Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu am facut la inceputul lui octombrie o comanda de la ei, un brad de craciun si o cutie de bijuterii. Acum o saptamana a venit coletu, din pacate numai bradul, cutia de bijuterii mi/au scris pe factura ca nu o mai au pe stoc desi la momentul comenzii telefonice au spus ca este. Bradul este ok, sa zic, oricum ma asteptam la ceva mai deosebit. In plus nu imi place ca se scutura. Imi pare rau de cutia pentru bijuterii pentru ca voiam sa o dau cadou de craciun.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

am comandat catalogul (da-l in ma-sa, pardon, asta nu vine din Germania) acum O LUNA, n-a venit nimic.
am facut comanda dintr-un catalog imprumutat, acum trei saptamani, nu se stie nimic despre nimic, ce aviz, care aviz????

astia-s nemti sau ce-s??
eu stiam ca neamtu'-i cel mai ordonat si mai organizat om. gresit. sau poate boala romanului e contagioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Eu am facut la inceputul lui octombrie o comanda de la ei, un brad de craciun si o cutie de bijuterii. Acum o saptamana a venit coletu, din pacate numai bradul, cutia de bijuterii mi/au scris pe factura ca nu o mai au pe stoc desi la momentul comenzii telefonice au spus ca este. Bradul este ok, sa zic, oricum ma asteptam la ceva mai deosebit. In plus nu imi place ca se scutura. Imi pare rau de cutia pentru bijuterii pentru ca voiam sa o dau cadou de craciun.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Pai daca se scutura trimite-l naibii inapoi,sa se spele cu el pe cap.Gasesti la noi in magazine brazi artificiali de toate felurile,marimile si preturile.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

am comandat catalogul (da-l in ma-sa, pardon, asta nu vine din Germania) acum O LUNA, n-a venit nimic.
am facut comanda dintr-un catalog imprumutat, acum trei saptamani, nu se stie nimic despre nimic, ce aviz, care aviz????

astia-s nemti sau ce-s??
eu stiam ca neamtu'-i cel mai ordonat si mai organizat om. gresit. sau poate boala romanului e contagioasa.

din pacate, nu's Sunt romani de-ai nostri, nu-i recunosti??

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu nu mai fac comanda la Quelle. Orice de acolo se poate gasi si la noi, numai sa ai timp sa cauti, plus ca nu stii ce comanzi si ce primesti. Am comandat o camasa de noapte care in poza arata super misto, iar in realitate e dintr-un material execrabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by creola132001

Nu-i nici o graba!
Eu voi face comanda in ianuarie, dupa ce voi naste.
Am vorbit cu cei de la Quelle si mi-au spus ca marimea pantalonilor e bine de ales in fct de greutate. Mie mi se pare mai corect sa fie in fct de dimensiuni... Oricum ar fi - ma voi hotari atunci, voi face comanda cum ajung acasa cu bebe mic.
Mariana

quote:
Originally posted by alebazi

quote:
Originally posted by creola132001

alebazi, la care din cele 2 modele te-ai hotarat?
Numai bine!
Mariana

Mariana, nu am catalogul la mine.
Maine iti spun, da?

Buna dimineata, Mariana

M-am uitat in catalog. Pe mine ma intereseaza mai mult chiloteii pentru abdomen plat (eu am probleme cu stomacul si ma balonez foarte tare de la orice). Deci, o sa-mi iau din modelele albe de la pag. 204, dar o sa-mi iau si din cei normali: de ex. imi plac cei cu talie joasa de la pag. 198 (nr. 1)
Din cele 2 perechi alese de tine, i-as alege pe cei de la pag. 205. Arata bine rau. Acum depinde si cum vei ramane dupa bebelus. Pe unde vei avea de modelat. Eu nu port nici iarna dresuri, de aceea nu stiu daca i-as putea tine pe mine, pe sub pantaloni. Dar arata super.
Oricum mai vorbim pe tema asta, nu?
Spunea nadyana aici, la subiect ca si-a luat din magazinele TCM Bucuresti si sunt bunisori, asa si asa. Adica au efect cat de cat. Cine stie...
Dar pana nu ii incercam nu ne lasam, nu?!
Pana atunci, inca mai astept blugii mei comandati de 2 luni...
multi pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Am primit o parte din colet, cu maruntisurile, ce era mai mare si voluminos n-au trimis, poate trimit totusi pana de craciun. pentru prima data nu returnez nimic. ce minune!

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creola132001 spune:

Si eu ma gandisem la cei de la pag. 204. Sper sa fie si buni.
Eu voi avea nevoie de pantaloni cu talia ridicata, ca sa nu mai port burtiera dupa cezariana.
Pentru baietelul meu am vrut sa ii comand cateva jucarii, dar citind pe forum cat de mult dureaza pana le primesti.. am cautat in magazine si am gasit 2 din cele pe care le doream. Nu sunt identice.. dar sunt produse de aceeasi firma si sunt jucariile pe care si le dorea de la Mosul. Asa ca anul acesta... ptr ca este un baietel cuminte, va primi cate o jucarie preferata de la Mos Neculai si de la Mos Craciun... astea fiind dintr-o lista f lunga...binenteles.
Nunai bine!
Mariana, Silviu 3.3 ani si 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by Ubi

Intrebare: am facut comanda on-line. Pot afla de undeva daca comanda s-a inregistrat, daca produsul e pe stoc si cand o sa mi-l trimita? Sau trebuie sa sun pentru asta?

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

ubi, si eu am comandat pe net la quelle acum vreo 2 saptamani, cred
mi-au confirmat dupa vreo 2 zile primirea comenzii.

cica dureaza vreo 3 saptamani pana la primirea coletului.

eu nu am comandat decat un produs - cel putin asa consioder eu- saltelutza de joaca (cu desen cu sosea, parcari, stopuri si garaje) si masinutzele aferente (vreo 20 de masinute mici-mici, cred).

citind acuma sper sa nu le vina ideea sa imi trimita doua colete separate... si daca asa o sa fie, intentionez sa nu ridic coletul de la posta - o sa-mi dau seama dupa suma.

eu am mai comandat la ei prin primavara mai multe chestii, comandasem impreuna cu mama, dar dupa ce am vazut ca trimit doar cate 1-2 produse si la fiecare platesti taxa postala, plus ca aveau o calitate oarecum diferita de ce ma asteptam din poze...

asa ca am renuntat in final la comada, am trimis un mail la ei si s-a rezolvat...

asa ca sper sa primesc la timp comanda de acum, sunt cadouri pt copiii mei pt craciun.

daca nu vine totusi la timp, nu ridic coletul de la posta si am terminat povestea... va tin la curent!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

si la fiecare platesti taxa postala...

si eu am comandat de la ei si desi mi-a venit marfa in 3 runde am platit o singura data taxa postala.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput