Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Apropo de cadouri,am fost si noi in recunoastere,ieri in Metro,mama ce inflatzie de jucarii era dar si ce pretzuria mea era super incantata de bradutzi si beculetze(btw,la noi in parc au aprins deja instalatziile aa ca daca spun cuvantul magic hai afara sa vedem beculetzele se imbraca intr-o secunda)am luat doar un storcator de fructe ca ala vechi a murit la datorie si o papusha pe care a desfacut-o imediat!
Pupam vecinicul tare frumushel,si Maria mea ii indrageshte de la 3 luni,pe Mickey si Minie,au fost primele jucarii care i-au atras atentia!Asa ca prima pe lista la mosh este o perna cu Mickey!!Si pupacim si o donsoara cocheta Ianca!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - da, de aia ma luara transpiratiile, ca nu stiau ... Auzi, vrem si noi o poza cu cutia aia sa ne inspiram

Am o lene in mine, fetelor ... ceva de groaza ... vreau acasa, unde, sa nu uit, sunt singura cu mandra toata saptamana ca tati e in delegatiuni ... deci crima si pedepsiri la coltz, in care coltz ma mai trimite si Giulia.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahahaha, Daria, ce mistoo, dar ce nazbitie ai facut de te-a pus la colt ???
Cind ajung dupaamiaza acasa, promit ca pozez cutia cu pricina si arat despre ce este vorba ... aaa, si i-am mai luat cartea cu pisicile aristocrate (e facuta cu poze exact din film, sper sa fi meritat cautarea, ca Andrei e fan aristocats !!!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice ce carte ce carte? ca o vreau si io.
Ioana, da, sunt asa multe jucarii anul asta la metro....super!
la noi au pus doar beculetele, nu le-au aprins inca. cel mai tare a fost Pat cand a umblat (cu Dia bineinteles) o strada intreaga dupa masian care monta beculetele....asa ca acu si aia e pe lista pentru Mos . deocamdata stie ca beculetele sunt montate ca sa stie Mosul drumul spre noi si sa ne aduca cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uite, Roxi, www.jocurieducative.ro/?p=productsList&sWord=pisicile aristocrate" target="_blank">asa arata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut!
Noi am cumparat saptamina trecuta un set de masini pentru constructii,adica 8 excavatoare,buldozere,macarale si tot tacimul ,niste porcarii ieftine tare ca sa vad care-i place copilului.Asa ca din toate i-au placut ffff tare un buldozer si un camion ,asa ca astazi trebuie sa comand neaparat ca sa aiba timp sa ajunga pina la sf.Nicolae.Tot setul a costat 7 euro.Iar ce vreau sa comand sunt firma Tonka,din metal si una costa 40 euro.Deci 80 amindoua,insa merita.Si doua DVD-uri cu teletubies,ca pe cele care le avem s-au stricat de atita folosinta.Problema insa e Serban,el vrea luneta si microscop(nu de jucarie)insa imi e cum sa ajunga la el asa lucruri fragile!M-a gindeam sa le invelesc in vata si apoi in talas.Voi ce idee imi dati?
Asa si sa nu uit,ieri ne-am intilnit cu Santa class,se spune aici si cu Zwart Pick,ajutoarele lui Santa,niste omuleti cu fetele negre si buze rosii,care au saci si dau copiilor dulciuri din saci.Iar Santa ne-a dat cadou,am stat la el in brate si l-am tras de barba.In schimb ceremonia m-a dat pe spate:In sala de sport o mareeeee de copii asteptau alaiul.Care alai,o fanfara de vreo 70 de persoane si pe urma vreo 10 zwarts pick calare iar Santa insusi calare pe un cal alb.Atit de impresionat a fost Cado,nu-si mai lua ochii de la alai,cei drept,si eu abia imi stapineam lacrimile de emotie,toti copilasii al strigau si alergau spre el!Am mers pe urma in sala foarte frumos amenajata,cu o scena imensa si Santa s-a asezat intr-un jilt iar omuletii negri faceau tot felul de jiumbusucuri printre copii,vreo 200 la numar.Apoi ne-am suit pe scena sa stam la Santa in brate,Cado i-a intins minuta si i-a spus foarte ferm:Hallo Santa!A fost extraordinar de frumos.pina seara mi-a comentat ca Santa e mooi(Mooi inseamna drag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce linisteee, mai, da` pe unde ati disparut ? ...
Sau ati ajuns la casuta, la caldurica, la alea-alea smotru, mancare
Eu ma lupt cu un teanc de hartoage si o durere de cap ... si astept sa merg acasaa ...
Si va trec absente pe tuoateee ! Asa, ca e luni si e nashpa

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

speel - ce frumos! Dar unde a fost organizata ceremonia asta? Pentru cadourile lui Serban eu zic ca e mai bine sa vorbesti cu o firma specializata in livrari (gen dhl sau ups) - ei ar trebui sa te ajute si cu impachetarea lucrurilor fragile - e drept, cost mai mult, dar eu zic ca ajung in siguranta si le duce si acasa.

Daria si eu ma lupt cu niste evaluari, dar tot mai arunc un ochi pe aici....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salut!

Suntem si noi pe aici...eu citeam ce-ati mai scris...David se uita la desene.

Ne-am tot uitat si noi dupa jucarii,dar nu ne-am hotarat inca.Eu i-am luat de curand,asa am vrut eu ca stiu ca-si dorea,un "pian" din ala cu multe functii si am dat o gramada pe el(100 ron)si de cate ori il vad ca-l taraste pe jos mi se strange inima sa nu cumva sa-l faca bucati...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc ca ne-ati vizionat!
Iaca la job dupa 4 zile..ce greu este....
Duminica am bucatarit si io..paste (Alfredo fetuccini),cartofi la cutor cu mustar, boia si chimen si pui Milano...
Roxi cam tirziu am vazut cererea de tarta! Nu am avut timp sa pun poza..a fost banala cu struguri si portocale...
Roxa astept poze!!! Sanatate maxima lui Mugur!Iar esti la dieta?Si io de azi!Ce draguta faza cu Mosu si drumul...La noi deja si-au facut brazi..gata zici ca vine Craciunul!

Liliana cum nu-i bine mami acasa??? Nunta? Poze nu ai? Daca vrei sa vezi emisiunea cu noi ..iti trimit un email cu emisiunea atasata...AA..si la dr ce ati facut?

Roberta vazut Mateias dulce!
Andrea ti-ai mai revenit? Care a fost motivul?
Alice ar trebui sa ai contact cu dr de aici...ca sa-ti mai treaca din supararea pe cei romani!Ati fost la dermato? Asa fac si eu cumpar carti cu poze exact cele din desenele animate..
Nora..unde ai umblat zilele astea? Fa prezenta!
Dana..super! Nu ai si poze pt exemplificare?
Marcela eu nu am inteles la ce trebuie sa tin pumnii..dar ii tin!

Restul...Dana (roller) ce mai stiti de ea?Carolina...Biluta..Gama...MOnica (LMA ..si sper ca esti bine..spre f bine..)!

Am uitat sa va transmit mesajul Simonei..va pupa pe toate si-i este tare dor de vremurile cind putea sa stea cu voi de vorba!

Mergi la inceput