Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 22
cristalina spune:
La multi ani Mihaela!

La multi ani Monica!

Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Raportez, dupa un no-spa si un supozitor e mult mai bine.
Multumesc mult ca va ganditi la mine si la samburel....:))
De acord cu Ioana, taica-su are somnu' bun si nu o aude.
Povestea ca i-a tras niste coate in gura cand fusei plecata, la care tratament dragastos mandra decat a mieunat un pic. Pai daca doarme cu mine si o ating din greseala se pune pe urlat si aterizeaza drept la mine in brate!!!...![]()
Eu intentionez sa incep din weekendul asta sa colind supermarketurile in cautare de jucarii. N-am nimic pe lista, daca vad ceva ieftin si frumos cumpar.
Liliana, beton povestea cu striptisu' de barbati...la care v-ati dus din greseala...hehehe
Cand vine Adeluta?!
Trebuie sa recuperez cu cititul si pozele acasa, ca vad ca la servici nu am spor...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
hahahahhaha...beyyyyy...m-am cracanat io de ras aici...si e si control la noi ...m-am bagat sub birou aproape sa nu ma vada ala....
Scuze ca v-am zapacit asa,nu m-am gandit ...Nu e a mea bucataria...as vrea io...am primit pozele pe mail de la o prietena si am zis sa ...va oftic
(adeq asa ati zis voi).
Dario....ai fost bestiala...
...sa mor de n-am intrat iar pe poze sa ma binoclez si io la tanti aia...clar nu-s io
...si sincer...hmmmm...cat de naspa arat io,parca n-as vrea nici ca aia (mai fac si pretentii)genul ala de freza,m-a spart intotdeauna...n-o suport deloc...io zic la coafura aia:'vanzatoarea de la alimentara de pe vremea lui Ceasca'. Sorry daca supar pe cineva,dar decat aia,mai bine Sinead O'Connor
Plus ca n-ai sa ma vezi 'veci' cu fusta din aia...nu-mi sta bne cu lungimea pana la genunchi.La mine fusta ori e la glezne,ori sub kurutz![]()
Adevarul ca si io as vrea sa vad coltzarul...dar cu tot cu pasaruici in el.Aranjam cu Ionu' sa le faca o poza cand dorm![]()
Poze cu noi...urmeaza.Of....ca ma si enervez.Deci noua ni s-a stricat aparatul si uneori mai apelam la aparatul cumnatei.Siii...l-am oprit ultima oara cand a vent la noi,de ziua mea,daaaar acumulatorii s-au descacat imediat.Umblu de nauca pe la diversi sa ii incarc...si tot nu mege.Ca de abia ieri,cand mi l-a cerut,mi-a zis ca unul e defect si nu prea merge
Eu o tot asteptam pe la mine sa mi-i aduca pe ceilalti.Cum ati venit voi...asa a venit si ea
Drept pt care,ieri,in disperare,am cumparat niste baterii si a facut cateva poze aseara.Maine ia aparatul de la sotz de la serv si i-am zis sa aduca si cablul de date...si sper io ca pana vineri sa le pot pune.Si tot incercand acumulatorii aia...alternat cu baterii,am sters din greseala pozele existente in aparat de la ziua mea
Mor de ciuda.Nu stiu ce draq am facut.
Drept urmare,husbandul a zis ca in ianuarie ne luam aparat si citez de la el :'imi bag picioarele in aparatul ei de acum si nu-l mai cer never'
Lui Rares ii dau lapte seara dupa ce adoarme si dimineata pe la 6.30.deci in somn.Dar am vazut ca bea si treaz,uneori cerea la culcare.Deci continuam sa-i dam,sa vedem cat mai tine.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
szivarvany spune:
Nora - amu` nu ca sa te superi, da` si io mi am zis "da`ma draqu`, doar nu`st asa de oarba sa nu te recunosc" ca ie drept, tante nu ti seamana deloc-deloc
Cu laptele: dimineata cand ne apuca zbieraaam si inainte de somnic zbieraaam iar seara ... facem mutre ca nuuu, nu lapte, nuuu, dupa care iarasi zbieram ca lapteee, dupa care o periez in gura si gata. Mai cere apa ![]()
Sanatate multa Stefaniei ! 
Alice - ai pus poza cu cutia, ca nu stiu !
Cristal - poi spor la cumparaturi ! Sa ne inspiri si pe noi ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, nu, nu am pus poza inca, nu am uitat, dar aseara nu am avut timp, ca Florin a fost plecat cu treaba in oras pina pe la zece seara si nu am avut cum sa pozez fara sa stie si omumik, iar dupa ce a adormit, am stat cu el, ca mi-a fost urit sa il las singur dupa ce ma enervasem si ridicasem vocea la el ca nu vroia sa bea laptele !! Nici macar de seara nu am mincat (hehehe, Nora, iote asa imi mentin eu silueta mea "pufoasa" de-o invidiezi !!!
).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Nora, daca platesti bine, vin si-ti execut o sedintza foto iar bonus iti descarc rapid si pozele!
Alice si io eram disperata la inceput,acum m-am mai obisnuit cu ideea ca va fi mica de inaltime ca nu bea lapte
,macar daca i-ar place iaurturile,da' recordul zilnic este de un iaurt mititel si juma din ala natural
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
mai fetelor oful meu cel mare e ca NU vrea sa se spele pe dinti. mama il mai pacaleste....eu deloc! si avem si periuta cu Lumpy care ii place la nebunie, si pasta roz....nic nic nic. 'st tare ofticata pe faza asta ![]()
alice2004 spune:
Ioana, io cu inaltimea nu ma stresez, cum o fi o fi, dar stiu ca laptele mai contine si calciu, care e necesar copiilor !
Cit despre spalatul pe dinti, aici - momentan - nu avem probleme ! Uel, nici cu laptele nu aveam pina acu doua zile, eram superfericita ca il bea frumos si fara nazuri si pe tot !!! Tooot sper ca este ceva trecator ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Aaa...si io am un mare stres cu spalatul pe dinti. Cel putin cat am fost plecata nu a intrebat-o nimeni de spalat pe dinti...hahaha
Ii place sa linga pasta, macar nu urla cand vede periuta si o baga in gurita singurica, pentru ca am avut si show-uri...
Ioana, mai are nenea ala la taraba in fata plobului covorase din alea din bucati cu numere?...![]()
Ca urmatoarea intrebare e..."Alice, cand va mai duceti la Auchan!?"...hehehe
szivarvany spune:
Deci Giulia se spala, adica o spal io, ii spun sa deschida gura sa o pot freca la masele si sa facem zgomot si imit zgomotul ala de periuta, dupa care se pune si ea si mananca pasta de dinti 
Mey, nu va stresati de inaltimi, ii dam la basket si volei !!!
Rox - cica oricum dintii definitivi nu au legatura cu astia de lapte, iar caria de biberon poa` sa apara sau nu, asa ca , io am studiat treaba si pana cand vor avea dintii definitivi e muuult si vor vrea sa se spale, sunt sigura !!! Stii tu, materialul clientului !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Io stresata cum sunt am intrebat un medic dentist.
Mi-a zis ca nu trebe sa-mi fac griji, la varsta asta nu spalatul pe dinti propriu-zis e important, ci obiceiul de a se "juca" cu periuta.
La noi spalatul de catre altcineva e exclus, ne boraste instantaneu daca introducem obiect strain in gura...:))))