Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Ioana, sanatate! Si eu sunt la al treilea tratament, tusesc de doua saptamani, dar cica e de natura alergica.
Roxi, vrem poze! Cu fina mea...asa am zis si eu, decat asa, mai bine fara
Andreea, si noi avem acvariu si trebuie sa cumparam pesti noi, cu schimbarile din casa l-am mutat pe balcon si au murit toti pestii.

Am pus poze noi, aici:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762352841005

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineata si de la mine! de fapt, e un fel de buna dupa-amiaza la ora asta, ca prestey de la 4, cu trei pauze de tigara. Uf! Nu mai suport programul asta. Nu va zic ca azi-noapte am plecat inapoi in casa, a se citi am fugit, pentru ca erau doi tigani suspecti in fata blocului. L-am sunat pe sofer, i-am zis sa plece ca io nu mnai cobor, am mai stat putin si l-am trezit pe Razvi sa vina cu mine. A venit saracu in pijama si as tat cu mine pana m-am urcat in taxi. Super, nu?

In fine, am pus niste poze dragute cu pisoiul meu mic! Va pup! Mai citesc, ca am DC-ul pe bara.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si de la mine !
In primul rind - LA MULTI ANI Monicai-Doamna Bibi , sa fii sanatoasa, mama, si sa ai parte numai de bucurie si fericire in viata ! Si bai da uei, pe unde le umbli de nu ne mai dai un semn paici ??
Roxi, banuiam noi ca ai sa gasesti ceva si o sa "ierti" blugii, acu arate-ne si noua care a fost toaleta (cu tot cu tine inauntru, hehehe !!).
Roberta si Ioana, sanatate multa !
Am vazut si poze multe de copii frumosi si peisaje super (Olivia, !!)...
Noi sintem bine, chiar daca socrela e inca la noi, ne descurcam binisor, Andrei se tine dupa ea prin toata casa ! Noutati nu am prea multe, cu exceptia primului "de ce ?" pe care l-a rostit gizmoul ieri, era in pat, pentru somnul de la prinz si se juca cu un soricel de plus ... la un moment dat l-a aruncat pe jos, dupa care s-a uitat luuung si a intrebat (mai mult pentru sine, zic io) : "De ce aruncat chiss pe jos ? Chiss o sa plinga !!!" ... (chiss e soricelul cu pricina) Asa ca zic io ca treaba cu "dece-urile" este pe drum si la noi !!
In rest, astept azi sa vad daca cumnata-mea si nasa lui Andrei se interneaza in spital pentru nastere, asa ca sint cu deshtul pe efcinci aici si cu urechea in telefonul celular pentru vesti !!
Va doresc o zi minunata si o saptamina linistita !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
In primul rind LA MULTI ANI pentru doamna Bibi - nu am putut intra ieri sa-i urez, dar sper sa nu se supere ca o fac astazi!

Noi am petrecut weekendul singurei pentru ca tati e la un training la Poiana Brasov (si vine abia miercuri...) - dar ne-am rasfatat, am fost la plimbare, ne-am jucat si ne-am uitat la filme (am primit de Sf. M&Gavril coletia de dvd-uri cu primul sezon din Neveste Disperate si de vreo saptamina ma tot uit la serial) si uite asa a trecut weekendul repede...Abia astept weekendul urmator, pentru ca va fi mai lung tinind cont ca avem liber si pe 1 Dec....URAAA! Oricum vineri ma scoate sotul la opera - vom vedea Nunta lui Figaro!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata doamnelor!

Pupam dulceata frumusica!
Adela, sa va traiasca printesa...Tare frumos cu "draga-draga" de dimineata...:)

Nu am avut timp sa citesc mare lucru...m-am uitat special sa vad ce a postat mitzu'

Botoshu' cand s-a trezit vineri dupa amiaza eram langa ea si m-a luat la pupat, dar se vede ca nu a suferit prea tare de dorul meu...:)
Apoi m-a intrebat de "jucurii"...:)))...Nu i-am dat tot, am pastrat mare parte pentru mos Niculae. Taica-su a zis ca m-am tampit la cap cu atatea....:)

Doarme mai mult dimineata, dar tot frichinit peste noapte...se mai cere sa o legan din cand in cand...
Oricum, e mult mai bine decat cand am plecat, cu somnul, cu bubele...

Eu am intrat in hartii pana la gat. Avem pe 10 decembrie de predat rapoarte (teoretic erau pe 15 dec dar le-au schimbat). Aveam un contract care se termina pe 30 nov si din care teoretic ar trebui sa imi platesc deplasarea, l-au mutat pe 15 nov...ca sa transpir eu cu folos cand ajung la servici...Nebunie...:)

Pupam voios toata gasca, o saptamana minunata sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi hehehe ce dragute pozele cu Matei e un simpatic.
inca nu am poze cu mine ca Mugur s-a simtit rau tot week end-ul (nici n-am fost ieri sa ne imbaiem finutul de frica sa nu imprastie virusurile peste tot) si eu nu am avut chef de descarcat poze. le pun diseara.
Alice fa training si cu socrii, nu te lasa
Gabi hahahahha cand am inceput sa citesc colectie de dvd-uri ma pregateam de ceva desene....da asa te aplaud si mai tare!
Cristal ff buna miscarea cu pastratul jucariilor ptr mos...asa am facut si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
L am vazut pe Matei, deci daca si tine lanticul la gat asa frumos, il declar cel mai cuminte cupil ca de frumos e frumooos tare !

Io tre` sa va zic ca am facut vaccinul Varilrix-ul (vesnica recunostinta Rox) ... dar, intrate in cabinetul duoamnei doctor pediatru si ink doo asistente, era sa pic jos cand mi au zis ca ele neverever nu vazusera asa ceva ... deja ma treceau de toate, rau, voma, calduri ... asa ca luaram cupilu` si ii facuram vaccinul in mana stanga. Asa ca stau cu morcovu` ca deh, e doar alegerea mea ... asa ca i am zis ca revenim pt ala din schema obligatorie si ii mai fac Havrixul. Doamne ajuta sa fi ales eu bine

O saptamana faina tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXi si DARIA, multumim frumos de aprecieri. Matei nu-i chiar cel mai cuminte copil, dar poarta de la un an o bratara si mai nou i-am luat un lant pentru cruciulita pe care a primit-o la botez si e tare mandru de ele, nu le atinge macar, cred ca si pentru ca i-am spus ca asa au copiii mari si daca trage de lant e bebe mic si nu mai merge la gradinita.
DIANA, frumoase pozele si o dulceata Ianca, imi place in special poza cu papucii lu' tati, se practica si la noi sportul asta.
MONICA, bine ai revenit si spor la hartii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ce cadouri am prestat de Mos (pina acum...) pentru Stefan: i-am luat un set de inginer (cu casca, bormasina cu baterie, trusa de scule, etc) si o tablita magica de scris de la Tomy (din aia de desenezi cu pixul special si apoi dai de un buton si se sterge desenul). Bine, el le-a vazut deja si a incercat sa traga de una si de alta, dar le-am cocotat pe dulap si a uitat de ele...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, io una nu pricipii de ce te luara caldurile ... ca doamna doftor basca doo asistente nu vazura vaccinul cu pricina ??? Apoi stai calma, ca daca e pasa, or mai fi si altii ca ele, daca nu depun interes !! Io pe medicii din romanika sint tare suparata (acu bine, nah, nu chiar pe toti !!)...
Gabi, da, si eu tot pe dulap am pus cadourile, i-am luat (pina acum) un joc din acela cu bucatele care se imbina (doar ca bucatelele sint sub forma de animale) si azi sper sa apara si trenuletzul thomas plus o cutie cu 365 de activitati care mie una mi s-au parut interesante (abtibilduri de lipit, creioane si carioci, sabloane si desene). Si mai vedem, ca mai am citeva in asteptare !
Roxi, sanatate multa lui Mugur !! [
Cristalina, uelcom bec ! Hehehe, ce mi-a placut Mariutza - "jucurii" i-ai adus ??? Ma bucur tare ca esti ok si spor la trebi in continuare ca de distrat te-ai distrat destul, nuh ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput