Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 4
creola132001 spune:
Buna!
As dori sa comand pantalonii care modeleaza bustul - asa numita lenjerie modelatoare, din catalogul Quelle. In catalog am gasit 2 variante, una la pag 205 - Maxi-Panty si alta la pag 379 - lenjerie modelatoare. Din ce scrie in catalog, rezultatul ar fi acelasi.
A comandat cineva unul din aceste produse? Sunteti multumite sau nu de ele?
Mariana
alebazi spune:
Acum am reusit si eu sa pun puloverul la posta.
Intre timp a mai sosit o bluza, ultima din cele 2 din ultima comanda. Credeam ca sosise cel de-al 2-lea pulover al fratelui meu sa le returnez pe amandoua. De unde??!!
V-am ametit, nu?
Nici eu nu mai stiu de mine. 
Dupa multe injuraturi si draci la coada la posta 
(e prima data cand prind aglomeratie) am pus puloverul.
Inca mai astept 2 bluze si blugii dintr-o camnada anterioara.
In total 3 buc. x 3 saptamani fiecare = in 9 saptamani scap si cu ele.
Pentru pulover nu imi pot trimite o marime mai mica; trebuie returnat asta, asteptat 3 saptamani dupa banii, dupa aceea comanda noua cu marime mica si inca 3 saptamani asteptare.
Fratele meu a zis ca renunta la el, si la celalalt si mai bine isi ia din magazine. Deja a fost prea mult pentru el. Si pentru mine ![]()
alebazi spune:
Am uitat sa va spun:
bluza neagra luata astazi pentru prima oara... a facut imediat "coate". Mie imi placea materialul, dar se pare e tare "prost"
Asa ca ...![]()
alebazi spune:
quote:
Originally posted by creola132001
Buna!
As dori sa comand pantalonii care modeleaza bustul - asa numita lenjerie modelatoare, din catalogul Quelle. In catalog am gasit 2 variante, una la pag 205 - Maxi-Panty si alta la pag 379 - lenjerie modelatoare. Din ce scrie in catalog, rezultatul ar fi acelasi.
A comandat cineva unul din aceste produse? Sunteti multumite sau nu de ele?
Mariana
Mariana, si eu ii vreau, dar astept sa mai scap din comenzile astea ca m-au innebunit.
Imi voi lua cu siguranta, dar cred ca prin ianuarie 2007. Acum, oricum sunt aglomerati. S-ar putea sa-i primesc prin Februarie.
Pupici
Lala_D spune:
Buuuun, azi dupa 5 saptamani de asteptare in zadar dupa minunata comanda , am sunat a 7 oara 
ca sa aflu cu stupoare ca nici macar nu mi-au sosit produsele din Germania 

De nervi am renuntat la toata comanda 
( mai ales ca ce vroiam mai mult - salopeta de ski pt pici - nici nu o mai aveau pe stoc )
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Ubi spune:
Intrebare: am facut comanda on-line. Pot afla de undeva daca comanda s-a inregistrat, daca produsul e pe stoc si cand o sa mi-l trimita? Sau trebuie sa sun pentru asta?
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
katty spune:
Ubi, trebuie sa suni, nu cred ca-ti confirma nimeni altfel.
In urma emailului meu in care ceream sa mi se livreze restul comenzii toata odata, ieri am fost sunata de cineva de la Quelle si mi-au zis ca sunt expediate 6 colete catre mine (cuprinzand toate articolele ramase, mai putin unul, o papusa). Asa ca asteptam sa se adune toate avizele dupa care le vom ridica de la posta! Eu zic ca saptamana asta le avem!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei 
alebazi spune:
quote:
alebazi, la care din cele 2 modele te-ai hotarat?
Numai bine!
Mariana
Mariana, nu am catalogul la mine.
Maine iti spun, da?
creola132001 spune:
Nu-i nici o graba!
Eu voi face comanda in ianuarie, dupa ce voi naste.
Am vorbit cu cei de la Quelle si mi-au spus ca marimea pantalonilor e bine de ales in fct de greutate. Mie mi se pare mai corect sa fie in fct de dimensiuni... Oricum ar fi - ma voi hotari atunci, voi face comanda cum ajung acasa cu bebe mic.
Mariana
quote:
Originally posted by alebaziquote:
alebazi, la care din cele 2 modele te-ai hotarat?
Numai bine!
Mariana
Mariana, nu am catalogul la mine.
Maine iti spun, da?