Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

A primit cineva catalogul nou?
Eu abia astept sa-l primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Georgeasca, sunt de acord cu tine. Nemtii fac si marimi mai mari....si mie imi vin bine marimile astea.
La noi nu gasesti decat pantoloni pentru femei minuscule....

Si eu de abia astept catalogul nou.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am incercat si eu sa comand cataloagele, dar la final imi zice ca trebuie sa platesc taxe de expediere. iar atunci cand am comandat produsele de la quelle nu aveam optiunea sa comand si cataloagele ... Sa le scriu un mail? Vi se pare corect ca pt expedierea cataloagelor sa platesc 100 mii taxe?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pentru catalogul nou trebuie iar sa fac comanda? Sau daca sunt in baza lor de date il primesc automat?
Multumesc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu speram sa fiu in baza lor de date ... ca doar am facut comanda de la ei. Stie cineva cum se procedeaza?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

In mod normal ar trebui sa trimita catalogul nou tuturor celor care au facut deja o comanda la ei.Si fara taxe!Ca e interesul lor sa le cunosti oferta ca sa mai comanzi si altceva,nu?

Zilele astea o sa sun si eu la Quelle sa intreb de noul catalog,ca abia astept sa-l rasfoiesc.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Jasmine Dar daca te duci la posta fara aviz primit alea nici nu stau de vorba cu tine.

Eu am fost fara aviz.. Adica stiam ca imi lasase postasul avizul, dar m-am dus fara el. Si a fost ok.

Catalogul mi-a venit mereu fara sa platesc vreo taxa postala( cred ca e a patra oara cand imi vine)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am comandat si eu catalogul pe net.Intr-adevar scrie ca taxa de livrare a produselor e de 10RON,dar la pret catalog scrie zero lei.

Am primit de la ei un mail de confirmare in care scrie clar ca nu am nimic de plata pt expedierea catalogului.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

A comandat cineva calutul-balansoar?
Eu il astept de pe data de 2.12... si vad ca mai am de asteptat; sper sa merite.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am primit noul catalog primavara-vara.Dragute ,dar calitatea cred ca-i tot aceasi.Puteti face comanda pentru catalog!

Va pup!

Monikka

Mergi la inceput