Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 24
szivarvany spune:
Chiar Cristal, foarte fain si merge langa Maria Alexandra sa nu fie cu suparare 
Rox - poi stii tu, nici o veste, veste buna 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Roxi, asa zic si io, ca daca era ceva, te sunau ei de acasa !
Marcela,
, multu pentru sfat, hehe, chiar ca face rau la silueta, nu ziceam ca nu am mai mincat aseara ??? Norok cu Florin, ca imi aduce mincarea la pat !!![]()
Cit despre jucarii, ca in Cora am vazut multe, dar numaistiucine spunea si de metro, ca si ei si-au lansat oferta de sarbatori ... si carrefour-ul ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
rox - pupici lui pat
poate a fost doar un accident, cine stie cum o fi sarit prin pat sau si-o fi facut greata cu ceva.
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
alice - io tre' sa aleg o singura locatie, unde sa merg fara domnisoara mea, sa vorbesc acolo la raion cu mosu' stiti voi... 
cele mai frumoase
alice2004 spune:
Eee, Marcela, daca-i cu schepsis, atunci ... asa sa fie ! Incearca la Cora, sper sa gasesti ceva care sa iti placa !
Bafta !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
va multumesc de gandurile bune, io stiu ca nu e accident, ca nu face din astea decat cand il paste vreun guturai. am sunat, nu a mai adormit, are si ceva muci, deci...ipoteza e confirmata. asta e, paracetamol si fluimucil scrie pe el.
marcela, eu ma gandeam la un program pe termen mediu...adica culcat in fiecare zi cu cateva minute mai tarziu, si tot asa. la noi asta a functionat, ca culcatul tarziu NU. indiferent cat de tarziu se culca tot la 6 e in picioare. cel mai tare e ca presimt ca atunci cand vor avea program strict...or sa doarma pan la 10.
Alice io ziceam de metro, is tare bine aprovizionati anul asta.
ce sa va zic, daca il intrebi pe Pat ce vrea sa i aduca mosul....trebuie doua masini de pompieri, doua masini de gunoi, doua betoniere pe care le stie el din catalog de la bruder (galeben cu dungi albastre
nu oricum) si doua macarale rosii. o sa ne construim casa cu forte proprii in ritmul asta, ca scule si masini/utilaje avem destule ![]()
leeloo2004 spune:
Roxi - imi pare rau sa aud de Pat ca s-a imbolnavit...pupici sa-i treaca cit mai repede!
Marcela - poti sa te duci si la Cora si la carrefour si la metro - cred ca pina la urma gasesti ceva sa-ti placa!
Mei, eu tot nu pot vedea pozele - cred ca iar au facut ceva astia de la servici...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Fetelor, am intrat sa ma incurajati!![]()
Banuiam eu ca imi va fi greu, dar nu credeam ca atat de greu....
sa va descriu ziua de azi:
- ma trezeste mara la 6 jumate (dupa ce toata noaptea m-a trezit la 2 ore) si orice ii fac nu mai vrea sa adoarma
- la 8 fara ceva adoarme in sfarsit la loc, dar n-apuc sa ma bucur ca se trezeste Tudor. De-acum incepe bairamu. Mers la mara sa-i faca draga draga (plus palma de rigoare), olita, spalat, mancat, pus filmu cu masini ca ne capiaza la cap de cand s-a trezit.
- intre timp se scoala Mara, fa-i baita (ca aseara n-am mai apucat), da-i sa suga, etc.
pana aici e ok, ca avem si ajutorul lui tati (nu stiu ce m-as face fara el)
Ok, pleaca tati la servici, vine buni, intram intr-o noua faza...aia nasoala
. Faza : "sa plece buni, sa vina mami". Din momentul asta, orice face, sau i se face, trebuie sa fie si mami prin preajma. Daca se apropie buni de el, incepe sa tipe si sa ma strige.
-ne petrecem dimineata jucandu-ne prin casa (afara e ceata si nu putem iesi, am uitat sa va spun ca e si racit). Timp in care buni sta si se uita la televizor, ca n-are ce face (Mara doarme), si din cand in cand o bufneste plansul (pe bune !!
), ca de ce nu mai vrea Tudor sa se joace cu ea si de ce o respinge. (Deci am trei copii de ingrijit).
-pe la 12 se mai ridica ceata si hotaram sa-l imbracam ca sa iasa totusi afara. Il imbracam cu chiu cu vai (ca imbracatul e o intreaga filosofie), si din momentul in care iese pe usa incep urletele "nu vrea afara, el vrea sa stea in casa cu mami". Ajung totusi pana jos in fata blocului, dar se intorc dupa 5 minute pentru ca Tudor urla prea tare si chiar nu poate sa-l convinga sa stea afara. Il dezbracam si o luam de la capat.
-s-a trezit mara din nou, ii dau sa suga in pat, timp in care Tudor vrea cu tot dinadinsul sa faca tzup-tzup in acelasi pat. Buni incearca sa il ia...rezulta alte urlete. ma gandesc ca azi dimineata imi propuneam sa fac tot posibilul sa dorm macar o jumate de ora si uite ca nu reusesc. Sunt zombie si ma intreb ce dracu facem pana deseara.
-Se face 1 jumate, vine cealalta bunica, mama mea, cu mancare. Ii dam sa manance lui Tudor si il punem in pat, sperand ca e suficient de obosit ca sa doarma. Slava domnului ca adoarme. rasuflu usurata. deja ma vad visand....nu trec zece minute si il aud tusind nasol de tot. Ma duc la el si vomita pe mine din cauza mucilor.
.
Asta e punctul culminant. Ne dezbracam si ne apucam sa stergem (noroc ca buni2 n-a plecat inca acasa, ca e si Mara treaza si plange si nu stiu ce faceam cu amandoi in situatia asta). Cand e totul curat, realizez ca lui Tudor i-a sarit somnul de tot, e in mare verva. Deci e si nemancat si nedormit (a dormit 10 minute).
- Il imbracam si il ia buni2 acasa la ea, cu inima stransa ca iar il trimit si nu pot sa ma ocup de el ca inainte...
Si uite asa apuc si eu sa dorm o juma de ora (ca se scoala Mara) si sa strang putin prin casa si sa va scriu voua mesajul asta.
Concluzia: mi (ni)-s dragi amandoi ca ochii din cap, dar cateodata simt ca ma duc la nebuni.
Astept sa vina ora 8 sa se intoarca acasa sa-i fac baie sa-i dau sa manance, sa-l culc (sper sa nu vomite iar). Toate astea intre doua supturi si schimbaturi.
Sa nu ma intelegeti grasit: eu stiu ce se intampla cu el (cu Tudor): isi simte pozitia amenintata, mami era numai a lui si acum trebuie sa o imparta. Si nu vrea asta. Asa ca face tot ce poate sa o pastreze in continuare pentru el. Si ma enerveaza la culme adultii din jurul lui (bunicii) care nu inteleg treaba asta si se mira intr-una ca vai ce a patit Tudor de e asa de rau dintr-o data. Si se mai si supara pe el dn cauza asta.
Deci inteleg toate astea, dar am vrut sa ma plang si eu cuiva care ma intelege...
gata!
kim222 spune:
Nu am citit ..revin..dar am vazut ca Liliana spune ca nu "ne vede"...Daria la fel. Mey stirea este tot pe site-ul cu filmulete..pe la minutul 1.30 apare Sorin si apoi un pic mai tirziu cind arata din laborator..apar si eu..in fine poate este prea mica imaginea!![]()
revin ca far'de cafea nu pot!!
Vazut pozele lui Roxa...sexi..sexi...dar prea putine!
A fost si pat cu voi?
mitzura spune:
Vad ca mai sunt copilasi vomitaciosi...sanatate tuturor, la multi ani Mihaela, pupici fetelor si copilasilor, tre sa merg ca sunt solicitata...n-am vazut poze, n-am citit mai nimic....sunt aeriana!