Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Poze de la Discovery Museum
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762351112675&pid=&wtok=e12JEzEOredSJTXmPY1_OA--&ts=1164526207&.src=ph ultimele poze sint cu casele din SF...de la 3 milioane dolari..in sus:)))
si 2 filmulete tot de acolo...dar la fel trebuie vazute ..cu sonor...sa-i auziti..fericirea:)))
http://www.dropshots.com/uca
edit..intre timp am reusit sa pun emisiunea la care am aparut(pe la minutul 1.35 apare al meu sot..eu mai tirziu) ..pe net...deci o puteti vedea tot acolo!
vrabiuta spune:
neata
deja ne-am trezit de vreo ora... eu dorm cu ochii deschisi... dar nu mai conteaza, nu-i asa? mai ales cand lia pui ma ia de gat si ma pupa si imi zice trezeste-te mami (si imi pune si papucii in brate, sa ma dau jos mai repede
).
raceala se simte bine la mine acasa, vad ca nu are nici un gand sa plece...
am pus doua poze, una de ieri si una de azi. ea e ajutorul meu la bucatarie, ca de cate ori ma vede ca mesteresc ceva, isi trage scaunul si se urca si ea sa vada ce fac: http://family.webshots.com/photo/2408803720034520309gFytAB
si un portret de ciufulici, care se uita la winnie pooh:
http://family.webshots.com/photo/2596155180034520309wXxxia
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
carmenp spune:
`neata!
am vazut pozici cu matei si ianca, uka si gospodina mamii, pup pe toti ca taare-s frumosi! roxana, io astept si de la tine...
asa.. in alta ordine de idei is super bucuroasa ca-mi vazui visu` cu okii, mi-am cumparat ceaun
si-mi veni mobila si coltaru` de la staer, maare coltaru` ala ca nu ma-ntilnii toata noaptea cu pasa;))... azi ionu` are concurs la gradi, sper sa poata sade o ora cit tine concursu` ala intr-un loc. gata, va pupesc, fug la trebi
edit, ca-mi amintii, vreau sa-mi iau masa de calcat, ce-mi recomandati?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roxanaz spune:
buna dimineata!
doamne Marcela dar de ce se trezeste asa devreme Lia?? se culca devreme de tot? si Patrick e matinal dar totusi nici chiar asa!
Olivia, abia astept sa ii arat lui Pat pozele....cred ca o sa fie in extaz!!! ca taaare frumoase sunt! mama cat de tare era sortuletul ala cu buburuze!!! [:D[]
rau la munca dupa atata vacanta zici? lasa ca e buna cate o vacanta din asta mica. de craciun mai aveti zile libere?
americaaaa! pe unde umblati? Anca??? totul ok la voi?
Dana-speel wow ce frumos suna ce zici tu acolo...super festivitate! cred ca Cado abia asteapta acum Santa Class de-adevaratelea! si bine ati venti si voi in clubul santieristilor!
pentru transportul obiectelor fragile si eu zic ca Gabi....dhl, ups, tnt, fed ex....ca-s seriosi!
azi am luat aparatul la mine si incarc pozele de la munca....ca acasa nu am net de vineri! asa ca revin later!
pupici tuturor si o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza de la Bonie Taylor,meei nu mai pot cu gateala asta,dimineatza is mai bine dar spre seara mooor,am un gat uscat
Si ma omoara ceatza asta
M-am distrat cu filmuletzele lui Uka sunt super,cred ca toti piticlontii ar fi asa de incantati,pupici de la Maria
iar Lia pui este din ce in ce mai frumoasa si are o culoare la perisor,mama mama
Am uitat ce vream sa scriu,mai revin,o zi buna
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
Neatza gagici!
Io o urmez cuminte pe Daria,cu shalele...sa nu o las singura la masajul ala din barul de negrii...sa nu-si faca de cap cu masculicii aia...ii facem fifty-fifty
Io am deja o discopatie si mai nou,ma doare incheietura de la piciorul stang,de la sold...si coboara durerea pana la genunchi.Asa ca e posbil sa ma astepte o zeama de cutzit
In we am prestat si io ingineria Ioanei,cu niste adaosuri.Si pt ca am auzit ca iese putina,hapsana de mine am facut in tava de la aragaz,cu supliment de umplutura.A avut 'supces'.Am mai prestat si o placinta cu branza ce s-a terminat rapid.Duminica...musafiri...a venit fina sa-si scoata steriletul,deci la anul,poate de Mos Craciun,mai avem unul mic in gashca.
Cerem permisiunea sa pupam frumos niste copii adorabili si fotogenici:Mateiu' cu ciocolata,Ianca eleganta,Stefanut inginerul,Giulia mancacioasa cuminte ce pune mama la colt
,ciufuliciul gospodina,Uca cel fericit ca se joaca in apa,si pe Cado constructorul (baga poze,sa ne clatim ochii) si nu uitam potentiala nora cu pernutza,apoi o batem pe mama Roxana ca e zgarcita cu pozele cu Pat si nu in ultimul rand tzucam dulce un Andrei ce se va face mecanic,dupa ce capata locomotiva Thomas
Deci pupam toata floarea topicului
Olivia...fruuumoooooossss unde ati fost...mai ca imi venea sa bag capul in monitor,sa fiu si eu acolo.Hmmmmm..si nu prea am inteles ce-ti trebuie tie dieta,a???
Sa ne oftici pe noi?![]()
Felicitari pt emisiune...impresionanta treaba faceti voi acolo...sa aveti numai succese!!!!!
Siii...nu prea am inteles io bine...va intoarceti in Romania de tot sau doar in vizita?Nu vreti sa ramaneti?Sau bat io campii?
cristalino...te-a prins Maria de maini si nu te lasa sa ne mai arunci o vorba?
Hmmmmm...cred ca era bun de filmat John cand a dat cu ochii de mormanul de jucarii aduse.
Roxanici...baga poze de la nunta,ca nu scapi...ia sa te vedem fara blugi![]()
Dana (speel),frumos spectacol...pacat ca la noi nu se face asa ceva...
alice,mon amour,cum e cu socrela?macar e mai usor acum cu treburile?Sau s-au dublat?
Liliana,darling,vrem poze de la nuntaaaaa!!!!Nu te fofila...
Sper ca acum,in timpul saptamanii sa te odihnesti mai bine ca in we
Adevarul ca uneori am si eu niste we...de imi vine sa vin la serv.
AndreeaP...gospodino...ne faci sa salivam cu ingineriile tale.Hmmmm...sexos tricoul ala de facut curcani
Ala e in loc de sortz?
Cica shefa e in concediu,dar cum n-are nik de facut acasa...nu copii,nu treaba...bantuie si pe la serv
Ia sa ma duc sa bag o cafea,ca inca nu m-am trezit bine.
Carmencito...pe unde iti umbla penele,a?Ai adus puicutza acasa?Sau de abia la Craciun?Ce mai face Coco?Tot cu pene,tot?![]()
O zi frumoasa sa aveti!!!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
gata, am incarcat poze, sunt aici: http://good-times.webshots.com/photo/2332330630088100014sDMZEB doar de la restaurant sunt cateva ca la biserica normal ca nu am avut cum face poze.
Nora ai grija cu spatele, du-te la un reumatolog ca sa iti dea tratament si musai kinetoterapie! (fuse botez...ca nunta mai va :))
Carmen cum adica ce model de masa de calcat maica, si astea-s pe modele??? eu am una de o mie de ani....si isi face treaba. sa stapaniti sanatosi coltaru'...da' de ce dormirati pe el, intentionat nu vroiai sa te intalnesti cu pasa? ![]()
Nora__ spune:
Mda...as usual,pana am scris io mesajul,cu intreruperi,voi atimai bagat niste mesaje
Carmen...io cred ca v-ati fugarit in cerc asta noapte.Io zic ca nu e bun pat asa mare...hmmmmm...mai bine va puneti semne de circulatie noaptea,macar in intersectie sa va intalniti![]()
Iar despre masa de calcat...io-ti recomand...o menajera
Deci sa stapaniti sanatosi mobila!!!
Roxa...deci azi avem poze...yessssssssss!!!
Bey...e belea cu voi...iar va scap cat scriu mesajul si iar tre sa ma intorc...parca-s la F1 cu voi
Sorry...botez...pai am ametit cate am citit din urma...
Acu' sa ma uit la poze....
Ioana....woaaaaaaaaaaaaa...Bonie Taylor....imi place...pe cand scoti 'amuiul' (albumul adica)?fa gargara cu apa cu bicarbonat,sa se schimbe ph-ul din gat.Sanatate multa!!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Woaaaaaaaaaaaaaaaaa...nasha-Roxa.....ce sexoasaaaaaa estiii....io sa fiu in locul lui Mugur,nu te-as mai lasa in blugi
Esti misto tareeee...Sa va fie de bine!!
Bey...io recunosc ca am o boala cu ochii copiilor...pe bune ca m-am scurs cand am vazut ochii lui Pat.
Te baga in toate boalele,cum se zice,ai pus-o cu fetele,cand creste
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Nora__ spune:
Ia sa vedeti aici noutati:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762353767086
Banc:
Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment
dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
-N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati