi ce-ati face in locul meu?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roberta, imi pare rau de sotul tau, daca nu merg vanzarile il cred saracul ca e stresat, vezi cu inima aia sa mearga la un control si sa ia ceva pastile ajutatoare... ca de ex tatal meu a facut primul atac de cord (ceva partial) la minunata varsta de 40.

Sanatate!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - eu zic sa cauti gradi ca bona va reveni.
Roberta - fii serioasaaa, cum adica prea multe poze, ca si io postez de cate ori avem ceva prospaturi in album si s`teti o familie super reusita, iar tuuu, nu esti grasa
Mitzu - tunde l cu forta, nu merge ? Io pe mandra o tundeam in timp ce se balacea, fara prea multa maiestrie dar macar nu avea latze in ochi si pe ceafa. Si la cat mai multe zile frumoase in mare pace si multa odihna !
Alice - la noi e liniste, dar numai d`aia ca omu` casei e plecat, altfel ... cum zici tu, cu cat incerc sa fiu mai intelegatoare, cu atat iese mai pe dos, asa ca tac si i zic sa taca

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

ANDRIES, eu sincer m-as gandi la alta solutie, alta bona, gradinita...
Cu sotul meu e munca grea, nu vrea la doctor, nu ia pastile, asta chiar ma sperie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, !! Ca vrusei sa raspund la mesajul tau si am pierdut conexiunea de net aici, la birou ... Nici andrei nu a vrut sa stea la tuns, eu nici nu m-am gindit sa il duc la vreun frizer, ca stiu cit de crizat este, asa ca dupa munci indelungate de gindire ce si cum sa facem sa il tundem, am reusit la baie (bine, dupa citeva dati cind s-a prins omumik ca vroiam sa fac ceva nedorit de el, ca ma vedea cu foarfeca in mina !!), asa ca Florin se juca cu el in baie, cu o gramada de jucarii si eu am meshterit parul de la spate, ca ala ma deranja pe mine mai mult, crescuse si tot transpirind copilul, mai mult era ud la ceafa !! Asa ca vezi poate merge si la tine !! Bafta multa si odihna placuta (si cit mai deasa !!) !
Andries, aaaa, eu una nu stiu ce sa zic, acu doar nu s-o fi imbolnavit femeia de atitea in sapte zile cit nu a fost la tine !! Daca ma intrebi pe mine ce as face, eu as cauta alta !!
Roberta, multumesc pentru !! Pai vrea omu sa fie binevoitor si sa ajute si primeste "palme" fara motiv !! Dupa care se intreaba later de ce nu mai vorbeste nevasta cu el si de ce nu se mai sfatuieste ca inainte ... pai cum drequ ?? Pupici si si tie si sanatate sotului, sa aiba grija cu inima, ca nu e de joaca !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput