Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)
Raspunsuri - Pagina 15
Adema spune:
Alice, multumesc de raspuns! La Ploiesti sunt Selgros, Metro si Carrefour, dar sunt slabut aprovizionate (comparativ cu Buc. sau Brasov) si nu stiu pe unde merita sa merg la Cora sau Auchan , in principal pt. cadouri (si in principal pt. jucarii)
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Cu placere, Adema ! 
Daca ajungi la Cora-Pantelimon, atunci poti sa dai o fuga si pina la Auchan, ca sint aproape ! In Carrefour nu am ajuns inca, dar in Cora erau multe jucarii interesante ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
diana21 spune:
Mitzura, Mara e atat de frumoasa...m-am emotionat tare d etot vazandu-va pe toti. Sunteti o familie frumoasa, iar poza in care Mara sta ca un arici in bratele tale e bestiala. Si tu arati minunat!
Marcela, sanatate multa iti doresc. Pupici!
Nora, nu va certam, glumeam. Vreau si io sa fiu draguta, ca tati mai citeste p-aici.
Cu somnul. Eu vorbesc cu Ianca la fel ca si cu un om mare. adica ii spun ca trebuie sa dorm la pranz, eu dorm cu ea, pentru ca ma scol noaptea la 3 si daca sunt obosita nu o sa ma pot trezi si pleca soferul fara mine. Bla, bla, bla, adica i spun adevarul. Si intelege, cred ca i se face si mila de mine ca ma ia in brate si adoarme asa langa mine.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
philip spune:
fetelor-cochetelor, ramasesem datoare robertei ca-si luase tv, camera etc si-am uitat sa-i spun sa le stapaneasca sanatoasa si sa se bucure de ele.
da, curcanu' fu bun, da eu deja m-am saturat si-am mancat doar o data din el. caut sa fac ceva ca maine ne vin musafiri, am sa fac bombitele dariei la care balesc de cand le-am vazut prima oara si cosmopolitanu' roxanei. glumesc, ca amicii is musulmani, ma indoiesc ca vor bea.
mitzu, mie imi jucau ochii in lacrimi cand ma uitam la pozele voastre, o familie super si chiar daca acum sunteti obositi stiu ca sunteti si extremi de mandri de asa comori. s-a emotionat si tati, stiu ca lui i-ar surade ideea dar stie si cat de greu ne-ar fi.
azi s-au calcat americanii in picioare, ca au fost reduceri dupa thanksgiving, magazinele au deschis la 5 am, oameni treji de pe la 4, haiul lumii. noi ne-am dus pe la 9, i-am luat copilului inca 2 trenuri si un tv pt dormitor ca actualul era vechi, imens si prost. in rest, nik...imi doresc o masina de aluat dar era la reduceri $159. prea mult pt buzunaru' meu.
va pupici pe toate si un weekend minunat!
philip
&andreea
kim222 spune:
Hey!
LUNGA ZI AM AVUT!![]()
Ne-am petrecut toata ziua in..The City..adeka in San Francisco...am plecat la 10 si am ajuns acasa la 7 seara..spre bucuria lui Uka care a scapat de somnikul de prinz:)) Am fost deci pt citeva ore la Discovery Museum...la care am vazut niste lucuri de joaca interactiva..de m-au blocat..nu stiam ca au si asa ceva
..ca de ex un loc in care este ca un riu...si sint pesti si broaste..si lor, copiilor li se dau sortulete si se joaca cu animalutele... ei nerealizind ca-s de plastic! Am facut poze si filmulete..o sa va placa!![]()
Apoi ne-am plimbat pe faleza oceanului..papat la restaurant..ascultat blues in aer liber..o placere!![]()
Ma duc sa ma bag in pat linga tati![]()
Un we placut!
polux spune:
Salutare Romania...tzzz, Carmen fata cu dorsalu 'n sus...nu sunt multe libere la americani, sunt prea putine. Ca eu de cand am inceput tot visez la zilele astea libere.
Cristal drum bun spre Romania.
Olivia mancatu-ai curcanul?
Despre noi pot sa va spun ca ne-am facut un prieten in deplasare la rude...Vladut, care moare dupa ochii nostrii negri. Si Adela spune ca il cheama Uka...de unde pana unde la la vladut, nu stiu. Dar tocmai cand se imprietenisera si copiii, placa adela acasa.
Pupam Nora cea care se invarte pe langa butoi. Hai lasa butoiul gol, ca avem nevoie de varza si muraturi.
Adela frumoasa nastere. Sa-ti traiasca somnoroasa si sa creasca mare.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Hehehe fetele au pus-o de chef...la streeptese. Eu ma pot lauda ca am fost de foarte multe ori la streeptese. Natura profesionala m-a obligat, caci aveam multe sedinte printara si seara trebuia sa ne relaxam...asa ca m-am sacrificat, ca eu sa vorbesc la pereti si berbantii cu ochii in decolteul tipelor, ca sa ma exprim mai elegant.
Si am fost odata fara voie si la streeptese masculin. A venit la Craiova o delegatie la un congres si seara au vrut sa iasa la un streeptese, asa ca eu am fost soferul care ia dus...dar mica lea fost mirarea. sau mare de fapt cand au vazut ca era streeptese de barbati. Culmea e ca nu si-au dat seama decat tarziu. Era semiintuneric si barbatii au intrat imbracati cu pelegine si gluga neagra(asa ca doamna cu coasa)...au dansat ce au dansat, si abia dupa ce si-au aruncat jos pelerinele s-a vazut ca erau barbati.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Nora lasa ca de batut te-am batut eu...la varsta. caci eu la anul schim prefixul. Si din pacate ptr mine se vede, si chiar foarte mult.
Olivia din pacate nu am vazut emisiunea cu voi, ca nu prind nici unul din programele spune de tine. Suna super distractia voastra pe acolo. Ce rau imi pare ca va intoarceti in Romania...poate aveam si eu sansa sa vad california. glumesc desigur.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
carmenp spune:
mitzule, ai de ce sa fii mindra, frumoasa pereche aveti, sa va traiasca! stiu cum e, asa s-a comportat si ionut, pe ea o iubea de numa` iar mie-mi toca nervii la maxim sa vada ce se intimpla... trece.
adema, ce sa zic, io cred ca tre` sa fii ferma cu el ca la cit de buna la suflet esti cu ceilalti... si daca e nevoie fara povesti si cintecele la culcare, sau ma rog, unu nu o suta... intind urekea in caz ca simti nevoia sa ma tragi ;))
bey, americancelor, ce ghini v-o hi
...
vrabiuto, tin pumnii la tine
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762348894843&pid=&wtok=UT4XSy.wkrOLKYexgKdvEg--&ts=1164340629&.src=ph
iaca poze de la picnic!
Liliana eu am mincat curcanu' doar la job la petrecerea de Thanksgiving...si atit! PBS este post national..deci trebuia sa-l fi prins..Va asteptam orcind in Ca! Ce faza cu ...Uka...
Carmen...ne-o fi ghini..dar tot mai bine de voi ..alaturi de cei dragi!
Adela super Mara!!! O familie superba!