Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenp spune:
ai dreptate...da` parca si apa e mai albastra la voi;)). vazut poze,
uka
cristal, ai ajuns la botosica? cum fu revederea?
quote:
Originally posted by kim222
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762348894843&pid=&wtok=UT4XSy.wkrOLKYexgKdvEg--&ts=1164340629&.src=ph
iaca poze de la picnic!
Liliana eu am mincat curcanu' doar la job la petrecerea de Thanksgiving...si atit! PBS este post national..deci trebuia sa-l fi prins..Va asteptam orcind in Ca! Ce faza cu ...Uka...
Carmen...ne-o fi ghini..dar tot mai bine de voi ..alaturi de cei dragi!
Adela super Mara!!! O familie superba!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roberta04 spune:
Hi! La noi e o vreme urata tare, e ceata si umezeala, asa ca vom lenevi prin casa. Eu, ca de obicei, bucataresc. Azi vreau sa-i dau in premiera lui Matei fasole, sa vad cum reactioneaza, oricum am facut si friptura de pui cu sos si ciorba de perisoare, pentru el in special.
ANDREEA (P), saru' mana de urari! Si e fain tare curcanul, am incercat si eu o data sa fac asa un monstrulet, dar era din ala incapatanat, de la tara, si a iesit asa tare ca nu s-a mancat.
OLIVIA, foarte frumoase pozele!
LILIANA, misto faza cu Uka! Si cu streaptease-ul masculin...![]()
DARIA, daca eu l-as inchide pe Matei singur in camera, cred ca ar urla de ar chema vecinii politia. Dar noi inca ne intelegem in privinta somnului de pranz, cum spunea Diana, ii vorbesc si eu ca unui adult, ii explic ca mami e foarte obosita, ca munceste pentru ei toata ziua si el sta culcat langa mine, asculta cuminte si, intr-un final adoarme. Si eu fug la treburile mele
dar si la calculator ![]()
ROXANA, nu am prins eu faza cu hainele, pentru ce eveniment erau, dar tu esti frumoasa oricum, asa ca lasa gandurile alea negre!
Daca tot m-am intins, sa va mai spun ca am o mare suparare in suflet, anul trecut am cununat iar acum finul nostru a luat-o razna, are deja amanta, fina ne-a cerut ajutorul sa vorbim cu el, el ne-a zis ca vrea sa divorteze, iar ea este efectiv la pamant. Nu stiu cum e mai bine sa procedam, o mintim pe ea ca totul va fi bine dar stim ca nu mai au mult impreuna! Ma doare tare sufletul sa-i vad asa si ma simt neputincioasa in fata situatiei!
M-am descarcat nitel, ca nu am cu cine vorbi!
szivarvany spune:

MONICA - DoamnaBibi
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de Bogdan si de cei dragi tie !
Va pupam pe toti, sa aveti o duminica faina ! 
La noi e vreme de mai
am fost in plimbari in bluza![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, MONICA! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! 

Multumesc, Daria, de informatie, ca nu m-am mai uitat pe prima pagina!
philip spune:
vreau si eu vreme de mai...si aici e soare mereu dar cu dinti...
la multi ani doamna bibi
noi am cumparat un acvariu ieri (daria, ti-am luat-o pe urme...) si e mare agitatie in casa, azi iesim sa luam pestii numai ca nu putem scoate copilu' din casa...face ceva din cuburi si e tare preocupat, nu-i vine a iesi
ieri am avut musafiri si le-am gatit mici si bombite, au fost tare incantati. au zis ca ne vor gati mancare arabeasca tura urmatoare si am realizat ca fac si ei sarmale, credeam ca numai turcii...cam atat, va pupam si ne mai auzim
philip
&andreea
polux spune:
Ufff nu e bine acasa...sunt mult mai obosita decat intr-un weekend obisnuit.
E drept ca aseara am fost la o nunta, dar azi parca as fi calcata de tractor asa ma simt.
Olivia ai dreptate mai frumos acasa in Romania cu cei dragi.
Carmen apa numai pare mai albastra, asa ca in reclame. Sau e frumoasa ptr turisti nu si ptr imigranti.
Roberta imi pare rau ptr fina ta....poate e doar o ratacire de moment a finului, cine stie, desi dupa nici un an.
Andreea dar tu cand ai mami de pupi timp sa gatesti atatea?
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
philip spune:
am intrat sa va urez buna dimineata si spor la munci, eu o tai sa citesc ceva si-apoi nani, uf, e greu la mucna dupa 4 zile de stat acasa...
liliana, eu papa serioasa gatesc doar in we cand imi place sa-i rasfat pe ai mei baieti, plus ca acum am avut 4 zile libere. imi si place, drept. in timpul saptamanii, rapiduri :) si cel mai des face sotul, paste, pizza, mai papam prin oras...etc cand o aduci pe adelutza?
philip
&andreea
g_ioana spune:
Neatza,neatza,si eu revin la munci dupa un week-end prelungit,ca am avut niste reactii adverse
la destrabalarea de joi din barul cu negrii,asa ca vineri m-am trezit cu un gat prastie si febra,acum is mai bine,nu ma mai dor amigdalele in schimb am o mancarime si o usturime undeva in laringe de-mi vine sa bag degetzelele sa ma scarpin si sunt ragusita si tusesc!
Cel mai rau este ca suntem la embargou de pupici pe guritza,asa ca mandra ma intreaba din juma in juma de ora daca ma mai doare in gat,ca sa ne putem pupa!!!
Adela,am vazut poze,sunteti o familie superba,vorba ta obositzi dar fericiti iar piticii sunt minunatzi!!!

Andreea de pupi super curcanul,dar gospodoreasa este mai super..sexi!!!![]()
Olivia pozele sunt tare frumoase,se vede ca v-ati distrat bine,iar vremea a tinut cu voi!!!Sa tot ai asha weekenduri!
Liliana pupam Adelutza cu coditze,este tare,tare frumoasa!!!

sunt in zona,merg sa beau un ceai,poate-mi mai revine vocea
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza dragelor
Olivia, vazut pozele, super! ce idee fantastica de loc de joaca interactiv....extraordinara!
Anca nici un raport zilele astea? asa busy esti?
Andreea ati cumparat pesti pentru acvariu? sa nu uiti sa pui poze.
Roberta, rochia era pentru botezul de sambata. am gasit pana la urma ceva, nu m-am dus in blugi. imi pare raud e fina ta dar eu zic invers...mai bine fara decat cu asa o casnicie. poate asa a fost sa fie si ea trebuie sa gaseasc pe altcineva. in orice caz....bine ca va are pe voi sa vorbeasca.
Ioana insanatosire grabnica!
o saptamana frumoasa tuturor!
carmenp spune:
`neata, tii, ce repede a trecut uichendu`![]()
...
doamna bibi, la multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
roxana, cum fu la petrecere? pozeee
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,