Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 26
carmenp spune:
ola!
mitzule, sfatul meu e sa apelezi la toate ajutoarele posibile si imposibile pentru inceput si incearca pe cit poti sa te odihnesti. o sa treaca faza asta cu tudor... sanatate lui tudorel si ai grija de tine

norico, vazut bucataria... bai za uei, poze profesioniste fac si io da` numa` la bustu` gol
, bashca iti pun coltaru` la dispozitie si pe coco (daca vrei si ceaunu`), pentru decor, brei, ce credeai?!
un ventilator pin` casa gasesc pentru ceva curenti in poza ca am observat io ca da bine si daca las` geamu` deschis la ceata care e afara avem norok si de abur, ee, te bagi? oferta de craciun![]()
ioana, poze cu coltaru` pun imediat, nitica rabdare si-ti pun si poza cu nora, am un filing![]()
cristal, ce sa cumperi? jucarii? poi` din germanika ce luasi? si mie-mi plac numele...
vrabiuto, si pe mine ma intereseaza substanta aia, umaresc cu interes raspusnurile
olivia, io am vazut de dimineata filmuletul, felicitari inca o data
sanatate tuturor celor raciti, pitici si nepitici
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Carmencita...eu astept coltaru'!![]()
Roberta..la fel cu pozele cu mamaliga!![]()
Alice ...cit mai sta socrela?![]()
Despre spalatul pe dinti..pediatrul ne-a spus ca trebuie sa-l spal eu ..cu simt de raspundere..si asta fac...noroc ca sta!
Miine ma duc sa-mi curat
...si intreb si pe stomatolog...Oricum aici prima vizita la stomatolog ei recomanda sa fie pe la 3 ani..
edit sa va arat o poza....ne-am cumparat un dulap..si iaca pozna ![]()
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762355149675&pid=&wtok=c6frp1Nw8HldhTJmJmf_OQ--&ts=1164748478&.src=ph
Andries spune:
help... am nevoie de gradinita ... in dr taberei... ce-mi recomandati?

mi-a facut-o olandezul...
Andries
kim222 spune:
iaca pozna...olandezul a cerut-o in casatorie !!!
Andries eu stiu ca Roller era multumita de gradi ..era pe Prelungirea Ghencea.
In plus mie mi-a placut mereu...gradinita din fata blocului meu.
..cea de la Riul Doamnei..este acolo o educatoare ,Iriza ...este de treaba!
edit..ca am vazut coltaru!
F elegant! Si-mi place ca a venit si cu ottoman...cool!
edit la edit ca am uitat s-o servesc pe Roxa cu tarta!![]()
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762353704224&pid=&wtok=WSX3jQyuglvE5ZZHsFJaHw--&ts=1164748945&.src=ph
vrabiuta spune:
neata!
dau raportul - s-a trezit lia pui la 4 si ceva, a venit la mine in pat: mami veau lapte. i-am dat laptele si m-am pregatit sa ma culc, numai ca ea a inceput sa povesteasca: mami, aici e maginea patulii (marginea patului), aici cadem, poc. vede ca dorm si ma ia de gat: mami, iubece-ma (iubeste-ma). zic: e noapte, acum dormim. ea: nu e noapte, ne tezim. buuun... mi se aprinde beculetul si zic: ori stai aici cumintica cu mami, ori te duci la tine in camera sa te joci singurica. si ce credeti ca a facut? a stat langa mine si a povestit in soapta o ora si jumatate!!! nu stiu ce povestea ca eu mai adormeam, ma mai trezeam... pe la 5 jumate zice: "mami, uite acolo dulapuili (dulapurile). acolo tinem hainutele. cu hainutele iesim afara. [pauza] cand e zi." moment in care am inceput sa rad si mi-a zburat somnul... va mai povestesc si maine.
carmen - foarte fain coltarul! super! sa-l stapaniti sanatosi. m-ai facut sa ma duc pana la staer zilele astea ![]()
roberta - spor la cautat de mobila! si eu am vrut sa imi fac culoarea liei pui, da' nu mi-a iesit. ma gandisem ca poate asa mai semanam si noi... ![]()
andries - sunt mai multe gradi aici in dr taberei. e marienkafer, de limba germana, este sf andrei, unde merge vicu, happy planet kids pe la dr sarii. ca solutie de back up sunt gradinitele din cotroceni, happy univers, ada kindergarten, etc.
cele mai frumoase
carmenp spune:
naneata!
vraghiuto, da` ce-i cu lia de doarme asa "bine"? ziua cum doarme?
andries, ma gindeam la tine ieri chiar vroiam sa te intreb de olandezu` zburator ... bafta la gasit gradi.
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
eu nu am dormit din cauza de copil bolnavior. are niste muci mai fetelor..pan la brau, in gat, in nas, peste tot. bineinteles ca nasul nu vrea sa si-l sufle, nu vrea sa i-i scot cu pompita, nu vrea nimic. sta si fornaie si stranuta si plange. azi noapte a dormit cu chiu cu vai dupa ce a vomitat tot pentru ca am incercat sa ii dau niste nurofen. ca nu-l suporta. noaptea a facut un pic de temperatura si i-am pus un supozitor cu paracetamol ca normal ca nurofenu' la aruncat prin pat. s-a trezit la 5.30...dupa ce am dormit cu el de la 1 la 3.30. Marcela, vrei o cafea si de la mine?![]()
Mitzu scumpa mea bine ca te plangi la noi, f bine faci! tu ai dreptate, e doar gelozia lui Tudor...si cred intr-adevar ca fetele aud reptate, incearca sa il implici putin cate putin si pe el in ingrijirea Marei...poate nu o sa te mai solicite atat. zic si eu. intre timp te asteptam aici de oricate ori vrei sa spui ceva....cu ceva incurajari si un pupic. sanatate multa si lui Tudor!
Olivia fff frumoasa tarta si puiul. precis si foarte gustoase. mersi de felie
. dulapul vad ca e incercat deja..cu cheia fixa
. ii trebuie copilului si o surubelnita, voi nu vedeti?
Carmen moama chiar ca e mare coltaru alaa....sa v'ajunga!
Anco deja te-ntreci cu gluma, treci la raport!
Andries ce facu olandezu' maica????
va urez tuturor o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza,ragushita la raport,meei dormi mandra mea tare bine azi noapte,ptiu,ptiu,ptiu dar eu normal ca m-am trezit la 3 din cauza de gadilici in gat si tusheala asa ca nu stiam unde sa ma mai ascund sa nu se auda vocalizele mele
Roxi,insanatosire grabnica baietzilor
deja ma trec fiori cand aud de amigdalita virala io sper ca am altceva sa n-o molipsesc pe mandra!!
Mitzu,
multe incurajari si multa rabdare,eu cred ca este o faza trecatoare,eu zic in plus fatza de ce au zis fetele, sa incerce bunica sa-i aduca cate ceva zilnic(ceva minor, da care-i place lui),ca mituirea merge de minune la varsta lor!
pupici sunt in zona pana spre seara
edit ca uitai sa laud coltzarul,foarte frumos,sa-l stapanitzi sanatosi,dar unde-i Nora la bustu gol??![]()
gorodeii
aripile mele
vrabiuta spune:
rox - multa sanatate lui pat! sa treaca repede-repede febra si mucisorii. cafele... daaa... trimite doua cani mari ca poate asa reusesc sa deschid ochii.
si nu va spun in ce verva e domnisoara mea! povesteste de dimineata intr-una intr-una. nu-i tace gurita. e adevarat ca e dragalasa foc, dar eu sunt terminata.
m-am gandit ca daca tot stau acasa sa o obisnuiesc sa faca exclusiv la olita/colacel. nu prea imi iese figura asa ca cel putin de doua ori pe zi am sters parchetul de pipi
noroc ca nu avem covoare deocamdata. oare cat dureaza perioada de acomodare finala?
cele mai frumoase