Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 23
alice2004 spune:
Cristalina, heheeee, imi dai de lucru, a ??? Zii cind vrei si ma duc, si asa am ceva de luat pentru mine ... sa negociez cu sotzu meu si pooate merem diseara !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si probabil ca nu am explicat cum arata - patratelele sint din material dala moale ca buretele (ceva mai dur insa, sa le poti imbina), culoare verde cu galben (atit aveau atunci), la mijloc au litere (doar litere) care sint decupate si se pot scoate, iar marimea unui patratel este de 8/8 (aprox, asa masurat acu cu ochiu mintzii !!
). Io am luat un singur set, dar daca vrei un covoras mai mare, poti lua doua (fie vorba intre noi, m-am felicitat ca nu am luat doua, pentru ca Andrei nu vrea DELOC sa tina patratelele imbinate, doar bucati si cu mijloacele de litere scoase, fireste !!).
Tin minte ca vazusem la Billa mai demult un asemenea covoras si ala mi s-a parut mai gros oleaca si mai solid ... dar atunci nu m-a interesat si nu l-am cumparat ! Cred ca avea si piese mai multe ...
Dar Monica, tu spune si iti iau, daca mai gasesc, ca nu-i nici un bai !
Alice si Andrei
cristalina spune:
Un set vreau, daca gasesti cand ai drum p'acolo...multumesc frumos.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
deci acu se trezi din somn individu' ca sa vomite. taica-su are amigdalita si e pe cefuroxim de ieri...sper sa nu o fi luat si eeeeel!![]()
ziceti ca azi e marti?![]()
szivarvany spune:
Rox - sanatate baietilor de`acasa 
Cristal - ce nume ii puneti samburicei ? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Cristalina, fata draga, gasim noi o varianta de intilnire, nu-ti face griji ! Sa gasesc io intii covorashu si porma iti spun ce si cum !
Roxi,
! Sanatate baietilor tai !!
Si daaa, e marti toata ziua azi (hehe, pentru mine a inceput de ieri dupaamiaza martea asta !
).
Alice si Andrei
cristalina spune:
Roxi, sanatate baietilor! Si sa ii treaca lui Mugur repejor.
Sa traiti, fara drept de apel domnu' tata a zis ca Ioana Adriana!
Fara sa stam sa ne gandim sau sa negociem. Asa ca Ioana va fi...:)
Daca e baiat, cu Adrian Ionut am oaresce obiectii, dar John a zis ca poa sa fie variatiune pe aceeasi tema... Ioan, Ion, Ionica, Ionel, John...
.
Si mai si bate din picior cand zice, ca el se duce sa declare la primarie asa ca sa nu comentez!...![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Cristal e frumos numele Ioana Adriana. si Ioan Adrian la fel.
acu stau ca pe ace, sa mai dau un telefon sa vad cum e piticania, sa nu dau....mi-e sa nu il trezesc daca a adormit!
vrabiuta spune:
cristalule - daca-i baiat, merge un john adrian (a se citi eidrian
). ma bucur ca te simti mai bine! pup 
roxana - io in cateva seri am tinut-o pe mandra in jocuri pana pe la 10. normal ca noi ne-am culcat la miezul noptii. si, intrebare de 5 puncte, cine crezi ca era fresh la 5 dimineata? noi nu! asa ca m-am resemnat, deocamdata. lasa, cand o merge la scoala, o pun sa faca micul dejun si cafele pentru toata famelia, iar noi o sa ne trezim la 8! sau la cat or incepe orele la scoala...
si noi ne spalam pe dinti, chiar ii place si sta cumintica. am inceput de pe la 1 an sa ne spalam, dar dintisorii au mari probleme chiar si asa. exact cum spune stomatologul botosicii - daca e sa apara cariile, apar, daca nu, nu... indiferent de ce facem noi. singurul lucru pe care il putem face e sa incetinim procesul.
alice - nu te mai enerva mami, ca face rau la silueta.
m-am enervat si eu de vreo 3-4 ori, dar si lia pui devenise mai nervoasa si nu ne mai intelegeam. asa ca sunt calma si ferma - ce nu se face nu se face si cu asta basta. si vreau sa zic ca se executa fara probleme (maraie maxim 10 sec). probabil simte ca nu-i cale de intors si prefera sa nu isi consume energia degeaba ![]()
acu' io am o intrebare offtopic: ce substanta folositi voi pentru mucegai pe rosturile faiantei din baie? a inceput sa se formeze mucegai pe langa cada, in zona in care sunt imbinarile cu silicon. am inteles ca exista substante speciale de curatat rosturile si voiam sa va intreb de care ati folosit si ati fost multumite. ca vad ca nu merge cu remedii naturale, gen otet.
cu cadourile de craciun sunt si eu in pana (cand am cumparat jucarii din cipru, ambele dati, am zis ca o parte le opresc pentru craciun - siiiiigur ca da
)... mi-ar fi placut un glob pamantesc interactiv (cred ca ma uit prea mult pe site-uri straine
). sau niste chestii magnetice (puzzle magnetic, piese de construit magnetice) cu care sa se joace in bucatarie cat avem noi treaba. sau carticele din alea dino pad. cam asta imi vine acum in minte, dar chiar nu stiu ce o sa iau. parca ziceati ca la cora sunt cele mai multe jucarii? sa dau o tura pe-acolo fara cupil.
cele mai frumoase
Nora__ spune:
Roxanici...sanatate la barbateii tau!Io as zice sa nu suni,sa nu-l trezesti.Daca ar fi fost ceva rau,eu cred ca te sunau ei pe tine.
Fara sa cobesc,dar e posibil sa fi luat de la sotz,cred ca e molipsitoare boala,asa ca o iei din timp cu tratament.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!