Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata la toata lumea!

Mai, am vrut sa ma delectez cu poze de dimineata dar nu am putut...nici pe ale lui Kim, nici pe ale Norei nu le vad desi de la birou pot vedea poze din yahoo...

Cristalule - welcome home ca am uitat sa-ti spun si stai cuminte cu contractiile alea...

Mai, fiu-meu asta e un hot si jumatate - de cind a plecat taica-su a adormit in fiecare seara pina in ora 22:30 - parca vad ca vine taica-su miercuri si iarasi nu se lasa doborit de somn pina nu ne culcam noi...parca vrea sa ne faca in ciuda, sa nu prindem si noi citeva minute singurei...daca intelegeti ce vreau sa spun...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare, gagici !!
Mei, dar ati avut ceva activitate pe aici, schimbul III nu prea a fost in verva, probabil va resimtiti, fetele, dupa sarbatori !!
Olivia, am vazut si pozicile si filmuletele aseara, super parculetul acela unde s-a jucat Uka, mi-a placut tare mult !! Andrei a fost cu ochii lipiti de ecran, sa il vada pe "bebe cu apa" !! Pupici multi de la noi toti de aici !! Si pese - nu am ajuns inca la medic !
Liliana, dar de ce fata draga nu o aduceti pe Adeluta acasa, ca parca asa vroiati ?? Sau am retinut eu aiurea ? Hai, pupi si tie si mai stai de vorba cu noi, ca de aceea sintem aici !!
Nora, nici eu nu vaz pozili !! Cit despre socrela, hehehe, stii tu ce stii, e si mai bine dar si mai rau, ca iara tre sa ma uit peste umar ... o ia pe urmele maica-mii, una zic eu si cam alta face ea !! Are impresia ca gizmoul este exact ca gemenele cumnata-mii, care au deja 6 ani si il trateaza nu ca pe un copil de doi ani si juma aproape ... momentan nu vreau sa discut despre asta, ca nu am nici un chef !
Cristalina, fata draga, ai grija de tine si trimite undeva departe contractiile alea, ca nu ai nevoie de ele !! Pupik la burtik si lasa Botoshu sa doarma cu John, ca vaz ca asa este cel mai bine !
Io mi-s suparata ca Andrei refuza de citeva seri sa isi bea laptele ... mama, si ma enervez la culmea culmilor, aseara am lovit tare cu piciorul in usa de la dulap, ca tooot o tinea una si buna ca laptele are "cojitze", si cred ca s-a cam speriat ! Fireste ca in secunda urmatoare mi-a parut rau, dar o facusem !! Plus ca undeva pe la 6 dimi s-a trezit tipind (cred ca a visat ceva urit !), dupa care a inceput sa plinga si l-a cerut pe taica-su, asa ca a venit Florin si a stat cu el ... si dormeau inca la 10.30 cind am sunat io acasa !
So, azi nu prea sint in toanele mele ... sper sa imi treaca rapid !
Va doresc o zi linistita ... ma duc sa vaz ceva poze !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Imi merge netul ca draq...am scris mesajul...apas pe Trimite...si nik...si apoi Page cannot display...offf...

Pai da....ca de cand au schimbat astia fatza la site,io n-am mai pus poze si uitai sa il fac publicLa vechea varianta,te intreba intai.Nah...batranetzile...

cristalule...pai te-ai scos...de acum doarme cu tati!Si baga un supozitor,ceva,taman acu',acasa iti faci de cap???

Roxa...nu fac complimente gratuite,chiar arati foarte bine ,dar vb Carmencitei...baga ceva burice,sa te vedem toata.Ia convinge-ne cu niste poze ca n-arati bine

Dario...astea-s pacatele din bar,iti zic io...au citit husbanzii,cred si au dat ceva acatiste,sa nu mai visam la chelneri bengosi.

Mihaela...LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa,fericita si norocoasa!!!Ceva poze??

alice...deci simultanele astea mama-soacra nu-s bune.Se molipsesc una de la alta.Macar daca ati profita si voi,daca tot ai cu cine il lasa pe Andrei,sa mai iesit si voi sa va faceti de cap.Ascunzi toate interzisele,incui usa bine...si pleci

P.S. Mi-e si frica sa apas butonul...poate iar se pierde

Edit:pfoaaaaaaiiii...m-am tampit...mesajul asta era initial pt a pune linkul iar...Cerebrolizin scrie pe mine,clar

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762353767086

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cristalinule, stai cuminte. ia o pastiluta si daca nu te simti mai bine, fuguta acasa in pat. cu somnul, zic si io ca fetele ca mai bine o lasi sa doarma cu john. parol!

roxanaa - frumoasa si sexy mami! si cu doi baieti ochiosi si frumosi.
ma intrebai la ce ora se culca lia pui de se trezeste la 5? pai fie ca se culca la 8, la 9, sau la 10 jumate (ca aseara), ea se trezeste la 5 (cateodata la 4, cateodata la 6, dar foarte rar). si se trezeste vesela si vorbareata si dragalasa foc! eu ma dau cu capul de usi ca nu vad pe unde merg, taica-su nu se trezeste in nici un caz la ora aia... si uite-asa ne petrecem noi diminetile jucandu-ne amandoua, iar cand ajung la birou deja sunt obosita, ca deh, m-am trezit de muuulte ore si am avut muulta treaba...

dana - ce frumos ai povestit! pupici finutului mic! vrem si noi macar poze, ca asa serbare in romania nu cred ca prindem vreodata.

daria - sanatate multa!

carmen - sa stapaniti sanatosi coltarul!

nora - super bucatarie! dar eu credeam ca pui poze cu voi...

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nora,
da` te tii de cioace, ha ??? Adica io astept o sexi-mama pe acolo cu o adolescenta si un cupil` nazdravan si tuuu, tu pui bucataria, noah bon, dar cat m am binoclat sa vad daca tante aia esti tu

Vrabiuta - asta da program de somn, noi tot de la 23-23,30 pana dimineata la 7,30 - 8 ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Mihaela (Biluta), LA MULTI ANI fericiti si sanatosi !! Si te asteptam mai des pe aici !! Bineinteles, petrecere frumoasa alaturi de toti cei dragi tie !
Nora, neica, merse linkushoru' acu, da ce trebuie sa vaz ?? Ca se deschid doo poze cu o bucatarie superfaina ! Daia le puseshi, sa ma nerfez si mai tare ???
Cit despre plecat de acasa cit e socrela, noooo ueiiii, sau poate doar pentru cinci minute cit iau piine de la colt, hehehe, ieri i-a trebuit o gramada de timp sa il adoarma (exact ca mama), a dansat Andrei prin tot patul, s-a zbenguit si a ris de numa ! Arata patul nu mai spun cum cind s-a trezit ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Monica (doamnaBibi) si Mihaela (Biluta28) Sa aveti parte de tot este este mai bun pe lume si sa va bucurati alaturi de cei dragi!

Am vazut si eu poze, o gramada, sunteti cu totii niste dulci si dragalasi. Mamici din America, stiu ca va este greu acolo, printre straini, dar sa nu uitati ca aici in Romania nu gasiti nici macar 10% din toate acele lucruri super pentru copii (parcuri, activitati educative, locuri de joaca, jucarii, hainute). Nu stiu poate in Bucuresti este mai bine, dar in Iasi este jale.

Noi suntem bine, stefi tot cu muci asa ca aseara am facut inhalatii. Spre surpriza mea a stat, iar peste noapte a adormit chiar bine, dar dimineata iar era infundata. In rest este vesela, am fost ieri la Mall, la Kidsland, a fost in extaz, chiar nu mai fusesem de mult, iar la 9 a picat lata, nici macar laptele nu l-a baut tot inainte sa adoarma.

Fug inapoi la treaba, am o gramada, mai ales ca vreau sa-mi iau citeva zile de concediu, asa ca va urez o zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI MIHAELA,SA FI FERICITA SI IUBITA!!!
Liliana
Btw,m-as risca si live la o zbenguiala intr-un bar cu negrii,chiar daca as ragushi iar si in plus m-ar durea si shalele!
Noricico te tzii de smecherii de dimineatza,trasnet bucataria,da' io recunosc ca as prefera poze cu coltzarul in care se alearga pasaroii decat cu bucataria ta
Alice,bine ai venit in club,a mea nu mai bea lapte treaza de vreo 6 luni,brusc si dintr-o data nu a mai fost bun,si cate nu am incercat,nikIo nici pana la paine nu m-as duce s-o las pe mandra cu soacra-mea,brrr!In schimb aseara am vazut un film intreg(dupa vreo 2 ani si 4 luni),ca se juca mandra cu mama mea!
Vrabiutza da' harnica foc mai este Lia pui,o intrece pe a mea,eu am zis sa-i caut servici mandrei mele ca prea este matinala!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mihaela la mullti ani fericiti si plini de bucurie!!!
marcela, am inteles. si Patrick facea asa dar am profitat de ora de iarna si l-am culcat mai tarziu....si am mai rezolvat di probleme, macar se trezeste la 6-6.30 nu la 5 ca inainte! incercati si voi asa, poate tine figura. ca stiu cum e sa te trezesti la ora aia....brrrr!
Nora de unde-i poza aia? misto design, ar merge la fix pentru o bucatarie patrata sau din aia deschisa. ma gandesc ca nici nu e asa criminal de greu de facut.
Andreea cuminte fata Stefi sa stea la inhalatii! bravo!

Mergi la inceput

Iote ca nu mi-s singura in klab ... e si Ioana cu mine ! Dar tot nu ma simt prea bine nici asa, ca stiu ca tre sa bea lapte !!
Roxi, sexi mamma, arati traznet !! Si mamica lui Alex seamana fuarte biiine cu Jennifer Anniston !
Marcela, mama, ce ore de trezit matinaleee !! Ma bucur ca sinteti bine, Lia pui e o dulceee, am vazut pozicile ! Si ce fromos sta pe scaunul de la bucatarie si te ajuta la treaba !!
Carmen, uitai sa te felicit pentru coltar ! Data viitoare inainte de culcare stabiliti tu si pasa eventual un traseu, sa stiti unde sa va intilniti !!
Andrea, sanatate Stefaniei ! Si concediu placut !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput