Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 6
katty spune:
Eu am avut o comanda de 33 de produse au venit in 10-12 colete, dar taxele postale le-am platit doar la primul colet!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
claudia_a spune:
E prima data cand sunt tare dezamagita de Quelle!
Am comandat acum vreo luna pentru Ioana niste hainutze: 2 pantaloni pag 240 chipurile termoizolanti - eu ii credeam mai grosi numai buni pentru vreme din asta... de unde
sunt de primavara si din carpa foarte shifonata si foarteee subtiri... si sunt la 55 ron!!!
Idem cu hainutza roza de la pag 239 - foarte subtire, nu e buna de nimic... si este 99 ron! Stiam cat costa insa calitatea lasa foarte mult de dorit!!
Pai am vazut la Cocodrilo niste geci si salopete de numa-numa... si frumoase si groase si accesibile intre 50-100 ron!
Sunt dezamagita! Sper sa-mi vina banii repede inapoi sa-i cumpar de Craciun hainutze de la cocodrilo!![]()
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
tunitza spune:
Teapa cu pijamaua a TeodoreiD. am luat-o si eu.Pe deasupra am facut o comanda la ei prin mai care nu a mai venit nici pina acum...asa ca nu ma mai vad ei de client.Oricum probabil ca au prea multi asa ca isi permit sa faca orice.
Jasmine spune:
Claudia_a,esti din Bucuresti?
Daca da,poti sa-mi spui unde ai vazutgecile si salopetele Cocodrillo?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
madau spune:
Jasmine hainute Cocodrillo gasesti la magazinul Belli reclama - reclama mascata ,e chiar langa Circ, la parterul blocului.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ubi spune:
Mi-am sosit paltonul stepuit de la pag 59. Am comandat masura 40 desi cred ca 38 ar fi fost mai buna (am 1.70 si 62 kg). Paltonul e subtire, subtire. E bine finisat dar nu merita banii. In oras gasesti mai paltoane mai groase la preturi mai mici (ma rog, chinezarii).
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
LiliaToma spune:
Noi am primit comanda facuta in 2 noiembrie, in jurul datei de 10 decembrie. A fost bebe de marime naturala, setul de ingrijit bebe si setul cu patut si scaun de masa pentru bebe. O sa i le dam de Craciun. Din ce am vazut, sunt dragute si zic eu ca isi merita banii.
Fetelor care nu ati primit comanda: cand stateam sa imi iau coletul, a venit o tipa, sa intrebe de coletul ei de la Quelle, pentru ca cei de la Quelle spuneau ca l-au trimis. S-a constatat ca produsele ajunsese la posta, dar nu stiu din ce motiv, postarita nu a anuntat-o. Nu a primit nici o instiintare, ele au stat acolo cele 10 zile regulamentare si au fost returnate inapoi la Quelle. Asa ca se poate ca neonorarea comenzii sa nu fie numai vina celor de la Quelle.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Hildegard spune:
buna,
Si eu am comandat 4 bluze si o jucarie Smoby.
Ulterior am renunta la bluze si alataieri mi-a venit avizul cu primele 2, ale mele...celelalte sunt ale sotului.
Ce naiba, de 2 ori am sunat sa ma asigur ca nu mai vin bluzele mi s-a zis ca e ok...si uite-ma cu ele acasa. sunt bune si calitattiv si ca marime.
Deci, a doua oara nu mai platesc taxele postale, nu?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Fetelor care nu ati primit comanda: cand stateam sa imi iau coletul, a venit o tipa, sa intrebe de coletul ei de la Quelle, pentru ca cei de la Quelle spuneau ca l-au trimis. S-a constatat ca produsele ajunsese la posta, dar nu stiu din ce motiv, postarita nu a anuntat-o. Nu a primit nici o instiintare, ele au stat acolo cele 10 zile regulamentare si au fost returnate inapoi la Quelle. Asa ca se poate ca neonorarea comenzii sa nu fie numai vina celor de la Quelle.
Dar daca te duci la posta fara aviz primit alea nici nu stau de vorba cu tine.Pachetele sunt numerotate si nr fiecarui pachet e trecut pe aviz.Fara aviz,ar insemna sa stea sa caute acul in carul cu fan.Ultima data cand am stat eu la o coada la posta tipa de acolo se plangea ca primise in ziua aia 600 de colete!Si nu era luna decembrie...
Asa ca daca posta nu-ti trimite aviz...la revedere pachet!Sta la ei 10 zile si apoi se intoarce la expeditor.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
catrinik spune:
Buna
mi-am comandat si eu o pereche de pantalnoni pt mine si un pulover pt sotul meu.
Puloverul nu stiu cum ii vine, ca inca nu l-a probat.
Pantalonii imi vin insa foarte bine. Eu sint foarte multumita de tiparele si masurile nemtesti care imi vin foarte bine. Si pt ca eu imi gasesc mai greu pantaloni, pt ca marea majoritate a romanilor nu fac si 48... considera ca sintem prea grase ( sau daca fac au niste tipare de 2 lei ).
Insa materialul e de kko: e un doc urit si seamna cu kaki-ul acela de vinator....