Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
anasol spune:
irina,doina,multumim de intrebare,david e bine,numai ca nu prea mai papa ca inainte,dar nu-mi fac griji,cred ca e doar intr-o pasa proasta,ca vad ca mai sunt bbei in aceeasi situatie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Gata l-am vazut pe Razvan Copilul Minune ![]()
(cu ocazia asta vazui ca si Dianei ii placu melodia,cum a inceput,cum deja era cu o mana fluturand pe sus si dadea din 
)
Am vazut-o si pe Sabinutza viitoare pianista ,deocamdata fan cabluri si reviste de Metro ca fiica-mea ![]()
Mai am pe Angelo si pe Alexandre ma uit mai incolo dupa ce o culcam.
Sa nu uit cu mancarea ... la noi nu se mai pune problema de 250 g,150 g nici macar 100 g
Acum a ajuns ceva gen Alain,adica baga 3-5 linguri din fiecre,ce baga in plus doar cu circ. Acum i-am dat cateva linguri din sosul de la ciuperci si chiar vreo 3-4 ciupercute. Mami i-a fiert azi piept de pui si i-a pus in piureul de legume,abia l-a gustat 
In schimb i-a dat Ghitza branza topita si pufuletzi
Nici nu mai stiu cum sa ii fac program de masa,ca Ghitza e el in pragul depresiei cu mancatul ei si ii da ce vine la rand numai sa manance
Asa ca e total aiurea,nici vorba de program.Si azi a ajuns la performanta sa nu pape nici piureul de fructe azidimineatza
I-a dat din el ceva mai tarziu,dar nu l-a mancat decat pe jumatate.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Am pus in drop un filmulet si niste poze cu Ana si Tiberiu.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
irinatunza spune:
Of, cind va aud cu ce cantitati va laudati ca va papa bebeii, imi vine sa nu mai intru pe forum.
sa-mi inec si eu amarul, macar virtual.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Anasol, zice "mama" ? Mai citeste ziarul pe olita ?
Mai gagici, vad ca unele dintre voi au cumparat deja cadouri pt Mos Craciun. Eu nu reusesc sa ajung pe nicaieri sa vad de cadouri.
poze Sabina
anasol spune:
am vazut pe tibi si anuta-niste scumpi,fumusei amandoi-se joaca tare frumos-sa va traiasca fetelor!
irina, stai calma fato!ca e bine sabina,doar e gagica lu fiiumiu
anasol spune:
eiiiiii,nu zice mama,as vrea io,o puturosenie de copchil
irinatunza spune:
Ce bine seamana Ana cu mamica ei!
poze Sabina
irinatunza spune:
Stii ce face Sabi in ultima vreme ? Cind o schimb de pampers , zic "pfuu, ce pute" si acu si ea zice la fel cind vede ca o schimb, face "pfuuuu" . Rid de ma stric. Plus ca ii dau servetel si ii zic sa-l stearga pe tati pe fata si il sterge.
E ok cu Sabi, cred ca dintii ca se musca de minuta saracuta si stringe din gingii. Plus ca azi a facut kk de doua ori cam imprastiat.
poze Sabina
irinatunza spune:
Eu ma duc sa fac ceva ordine pe la bucatarie si apoi in pat ca vad ca ati disparut toate.
Noapte buna
poze Sabina