Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
Neata!
Io ma declar confuza! (asta pana nu ma declara psihiatrul...hehehe)
Pai doarme Botoshu' neintoarsa toata noaptea cu taica'su iar can doarme cu mine se frichine non stop...nu e drept.
Din seara asta ii culc impreuna, ma refugiez pe canapeaua din birou. Am zis!![]()
Acu' experimentez neste contractii mai intense, m-am speriat si stau pe scaun cuminte sa-mi treaca...Dar in principiu ar trebui sa invart la hartii toata ziua...
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
roxana, s ava traiasca hina si voi, ca st`eti frumosi cu totii, da` poze cu dansuri din buric n-ai bagat, ia mai cata prin arhiva;))
nora, s`tem ghini, n-am adus pasarica a mica acasa, ce sa fac cu ea? ca bona nu vine;)) poate la craciun, daca nu mergem noi acolo .coco isi asteapta fetita numa` ca nu ne-am invrednicit sa-i luam inca
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
carmenp spune:
cristalule, las` experimentele astea cu contractiile!
quote:
Originally posted by cristalina
Neata!
Io ma declar confuza! (asta pana nu ma declara psihiatrul...hehehe)
Pai doarme Botoshu' neintoarsa toata noaptea cu taica'su iar can doarme cu mine se frichine non stop...nu e drept.
Din seara asta ii culc impreuna, ma refugiez pe canapeaua din birou. Am zis!
Acu' experimentez neste contractii mai intense, m-am speriat si stau pe scaun cuminte sa-mi treaca...Dar in principiu ar trebui sa invart la hartii toata ziua...
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Carmen, Ilinca, Ionut
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by carmenp
roxana, s ava traiasca hina si voi, ca st`eti frumosi cu totii, da` poze cu dansuri din buric n-ai bagat, ia mai cata prin arhiva;))
nora, s`tem ghini, n-am adus pasarica a mica acasa, ce sa fac cu ea? ca bona nu vine;)) poate la craciun, daca nu mergem noi acolo .coco isi asteapta fetita numa` ca nu ne-am invrednicit sa-i luam inca
Carmen, Ilinca, Ionut
Beyyyy....sa nu luati coltar d'ala si lui Coco,ca apoi nici el nu-si mai gaseste fetita usor si da in depresie,singur
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Ia sa vedeti aici noutati:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762353767086
Banc:
Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment
dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
-N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
io nu vad nik,mi s-o dus "ragusheala" si la ochi?
edit ca vrui sa-i spun ceva Cristalinei din proprie experientza,mei Maria ta doarme la fel si cu John si cu tine,problema este ca john doarme atat de bine ca n-o aude si n-o simte,pe cand tu,te trezesti la cea mai mica foiala!!
Nora am facut si galgara(asistata de mandra,ca era ceva nou pentru ea)iar dupa ce am prestat,ma intreaba"te mai doale gatul,acu putem sa ne pupam pe gulitza?"

gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
nici io
quote:
Originally posted by g_ioanaquote:
Originally posted by Nora
Ia sa vedeti aici noutati:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762353767086
Banc:
Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment
dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
-N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
io nu vad nik,mi s-o dus "ragusheala" si la ochi?
gorodeii
aripile mele
Carmen, Ilinca, Ionut
polux spune:
Salutare mamicute frumoase.
Ioana cum mai stai cu gatul...vezi data viitoare nu mai exagera cu cheful prin baruri cu chelneri imbracati doar cu papionul, ca ragusesti.
Andrea, nu o aduc pe Adeluta acum in iarna...multe de spus, dar nu comentez.
Pupam pe cado si mamica. dana pai ia ambalaj din acela cu bule uriase si inveleste telescopul. E un fel de plasa de plastic, cu bule de toate marimile.
Olivia poze am sa pun, dar nu sunt prea reusita ca era o atmosfera romantica asa doar cu lumina de la lumanarile de pe masa. Si aici s-au aprins luminile de craciun...si asta oficial.
Si da Olivia vreau sa vad emisiunea asa ca astept.Hei pai unde esti....?am vazut ce ai pus pe net...
Carmen sa stapaniti sanatosi coltarul...dar vezi sa nu pierzi pasa prin pat...
Nora si daria aveti grija la spatele vostru...de la barul cu negrii vi se trage.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
szivarvany spune:
Salutare !
Ia nu va luati de mine si de baru` ala deochiat, mi se trage de la dormitul cu mandraaa, m a terminaaat, toata noaptea alearga`n pat, se tranteste peste mine si mi da capete in gura, nu mai pooot si din cand in cand ma mai striga, in timp ce mi baga dejtele prin gura oki, nas "maaamiii" ... asa, sa fie sigura ca`s io si`s treaza.
Deci, vazut pozele cu nasii tare faini, iar okii lui Pat chiar te baga`n boli
Si am vazut gospodina mica si cocheta si filmulete cu Uka, btw, OLivia, vrem sa va vedem si pe voi !!!
Carmenp - sa stapaniti sanatosi alea-alea si mult spor la canapele
Nora - io am trecut de la durerea de sale, la durere ce tine de la ceafa la kur, si nu ma pot misca brusc in nici o directie ...
Si vazi ca nu mere linku` cu pozeleee !!!
CuscraMadamSpeel - da ` poze ceva cu ginerica in extaz dupa Moshu` ??? 
Polux - imi pare rau sa aud ca nu vine Adela la voi, dar poate dati voi o fuguta pana acolo 

Cristal - noah vezi-vezi ce faci cu contractiile, da ??? Stai linistita si mediteaza la cum draq` poa` sa doarma tatii astia in asa hal ... ca nici Alex al nostru nu simte ce face fi`sa noapteaaa
a zis ca io nu`s normala si fi`sa doarme foarte bine
Io`st profund marcata de noptile astea, nici forta sa ies din camera ei nu am, asa`s de coma ...
AndreeaP - tu pe unde umbli ?
Pako - ce ti fac burticul si mandra ???
Lia-ciocarlia - cum sunteti ???
Papadiceaaa, Krooo, Raaain, Mimilincaaa, Corianaaai ? ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Nora multamesc de complimente, io nu-st asa cum zici tu....dar imi place sa aud
. cat despre Pat....l-am invatat sa stea cuminte la poze....maxi 30 de secunde. asa ca trebuie sa ma misc repede
nici eu nu pot sa vad pozele!!!!
Carmen care dans din buric maica?? nooo way!
Liliana ia pune mana si comenteaza tu aci...noi de ce suntem? sa te ajutam si sa te sustinem! sau ai gasit alte urechi mai binevoitoare ca noi? ![]()
Cristal vb fetelor inghite un no spa si lasa experimentele astea, ok? 
szivarvany spune:

MIHAELA - Biluta28
Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de comorile tale si cei dragi !

Daria &
Giulia (2004 08 16)